Houzz Logo Print

Soggiorni moderni - Foto e idee per arredare

Ketchum Cabin Retreat
Ketchum Cabin Retreat
UserUser
The living, dining, and kitchen opt for views rather than walls. The living room is encircled by three, 16’ lift and slide doors, creating a room that feels comfortable sitting amongst the trees. Because of this the love and appreciation for the location are felt throughout the main floor. The emphasis on larger-than-life views is continued into the main sweet with a door for a quick escape to the wrap-around two-story deck. The Glo A5 triple-pane windows and doors were utilized for their advanced performance capabilities. Year-round comfort is achieved by the thermally-broken aluminum frame, low iron glass, multiple air seals, and argon-filled glazing. Advanced thermal technology was pivotal for the home’s design considering the amount of glazing that is used throughout the home. The windows and multiple 16’ sliding doors are one of the main features of the home’s design, focusing heavily on the beauty of Idaho.
Wrap Recess House
Wrap Recess House
ANX / Aaron Neubert ArchitectsANX / Aaron Neubert Architects
Esempio di un soggiorno moderno di medie dimensioni e aperto con pareti bianche, pavimento in gres porcellanato, camino ad angolo, TV a parete e pavimento grigio
Williamsburg Townhouse - View from Living Room to Stair and Kitchen
Williamsburg Townhouse - View from Living Room to Stair and Kitchen
nC2 architecture llcnC2 architecture llc
A new, ground-up attached house facing Cooper Park in Williamsburg Brooklyn. The site is in a row of small 1950s two-story, split-level brick townhouses, some of which have been modified and enlarged over the years and one of which was replaced by this building. The exterior is intentionally subdued, reminiscent of the brick warehouse architecture that occupies much of the neighborhood. In contrast, the interior is bright, dynamic and highly-innovative. In a nod to the original house, nC2 opted to explore the idea of a new, urban version of the split-level home. The house is organized around a stair oriented laterally at its center, which becomes a focal point for the free-flowing spaces that surround it. All of the main spaces of the house - entry hall, kitchen/dining area, living room, mezzanine and a tv room on the top floor - are open to each other and to the main stair. The split-level configuration serves to differentiate these spaces while maintaining the open quality of the house. A four-story high mural by the artist Jerry Inscoe occupies one entire side of the building and creates a dialog with the architecture. Like the building itself, it can only be truly appreciated by moving through the spaces.
Trova il professionista locale adatto per il tuo progetto
Trova i migliori professionisti di progettazione e ristrutturazione su Houzz
Allandale Mid-Century Remodel
Allandale Mid-Century Remodel
Studio SteinbomerStudio Steinbomer
Livigin Room
Idee per un soggiorno minimalista di medie dimensioni e aperto con libreria, pareti grigie, pavimento in legno massello medio, parete attrezzata, pavimento marrone e soffitto a volta
seacliff modernist residence / huntington beach
seacliff modernist residence / huntington beach
Moss Yaw Design studioMoss Yaw Design studio
a small family room provides an area for television at the open kitchen and living space
Esempio di un piccolo soggiorno minimalista aperto con pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in pietra, TV a parete, pavimento multicolore e pareti in legno
Квартира-медина
Квартира-медина
СхемаСхема
Esempio di un soggiorno minimalista aperto con pareti arancioni, pavimento beige e soffitto ribassato
HT Residence
HT Residence
Laney LA, Inc.Laney LA, Inc.
Rather than starting with an outcome in mind, this 1,400 square foot residence began from a polemic place - exploring shared conviction regarding the concentrated power of living with a smaller footprint. From the gabled silhouette to passive ventilation, the home captures the nostalgia for the past with the sustainable practices of the future. While the exterior materials contrast a calm, minimal palette with the sleek lines of the gabled silhouette, the interior spaces embody a playful, artistic spirit. From the hand painted De Gournay wallpaper in the master bath to the rugged texture of the over-grouted limestone and Portuguese cobblestones, the home is an experience that encapsulates the unexpected and the timeless.

Ricarica la pagina per non vedere più questo specifico annuncio

Kiama House
Kiama House
thinkdzineinteriorsthinkdzineinteriors
Idee per un soggiorno minimalista
Tongass Ledge
Tongass Ledge
Prentiss Balance Wickline ArchitectsPrentiss Balance Wickline Architects
A cozy reading nook with deep storage benches is tucked away just off the main living space. Its own operable windows bring in plenty of natural light, although the anglerfish-like wall mounted reading lamp is a welcome addition. Photography: Andrew Pogue Photography.
Mid-Century Modern London Flat
Mid-Century Modern London Flat
Interior FoxInterior Fox
Ispirazione per un soggiorno minimalista
Stanford Mid-Century Modern Remodel Addition
Stanford Mid-Century Modern Remodel Addition
Klopf ArchitectureKlopf Architecture
The Roger Lee designed house from 1962 was purchased by the current homeowners in almost original condition, as the previous owners elected to defer most maintenance projects over the years. The clients were able to see beyond the dated materials and finishes, single-paned glass and uninsulated walls and they approached Klopf Architecture to help them expand and update the entire home, one the family could settle into and enjoy for years to come. It was important that the new designs were aligned with Lee's original intent not only because of the client's appreciation for mid-century modern architecture, but also because the house was deemed historical. The Stanford Real Estate Office requires a stringent design review which safeguards the integrity of the community, which Klopf Architecture was happy to oblige going into their updated designs. As with many original mid-century modern homes, the house was scaled to the 1960s lifestyle where rooms were smaller and openings to views were limited and tightly framed. The original conditions defined the direction the family of four would take in updating the house and making it comfortable for their modern lifestyle. Klopf designed a full gut remodel and major addition to bring the house into the 21st century and provide the living area needed for the client's family. The newly expanded house added just about 1,100 sf to create an airy, comfortable and family friendly house, taking full advantage of the beautiful southwestern views that extend out to the hills beyond. The enclosed garage created an additional 240 sf of covered space for long-term storage. A cracked swimming pool created an eyesore taking up a majority of the backyard landscape, so it was one of the first elements to go during the transformation. Working with Outer Space Landscape Architects, the family asked for a mix of relaxing outdoor patio spaces that eventually blend into the native landscaping, extending their views outward toward the natural greenery of the trees beyond their property. Filling in the old pool was a smart way to expand the living spaces outward. The orientation of the house was designed to enjoy the views, but the original architecture provided the first homeowners with mere glimpses of the landscape outside. Klopf was able to broaden those views, continuing and extending on the original architecture to take full advantage of the unobstructed natural views across the rear facade of the house. Small horizontal openings in the primary bedroom and office were replaced with much taller windows that now follow the angled roof line upward, extending across almost all of the facade. We worked with Western Windows, whose designs included an oblique-shaped, operable casement that allowed our design to rise with the slope. A new corner office added to the primary suite, offers a bright and functional work-from-home solution that looks out at the distant views and added natural light from the expanded window configuration that now wraps around the corner. The existing lower level was designed by Lee as a utilitarian space, serving as a wet pool room with a drain in the center of the floor, bathroom, laundry and storage areas. Without the need for a pool room, Klopf was able to convert the area into a much more comfortable and functional living space with a new family room and guest suite. The new spaces enjoy easy access to a new outdoor patio through floor to ceiling, full-width glass sliders. Continuing along the rear facade, a previously exposed deck extending from the living room and hallway provided access to the backyard through a single set of stairs leading toward the side of the house which made sense when the pool was in place. The new deck was re-envisioned as an extension of the main living room and now serves as a second outdoor living room. A new slatted pergola above provides the homeowners welcome relief from the hot afternoon sun. A second set of stairs now creates a better connection to the redesigned lower level. Klopf was able to reconfigure the spaces, extending the living room outward toward the views, where the family now claims it as the heart of the home, spending a large majority of their time outdoors. Back inside, the original wood-burning Malm fireplace was beautifully restored and a gas burner installed to comply with California's strict air standards. It now rests in front of a wall of Heath accent tiles where a dated red brick wall used to stand. A new taller window brings more light and views into the refreshed interior living room. The original glass doors opposite the fireplace were replaced by larger sliders that when fully opened, create a seamless transition to the new outdoor living area so the two spaces feel like one connected space. The original utilitarian kitchen was needlessly tucked into the far back corner and closed-off, out of sight from the living room, so the clients asked Klopf to open it up and expand the kitchen forward so it felt more connected. Today the much larger kitchen is connected to the living area where a short wall with a cutout offers a visual glimpse into the kitchen and a handy pass-through counter for serving guests. A new breakfast nook was also added to create another spot where the family can gather for casual meals. Just outside, a new built-in outdoor grill and prep area extends the kitchen outside and connects to a new outdoor dining spot nestled amongst the trees, taking advantage of the views out back. Klopf was able to expand the other two bedrooms, add a new laundry room and half-bath and convert the carport to an enclosed garage to add more storage areas which was lost when the pool house was converted to the family and guest room. To maintain a historical connection to the original designs, the exterior siding was repeated on all exterior walls, a full-height stained glass window at the front entryway restored, and an interior slatted screen element repeated outside at the exterior entry courtyard and over the new outdoor living room to create a shade trellis. The new house stands proudly and shines against it's new landscaping features, while respecting and expanding on the original intent of Roger Lee's designs epitomizing the comforts of indoor-outdoor living in Northern California. Completion year: 2020 Klopf Architecture project team: John Klopf, Klara Kevane, Noel Andrade Contractor: ORB Construction, Brendan O'Reilly Structural engineer: Sezen and Moon Landscape architect: Outer space Furnishings and decoration: Urbanism Designs Photographer: Mariko Reed

Ricarica la pagina per non vedere più questo specifico annuncio

Ocean Bluff Estate - Living
Ocean Bluff Estate - Living
Madeleine Design Group Inc.Madeleine Design Group Inc.
Idee per un grande soggiorno moderno aperto con pareti marroni, pavimento in marmo, cornice del camino in pietra e pavimento grigio
Wardian
Wardian
XACT InteriorsXACT Interiors
Foto di un soggiorno moderno

Soggiorni moderni - Foto e idee per arredare

Ponderosa Court
Ponderosa Court
Du Interiors - Dulce RobertoDu Interiors - Dulce Roberto
TV Room
Immagine di un piccolo soggiorno minimalista chiuso con pareti bianche, parquet scuro, TV a parete, pavimento marrone e pareti in legno
The vibrant luxe abode
The vibrant luxe abode
Alcove StudioAlcove Studio
The living area serves as a perfect vantage point while standing amidst bursts of bold colours & textures giving the apartment a chic modern look. The muted colour scheme paired with a red brick wall and textured marble dining tabletop creates the perfect composition of visual variety. Wooden flooring in the living and passage areas brings in a tinge of warmth to those cosy spaces. A sage green sofa with loveseat printed cushions and a wine colour bar console adds cherry pops of colour to the neutral shell that encompasses them. A pill-shaped bar console breaks the grid of straight-line furniture Shiny metallic luxe finishes are induced in the form of brass through the centre table, bar console and other furniture fittings. The mirror glass wall lends a shiny metallic edge adding to the luxe factor of the space. Colourful potted home plants not only bring nature to the living room but also create a symphony of greens with the green sofa and love seat.
Newel House
Newel House
ARCM DESIGNARCM DESIGN
Foto di un soggiorno moderno
6
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".