Houzz Logo Print
  1. Living
  2. Soggiorno
  3. Rivestimento Camino: cemento

Soggiorni moderni con cornice del camino in cemento - Foto e idee per arredare

DAGR Design Entertainment Center-Gray Wall with Floating Wood Shelves
DAGR Design Entertainment Center-Gray Wall with Floating Wood Shelves
DAGR Design Custom Home TheaterDAGR Design Custom Home Theater
Exclusive DAGR Design Media Wall design open concept with clean lines, horizontal fireplace, wood and stone add texture while lighting creates ambiance.
North Bay Residence
North Bay Residence
Prentiss Balance Wickline ArchitectsPrentiss Balance Wickline Architects
Photographer: Jay Goodrich This 2800 sf single-family home was completed in 2009. The clients desired an intimate, yet dynamic family residence that reflected the beauty of the site and the lifestyle of the San Juan Islands. The house was built to be both a place to gather for large dinners with friends and family as well as a cozy home for the couple when they are there alone. The project is located on a stunning, but cripplingly-restricted site overlooking Griffin Bay on San Juan Island. The most practical area to build was exactly where three beautiful old growth trees had already chosen to live. A prior architect, in a prior design, had proposed chopping them down and building right in the middle of the site. From our perspective, the trees were an important essence of the site and respectfully had to be preserved. As a result we squeezed the programmatic requirements, kept the clients on a square foot restriction and pressed tight against property setbacks. The delineate concept is a stone wall that sweeps from the parking to the entry, through the house and out the other side, terminating in a hook that nestles the master shower. This is the symbolic and functional shield between the public road and the private living spaces of the home owners. All the primary living spaces and the master suite are on the water side, the remaining rooms are tucked into the hill on the road side of the wall. Off-setting the solid massing of the stone walls is a pavilion which grabs the views and the light to the south, east and west. Built in a position to be hammered by the winter storms the pavilion, while light and airy in appearance and feeling, is constructed of glass, steel, stout wood timbers and doors with a stone roof and a slate floor. The glass pavilion is anchored by two concrete panel chimneys; the windows are steel framed and the exterior skin is of powder coated steel sheathing.
202 Venetian Drive | Delray Beach, Florida - Offered at $4.295 Million
202 Venetian Drive | Delray Beach, Florida - Offered at $4.295 Million
Seaside Builders Of Delray Beach, FloridaSeaside Builders Of Delray Beach, Florida
Family Room
Foto di un soggiorno minimalista di medie dimensioni e aperto con pareti beige, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in cemento, parete attrezzata e pavimento beige
Modern Living Room
Modern Living Room
Ispirazione per un grande soggiorno moderno aperto con pavimento in cemento, camino classico, cornice del camino in cemento, TV nascosta, pavimento grigio e tappeto
Oceana Bal Harbour
Oceana Bal Harbour
Cynthia Kriz DesignCynthia Kriz Design
Esempio di un grande soggiorno moderno chiuso con sala formale, pareti grigie, pavimento in marmo, camino lineare Ribbon, cornice del camino in cemento, parete attrezzata e pavimento bianco
Aspen Red Mountain Remodel
Aspen Red Mountain Remodel
Akasha Design StudioAkasha Design Studio
David O. Marlow
Idee per un grande soggiorno minimalista aperto con sala formale, pareti bianche, parquet chiaro, camino lineare Ribbon, cornice del camino in cemento, nessuna TV e pavimento beige
Park Lane
Park Lane
Uptic StudiosUptic Studios
Oliver Irwin Photography www.oliveriphoto.com Uptic Studios designed the space in such a way that the exterior and interior blend together seamlessly, bringing the outdoors in. The interior of the space is designed to provide a smooth, heartwarming, and welcoming environment. With floor to ceiling windows, the views from inside captures the amazing scenery of the great northwest. Uptic Studios provided an open concept design to encourage the family to stay connected with their guests and each other in this spacious modern space. The attention to details gives each element and individual feature its own value while cohesively working together to create the space as a whole.
Five Fountains
Five Fountains
G. Lee HomesG. Lee Homes
Immagine di un soggiorno moderno di medie dimensioni e chiuso con sala formale, pareti beige, parquet chiaro, camino lineare Ribbon, cornice del camino in cemento, nessuna TV e pavimento marrone
Olana Drive
Olana Drive
Hills & GrantHills & Grant
Photo: Lisa Petrole
Esempio di un grande soggiorno moderno aperto con angolo bar, pareti bianche, pavimento in gres porcellanato, camino lineare Ribbon, cornice del camino in cemento e tappeto
Midcentury Modern in Mill Valley
Midcentury Modern in Mill Valley
Floyd Construction Inc.Floyd Construction Inc.
Foto di un soggiorno minimalista di medie dimensioni e aperto con sala formale, pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in cemento e nessuna TV
River House
River House
Mark Dziewulski ArchitectMark Dziewulski Architect
Foto di un grande soggiorno moderno aperto con sala formale, pareti bianche, pavimento in pietra calcarea, camino lineare Ribbon, cornice del camino in cemento, nessuna TV e tappeto
Modern Remodel
Modern Remodel
HMH Architecture + InteriorsHMH Architecture + Interiors
Photo by: Andrew Pogue Photography
Idee per un soggiorno minimalista di medie dimensioni e chiuso con pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in cemento, TV a parete e pavimento beige
FullView
FullView
Mendota HearthMendota Hearth
Idee per un soggiorno moderno di medie dimensioni e aperto con pareti gialle, pavimento in gres porcellanato, camino classico, cornice del camino in cemento, sala formale, nessuna TV e pavimento marrone
Indian Springs Ranch Residence
Indian Springs Ranch Residence
CLB ArchitectsCLB Architects
The Peaks View residence is sited near Wilson, Wyoming, in a grassy meadow, adjacent to the Teton mountain range. The design solution for the project had to satisfy two conflicting goals: the finished project must fit seamlessly into a neighborhood with distinctly conservative design guidelines while satisfying the owners desire to create a unique home with roots in the modern idiom.

 Within these constraints, the architect created an assemblage of building volumes to break down the scale of the 6,500 square foot program. A pair of two-story gabled structures present a traditional face to the neighborhood, while the single-story living pavilion, with its expansive shed roof, tilts up to recognize views and capture daylight for the primary living spaces. This trio of buildings wrap around a south-facing courtyard, a warm refuge for outdoor living during the short summer season in Wyoming. Broad overhangs, articulated in wood, taper to thin steel “brim” that protects the buildings from harsh western weather. The roof of the living pavilion extends to create a covered outdoor extension for the main living space. The cast-in-place concrete chimney and site walls anchor the composition of forms to the flat site. The exterior is clad primarily in cedar siding; two types were used to create pattern, texture and depth in the elevations. 
 While the building forms and exterior materials conform to the design guidelines and fit within the context of the neighborhood, the interiors depart to explore a well-lit, refined and warm character. Wood, plaster and a reductive approach to detailing and materials complete the interior expression. Display for a Kimono was deliberately incorporated into the entry sequence. Its influence on the interior can be seen in the delicate stair screen and the language for the millwork which is conceived as simple wood containers within spaces. Ample glazing provides excellent daylight and a connection to the site. Photos: Matthew Millman
Marquis Gemini Multi-Sided Fireplace
Marquis Gemini Multi-Sided Fireplace
Home and Hearth OutfittersHome and Hearth Outfitters
The appropriately-named Gemini provides spectacular views of the flames from two sides. Versatile enough to serve as a room divider or a corner focal point, this fireplace comes with advanced safety features. Several options are also available.
Sharon House Interiors
Sharon House Interiors
Lynn Gaffney Architect, PLLCLynn Gaffney Architect, PLLC
The two story Living Room is open to Dining. This view shows the plywood sheets on wall and ceiling - they extend to exterior.
Immagine di un soggiorno minimalista con cornice del camino in cemento e pavimento in cemento
Montecito Mid-Century Living Room
Montecito Mid-Century Living Room
Allen ConstructionAllen Construction
Architect: Brett Ettinger Photo Credit: Jim Bartsch Photography Award Winner: Master Design Award
Esempio di un soggiorno moderno con cornice del camino in cemento, pareti bianche e tappeto
Meatpacking Loft:  living room
Meatpacking Loft: living room
Matter of ArchitectureMatter of Architecture
http://www.esto.com/vecerka
Esempio di un soggiorno moderno con cornice del camino in cemento e TV nascosta
Portage Bay
Portage Bay
Heliotrope ArchitectsHeliotrope Architects
Photo Credit: Aaron Leitz
Foto di un soggiorno minimalista aperto con pavimento in ardesia, camino classico, angolo bar e cornice del camino in cemento
Ballard Condo Interior 2014
Ballard Condo Interior 2014
Sound Painting Solutions, LLCSound Painting Solutions, LLC
Immagine di un soggiorno moderno di medie dimensioni e stile loft con pareti bianche, parquet chiaro, camino lineare Ribbon, cornice del camino in cemento e TV a parete

Soggiorni moderni con cornice del camino in cemento - Foto e idee per arredare

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".