Houzz Logo Print

Soggiorni moderni - Foto e idee per arredare

Penthouse III
Penthouse III
Studio CatoirStudio Catoir
Le film culte de 1955 avec Cary Grant et Grace Kelly "To Catch a Thief" a été l'une des principales source d'inspiration pour la conception de cet appartement glamour en duplex près de Milan. Le Studio Catoir a eu carte blanche pour la conception et l'esthétique de l'appartement. Tous les meubles, qu'ils soient amovibles ou intégrés, sont signés Studio Catoir, la plupart sur mesure, de même que les cheminées, la menuiserie, les poignées de porte et les tapis. Un appartement plein de caractère et de personnalité, avec des touches ludiques et des influences rétro dans certaines parties de l'appartement.
THE MODERN FAMILY PROJECT
THE MODERN FAMILY PROJECT
Interiors by PopovInteriors by Popov
This newly built custom residence turned out to be spectacular. With Interiors by Popov’s magic touch, it has become a real family home that is comfortable for the grownups, safe for the kids and friendly to the little dogs that now occupy this space.The start of construction was a bumpy road for the homeowners. After the house was framed, our clients found themselves paralyzed with the million and one decisions that had to be made. Decisions about plumbing, electrical, millwork, hardware and exterior left them drained and overwhelmed. The couple needed help. It was at this point that they were referred to us by a friend.We immediately went about systematizing the selection and design process, which allowed us to streamline decision making and stay ahead of construction. We designed every detail in this house. And when I say every detail, I mean it. We designed lighting, plumbing, millwork, hard surfaces, exterior, kitchen, bathrooms, fireplace and so much more. After the construction-related items were addressed, we moved to furniture, rugs, lamps, art, accessories, bedding and so on. The result of our systematic approach and design vision was a client head over heels in love with their new home. The positive feedback we received from this homeowner was immensely gratifying. They said the only thing that they regret was not hiring Interiors by Popov sooner!
Appartamento Vicenza - Arch. Angelo Luigi Tartaglia
Appartamento Vicenza - Arch. Angelo Luigi Tartaglia
Mobil Design Arredamenti srlMobil Design Arredamenti srl
Immagine di un soggiorno moderno con pareti grigie, TV autoportante e pavimento beige
Trova il professionista locale adatto per il tuo progetto
Trova i migliori professionisti di progettazione e ristrutturazione su Houzz
257_Attico a Cortina d'Ampezzo
257_Attico a Cortina d'Ampezzo
MIDE architettiMIDE architetti
Vista del salotto
Foto di un grande soggiorno minimalista aperto con pavimento in legno massello medio, camino lineare Ribbon, cornice del camino in legno, pavimento marrone, soffitto in legno, pareti in legno e tappeto
MV home
MV home
IN 26 STUDIOIN 26 STUDIO
Esempio di un soggiorno minimalista
VILLAS BY THE SEA
VILLAS BY THE SEA
PAT.PAT.
The villas are part of a master plan conceived by Ferdinando Fagnola in the seventies, defined by semi-underground volumes in exposed concrete: geological objects attacked by green and natural elements. These units were not built as intended: they were domesticated and forced into the imagery of granite coverings and pastel colors, as in most coastal architecture of the tourist boom. We did restore the radical force of the original concept while introducing a new organization and spatial flow, and custom-designed interiors.
Napoleon Fireplace Design Gallery
Napoleon Fireplace Design Gallery
Wyckoff Heating CoolingWyckoff Heating Cooling
Esempio di un grande soggiorno minimalista chiuso con sala formale, pareti bianche, parquet chiaro, camino lineare Ribbon, cornice del camino in metallo, nessuna TV e pavimento beige
Milano Mid-Century
Milano Mid-Century
Maisons FatalesMaisons Fatales
Ispirazione per un soggiorno minimalista con pareti bianche, pavimento in legno massello medio e pavimento marrone
Casa Duomo
Casa Duomo
Ale Di BlasioAle Di Blasio
Esempio di un soggiorno moderno
Lafayette Woodlands
Lafayette Woodlands
ODS ArchitectureODS Architecture
Foto di un soggiorno minimalista
Mid-Century Modern Deck House
Mid-Century Modern Deck House
The Design GalleryThe Design Gallery
Our remodeled 1994 Deck House was a stunning hit with our clients. All original moulding, trim, truss systems, exposed posts and beams and mahogany windows were kept in tact and refinished as requested. All wood ceilings in each room were painted white to brighten and lift the interiors. This is the view looking from the living room toward the kitchen. Our mid-century design is timeless and remains true to the modernism movement.
Living Room viewed from Kitchen
Living Room viewed from Kitchen
Guideline Studios, LLCGuideline Studios, LLC
The expansive Living Room features a floating wood fireplace hearth and adjacent wood shelves. The linear electric fireplace keeps the wall mounted tv above at a comfortable viewing height. Generous windows fill the 14 foot high roof with ample daylight.
Our Work
Our Work
First Class Wood FlooringFirst Class Wood Flooring
Idee per un ampio soggiorno moderno aperto con pareti bianche, parquet chiaro e TV a parete
Wooden TV Unit Design
Wooden TV Unit Design
JNM CreatorsJNM Creators
Ispirazione per un soggiorno minimalista
Entertainment Unit in Living Area
Entertainment Unit in Living Area
Studio IpsaStudio Ipsa
Moving onto touring the public spaces the entryway was the zone that really set the tone of this home. We designed the storage cabinets minimally with delicate wooden textures and sharp black accessories. Although mostly functional, we added interest by working with differential heights in the cabinetry. As one walks through the foyer a stately wall arrangement comes to the fore. We designed an impactful circular mirror which took the focus.Sharp flutes in black flanked one side which we decided to break with a contrasting grunge texture in gray. We love how we conceptualised this zone in a concoction of textures and details.
Woodhaven Modern
Woodhaven Modern
Flavin ArchitectsFlavin Architects
Our clients wanted to replace an existing suburban home with a modern house at the same Lexington address where they had lived for years. The structure the clients envisioned would complement their lives and integrate the interior of the home with the natural environment of their generous property. The sleek, angular home is still a respectful neighbor, especially in the evening, when warm light emanates from the expansive transparencies used to open the house to its surroundings. The home re-envisions the suburban neighborhood in which it stands, balancing relationship to the neighborhood with an updated aesthetic. The floor plan is arranged in a “T” shape which includes a two-story wing consisting of individual studies and bedrooms and a single-story common area. The two-story section is arranged with great fluidity between interior and exterior spaces and features generous exterior balconies. A staircase beautifully encased in glass stands as the linchpin between the two areas. The spacious, single-story common area extends from the stairwell and includes a living room and kitchen. A recessed wooden ceiling defines the living room area within the open plan space. Separating common from private spaces has served our clients well. As luck would have it, construction on the house was just finishing up as we entered the Covid lockdown of 2020. Since the studies in the two-story wing were physically and acoustically separate, zoom calls for work could carry on uninterrupted while life happened in the kitchen and living room spaces. The expansive panes of glass, outdoor balconies, and a broad deck along the living room provided our clients with a structured sense of continuity in their lives without compromising their commitment to aesthetically smart and beautiful design.
HT Residence
HT Residence
Laney LA, Inc.Laney LA, Inc.
Rather than starting with an outcome in mind, this 1,400 square foot residence began from a polemic place - exploring shared conviction regarding the concentrated power of living with a smaller footprint. From the gabled silhouette to passive ventilation, the home captures the nostalgia for the past with the sustainable practices of the future. While the exterior materials contrast a calm, minimal palette with the sleek lines of the gabled silhouette, the interior spaces embody a playful, artistic spirit. From the hand painted De Gournay wallpaper in the master bath to the rugged texture of the over-grouted limestone and Portuguese cobblestones, the home is an experience that encapsulates the unexpected and the timeless.
William Hefner Architecture Interiors & Landscape
William Hefner Architecture Interiors & Landscape
Studio William HefnerStudio William Hefner
Idee per un soggiorno minimalista aperto con camino classico e tappeto
Alameda Mid Century Modern
Alameda Mid Century Modern
Maxwell & Kennedy Staging + InteriorsMaxwell & Kennedy Staging + Interiors
We had a big, bright open space to work with. We went with neutral colors, a statement leather couch and a wool rug from CB2 with colors that tie in the other colors in the room. The fireplace mantel is custom from Sawtooth Ridge on Etsy. More art from Lost Art Salon in San Francisco and accessories from the clients travels on the bookshelf from S=CB2.

Soggiorni moderni - Foto e idee per arredare

Mid-Century Raised Ranch Remodel
Mid-Century Raised Ranch Remodel
The Artisans Group, Inc.The Artisans Group, Inc.
Winner of the 2018 Tour of Homes Best Remodel, this whole house re-design of a 1963 Bennet & Johnson mid-century raised ranch home is a beautiful example of the magic we can weave through the application of more sustainable modern design principles to existing spaces. We worked closely with our client on extensive updates to create a modernized MCM gem. Extensive alterations include: - a completely redesigned floor plan to promote a more intuitive flow throughout - vaulted the ceilings over the great room to create an amazing entrance and feeling of inspired openness - redesigned entry and driveway to be more inviting and welcoming as well as to experientially set the mid-century modern stage - the removal of a visually disruptive load bearing central wall and chimney system that formerly partitioned the homes’ entry, dining, kitchen and living rooms from each other - added clerestory windows above the new kitchen to accentuate the new vaulted ceiling line and create a greater visual continuation of indoor to outdoor space - drastically increased the access to natural light by increasing window sizes and opening up the floor plan - placed natural wood elements throughout to provide a calming palette and cohesive Pacific Northwest feel - incorporated Universal Design principles to make the home Aging In Place ready with wide hallways and accessible spaces, including single-floor living if needed - moved and completely redesigned the stairway to work for the home’s occupants and be a part of the cohesive design aesthetic - mixed custom tile layouts with more traditional tiling to create fun and playful visual experiences - custom designed and sourced MCM specific elements such as the entry screen, cabinetry and lighting - development of the downstairs for potential future use by an assisted living caretaker - energy efficiency upgrades seamlessly woven in with much improved insulation, ductless mini splits and solar gain
1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".