Houzz Logo Print

Soggiorni moderni - Foto e idee per arredare

TV Wall Unit , Entertainment Center, Media Storage
TV Wall Unit , Entertainment Center, Media Storage
Da-Vinci Designs CabinetryDa-Vinci Designs Cabinetry
Contemporary TV Wall Unit, Media Center, Entertainment Center. High gloss finish with filing floating shelves handmade by Da-Vinci Designs Cabinetry.
Everett Street Residence
Everett Street Residence
Dawson & ClintonDawson & Clinton
The design for this home in Palo Alto looked to create a union between the interior and exterior, blending the spaces in such a way as to allow residents to move seamlessly between the two environments. Expansive glazing was used throughout the home to complement this union, looking out onto a swimming pool centrally located within the courtyard. Within the living room, a large operable skylight brings in plentiful sunlight, while utilizing self tinting glass that adjusts to various lighting conditions throughout the day to ensure optimal comfort. For the exterior, a living wall was added to the garage that continues into the backyard. Extensive landscaping and a gabion wall was also created to provide privacy and contribute to the sense of the home as a tranquil oasis.
South Canyon: Colorful Modern Mix
South Canyon: Colorful Modern Mix
UserUser
Idee per un soggiorno moderno con pareti bianche e con abbinamento di mobili antichi e moderni
Best of Houzz 2024: ecco i vincitori!
Living Room
Living Room
Deering Design Studio, Inc.Deering Design Studio, Inc.
Deering Design Studio, Inc.
Idee per un soggiorno minimalista aperto con parquet chiaro, cornice del camino piastrellata, camino classico, nessuna TV e pareti beige
Hanging Rock House
Hanging Rock House
Six Degrees ArchitectsSix Degrees Architects
Ispirazione per un grande soggiorno minimalista aperto con nessun camino, nessuna TV e moquette
Nob Hill Penthouse
Nob Hill Penthouse
Maven InteriorsMaven Interiors
Photo Credit: Lincoln Barbour Photo. Interior Design: Kim Hagstette, Maven Interiors. This penthouse living room is sophisticated and inviting. The artwork was created specifically for our space and commissioned through Heidi McBride Gallery.
Mid Century Modern - Pittsburgh / Mt. Lebanon
Mid Century Modern - Pittsburgh / Mt. Lebanon
Pavilack DesignPavilack Design
Master Remodelers Inc., David Aschkenas-Photographer
Esempio di un soggiorno minimalista con pavimento in gres porcellanato e pareti bianche
Trova il professionista locale adatto per il tuo progetto
Trova i migliori professionisti di progettazione e ristrutturazione su Houzz
Modern Peninsula Estate
Modern Peninsula Estate
Lencioni ConstructionLencioni Construction
Foto di un ampio soggiorno minimalista con pareti bianche e tappeto
The Clarendon - Modern
The Clarendon - Modern
Elms Interior DesignElms Interior Design
Ispirazione per un grande soggiorno minimalista aperto con parquet chiaro e pareti marroni
Town & Country 54-Inch Widescreen Fireplace
Town & Country 54-Inch Widescreen Fireplace
Home and Hearth OutfittersHome and Hearth Outfitters
Town & Country Wide Screen Fireplace offers a generous view of the flames while in operation. Measuring 54” wide and featuring remote control operation, this model is suitable for large rooms.
Carmel Mid-Century LEED
Carmel Mid-Century LEED
Studio SchicketanzStudio Schicketanz
Robert Canfield Photography
Foto di un soggiorno moderno con cornice del camino in mattoni, camino ad angolo e pavimento bianco
Diplomat Residence
Diplomat Residence
Troy Dean InteriorsTroy Dean Interiors
Modern residence design in Hollywood Beach Florida.
Ispirazione per un soggiorno minimalista
Indian Springs Ranch Residence
Indian Springs Ranch Residence
CLB ArchitectsCLB Architects
The Peaks View residence is sited near Wilson, Wyoming, in a grassy meadow, adjacent to the Teton mountain range. The design solution for the project had to satisfy two conflicting goals: the finished project must fit seamlessly into a neighborhood with distinctly conservative design guidelines while satisfying the owners desire to create a unique home with roots in the modern idiom.

 Within these constraints, the architect created an assemblage of building volumes to break down the scale of the 6,500 square foot program. A pair of two-story gabled structures present a traditional face to the neighborhood, while the single-story living pavilion, with its expansive shed roof, tilts up to recognize views and capture daylight for the primary living spaces. This trio of buildings wrap around a south-facing courtyard, a warm refuge for outdoor living during the short summer season in Wyoming. Broad overhangs, articulated in wood, taper to thin steel “brim” that protects the buildings from harsh western weather. The roof of the living pavilion extends to create a covered outdoor extension for the main living space. The cast-in-place concrete chimney and site walls anchor the composition of forms to the flat site. The exterior is clad primarily in cedar siding; two types were used to create pattern, texture and depth in the elevations. 
 While the building forms and exterior materials conform to the design guidelines and fit within the context of the neighborhood, the interiors depart to explore a well-lit, refined and warm character. Wood, plaster and a reductive approach to detailing and materials complete the interior expression. Display for a Kimono was deliberately incorporated into the entry sequence. Its influence on the interior can be seen in the delicate stair screen and the language for the millwork which is conceived as simple wood containers within spaces. Ample glazing provides excellent daylight and a connection to the site. Photos: Matthew Millman

Ricarica la pagina per non vedere più questo specifico annuncio

Sharon House Interiors
Sharon House Interiors
Lynn Gaffney Architect, PLLCLynn Gaffney Architect, PLLC
The two story Living Room is open to Dining. This view shows the plywood sheets on wall and ceiling - they extend to exterior.
Immagine di un soggiorno minimalista con cornice del camino in cemento e pavimento in cemento
Multi-Purpose Room
Multi-Purpose Room
Toronto Interior Design GroupToronto Interior Design Group
This is a front room that the home owners use for reading, working and hanging out. Check out the beautiful mirror and wallpaper feature wall which alternates and is mounted on MDF which visually extends and expands the space.
Deck House Family Room
Deck House Family Room
Hammer ArchitectsHammer Architects
Immagine di un soggiorno moderno con pareti bianche, parquet chiaro e tappeto

Soggiorni moderni - Foto e idee per arredare

Ricarica la pagina per non vedere più questo specifico annuncio

Saphir
Saphir
Marion Brodel Architecture IntérieureMarion Brodel Architecture Intérieure
Un salon de 20m² a été ingénieusement transformé avec l'intégration d'un coin nuit délimité par une élégante verrière, sublimée par une peinture bleu marine. Cette astucieuse combinaison ajoute une touche de sophistication à l'espace, créant une harmonie entre la délimitation fonctionnelle et l'esthétisme raffiné. La peinture bleu marine accentue la délicatesse de la verrière, offrant ainsi un équilibre subtil entre praticité et élégance dans ce lieu de vie multifonctionnel.
Olive Tree Lane
Olive Tree Lane
Mark English Architects, AIAMark English Architects, AIA
Immagine di un soggiorno moderno con camino lineare Ribbon, cornice del camino in pietra e pavimento in bambù
4
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".