Houzz Logo Print

764.272 Foto di ingressi e corridoi

Villa Mostaccini
Villa Mostaccini
CAPOFERRI SERRAMENTI SPACAPOFERRI SERRAMENTI SPA
The Villa Mostaccini, situated on the hills of Bordighera, is one of the most beautiful and important villas in Liguria. Built in 1932 in the characteristic stile of the late Italian renaissance, it has been meticulously restored to the highest standards of design, while maintaining the original details that distinguish it. Capoferri substituted all wood windows as well as their sills and reveals, maintaining the aspect of traditional windows and blending perfectly with the historic aesthetics of the villa. Where possible, certain elements, like for instance the internal wooden shutters and the brass handles, have been restored and refitted rather than substituted. For the elegant living room with its stunning view of the sea, Architect Maiga opted for a large two-leaved pivot window from true bronze that offers the guests of the villa an unforgettable experience.
ALM | Domestic Jungle
ALM | Domestic Jungle
PLUS ULTRA studioPLUS ULTRA studio
Foto: Federico Villa
Ispirazione per un grande ingresso o corridoio nordico con pareti bianche, parquet chiaro e carta da parati
Appartamento Testaccio
Appartamento Testaccio
L2 Architettura StudioL2 Architettura Studio
Foto di un ampio ingresso o corridoio design con pareti bianche, pavimento in legno verniciato e una porta singola
VILLA PUNTARA
VILLA PUNTARA
CP PARQUETCP PARQUET
Rovere Europeo Select della Collezione Antico Asolo 3 strati linea Natura di CP Parquet, spazzolati verniciati
Ispirazione per un ingresso o corridoio minimalista
CASA DI RAFFAELLA
CASA DI RAFFAELLA
Officine NormaOfficine Norma
Immagine di un ingresso o corridoio minimal
Casa LM
Casa LM
SIXPLUS architettiSIXPLUS architetti
Esempio di un piccolo ingresso o corridoio design con pareti bianche, travi a vista, soffitto a volta, pavimento in legno massello medio e pavimento marrone
APT TESTACCIO
APT TESTACCIO
MOHAMED KEILANIMOHAMED KEILANI
Ispirazione per un ingresso o corridoio mediterraneo
DUPLEX
DUPLEX
Di Nicuolo Christian Architetto CstudioArchitettiDi Nicuolo Christian Architetto CstudioArchitetti
Esempio di un ingresso o corridoio contemporaneo
Casa PO
Casa PO
Elia FalaschiElia Falaschi
Ispirazione per un ingresso o corridoio contemporaneo con pareti bianche, parquet chiaro, pavimento beige, travi a vista, soffitto a volta e soffitto in legno
VILLA CD
VILLA CD
TOTEM StudioTOTEM Studio
Foto di un ingresso o corridoio design con parquet scuro, pavimento marrone, travi a vista e pareti grigie
Puppets' house
Puppets' house
Isabella Maruti e Paola Bonfante architetteIsabella Maruti e Paola Bonfante architette
Ispirazione per un grande ingresso contemporaneo con pareti grigie, pavimento in legno verniciato e pavimento beige
ELEGANZA ED EQUILIBRIO
ELEGANZA ED EQUILIBRIO
Annalisa Carli ArchitettoAnnalisa Carli Architetto
Corridoio di distribuzione della casa. Porte in legno laccate di bianco di Ferrero Legno, armadiature di Caccaro. Foto di Simone Marulli
Foto di un ingresso o corridoio design di medie dimensioni con pareti bianche, parquet scuro, pavimento marrone e soffitto ribassato
Appartement Chatenay
Appartement Chatenay
Reve'l ArchitectureReve'l Architecture
Ispirazione per un ingresso o corridoio minimalista
Belcaro Mid-Century Modern Renovation
Belcaro Mid-Century Modern Renovation
Cult CreativeCult Creative
Esempio di un ingresso o corridoio moderno
Old Irving Park Kitchen Remodel
Old Irving Park Kitchen Remodel
TKS Design GroupTKS Design Group
Download our free ebook, Creating the Ideal Kitchen. DOWNLOAD NOW For many, extra time at home during COVID left them wanting more from their homes. Whether you realized the shortcomings of your space or simply wanted to combat boredom, a well-designed and functional home was no longer a want, it became a need. Tina found herself wanting more from her Old Irving Park home and reached out to The Kitchen Studio about adding function to her kitchen to make the most of the available real estate. At the end of the day, there is nothing better than returning home to a bright and happy space you love. And this kitchen wasn’t that for Tina. Dark and dated, with a palette from the past and features that didn’t make the most of the available square footage, this remodel required vision and a fresh approach to the space. Lead designer, Stephanie Cole’s main design goal was better flow, while adding greater functionality with organized storage, accessible open shelving, and an overall sense of cohesion with the adjoining family room. The original kitchen featured a large pizza oven, which was rarely used, yet its footprint limited storage space. The nearby pantry had become a catch-all, lacking the organization needed in the home. The initial plan was to keep the pizza oven, but eventually Tina realized she preferred the design possibilities that came from removing this cumbersome feature, with the goal of adding function throughout the upgraded and elevated space. Eliminating the pantry added square footage and length to the kitchen for greater function and more storage. This redesigned space reflects how she lives and uses her home, as well as her love for entertaining. The kitchen features a classic, clean, and timeless palette. White cabinetry, with brass and bronze finishes, contrasts with rich wood flooring, and lets the large, deep blue island in Woodland’s custom color Harbor – a neutral, yet statement color – draw your eye. The kitchen was the main priority. In addition to updating and elevating this space, Tina wanted to maximize what her home had to offer. From moving the location of the patio door and eliminating a window to removing an existing closet in the mudroom and the cluttered pantry, the kitchen footprint grew. Once the floorplan was set, it was time to bring cohesion to her home, creating connection between the kitchen and surrounding spaces. The color palette carries into the mudroom, where we added beautiful new cabinetry, practical bench seating, and accessible hooks, perfect for guests and everyday living. The nearby bar continues the aesthetic, with stunning Carrara marble subway tile, hints of brass and bronze, and a design that further captures the vibe of the kitchen. Every home has its unique design challenges. But with a fresh perspective and a bit of creativity, there is always a way to give the client exactly what they want [and need]. In this particular kitchen, the existing soffits and high slanted ceilings added a layer of complexity to the lighting layout and upper perimeter cabinets. While a space needs to look good, it also needs to function well. This meant making the most of the height of the room and accounting for the varied ceiling features, while also giving Tina everything she wanted and more. Pendants and task lighting paired with an abundance of natural light amplify the bright aesthetic. The cabinetry layout and design compliments the soffits with subtle profile details that bring everything together. The tile selections add visual interest, drawing the eye to the focal area above the range. Glass-doored cabinets further customize the space and give the illusion of even more height within the room. While her family may be grown and out of the house, Tina was focused on adding function without sacrificing a stunning aesthetic and dreamy finishes that make the kitchen the gathering place of any home. It was time to love her kitchen again, and if you’re wondering what she loves most, it’s the niche with glass door cabinetry and open shelving for display paired with the marble mosaic backsplash over the range and complimenting hood. Each of these features is a stunning point of interest within the kitchen – both brag-worthy additions to a perimeter layout that previously felt limited and lacking. Whether your remodel is the result of special needs in your home or simply the excitement of focusing your energy on creating a fun new aesthetic, we are here for it. We love a good challenge because there is always a way to make a space better – adding function and beauty simultaneously.
Mudroom
Mudroom
Beth Howley Creative LLCBeth Howley Creative LLC
Mudroom featuring hickory cabinetry, mosaic tile flooring, black shiplap, wall hooks, and gold light fixtures.
Idee per un grande ingresso con anticamera country con pareti beige, pavimento in gres porcellanato, pavimento multicolore e pareti in perlinato

764.272 Foto di ingressi e corridoi

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".