Houzz Logo Print

75.628 Foto di ingressi e corridoi con pareti bianche

PROFUMO DI ONICE
PROFUMO DI ONICE
GRUPPO CACTUSGRUPPO CACTUS
Foto di un piccolo ingresso o corridoio contemporaneo con pareti bianche e pavimento in legno massello medio
Jamestown Modern Farmhouse
Jamestown Modern Farmhouse
DK HomesDK Homes
Modern Farmhouse designed for entertainment and gatherings. French doors leading into the main part of the home and trim details everywhere. Shiplap, board and batten, tray ceiling details, custom barrel tables are all part of this modern farmhouse design. ​ Half bath with a custom vanity. Clean modern windows. Living room has a fireplace with custom cabinets and custom barn beam mantel with ship lap above. The Master Bath has a beautiful tub for soaking and a spacious walk in shower. Front entry has a beautiful custom ceiling treatment.
North Lincoln mudroom / laundry room
North Lincoln mudroom / laundry room
Plain & PoshPlain & Posh
Ispirazione per un ingresso con anticamera country di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in gres porcellanato, una porta singola, una porta in vetro e pavimento grigio
Old Irving Park Kitchen Remodel
Old Irving Park Kitchen Remodel
TKS Design GroupTKS Design Group
Download our free ebook, Creating the Ideal Kitchen. DOWNLOAD NOW For many, extra time at home during COVID left them wanting more from their homes. Whether you realized the shortcomings of your space or simply wanted to combat boredom, a well-designed and functional home was no longer a want, it became a need. Tina found herself wanting more from her Old Irving Park home and reached out to The Kitchen Studio about adding function to her kitchen to make the most of the available real estate. At the end of the day, there is nothing better than returning home to a bright and happy space you love. And this kitchen wasn’t that for Tina. Dark and dated, with a palette from the past and features that didn’t make the most of the available square footage, this remodel required vision and a fresh approach to the space. Lead designer, Stephanie Cole’s main design goal was better flow, while adding greater functionality with organized storage, accessible open shelving, and an overall sense of cohesion with the adjoining family room. The original kitchen featured a large pizza oven, which was rarely used, yet its footprint limited storage space. The nearby pantry had become a catch-all, lacking the organization needed in the home. The initial plan was to keep the pizza oven, but eventually Tina realized she preferred the design possibilities that came from removing this cumbersome feature, with the goal of adding function throughout the upgraded and elevated space. Eliminating the pantry added square footage and length to the kitchen for greater function and more storage. This redesigned space reflects how she lives and uses her home, as well as her love for entertaining. The kitchen features a classic, clean, and timeless palette. White cabinetry, with brass and bronze finishes, contrasts with rich wood flooring, and lets the large, deep blue island in Woodland’s custom color Harbor – a neutral, yet statement color – draw your eye. The kitchen was the main priority. In addition to updating and elevating this space, Tina wanted to maximize what her home had to offer. From moving the location of the patio door and eliminating a window to removing an existing closet in the mudroom and the cluttered pantry, the kitchen footprint grew. Once the floorplan was set, it was time to bring cohesion to her home, creating connection between the kitchen and surrounding spaces. The color palette carries into the mudroom, where we added beautiful new cabinetry, practical bench seating, and accessible hooks, perfect for guests and everyday living. The nearby bar continues the aesthetic, with stunning Carrara marble subway tile, hints of brass and bronze, and a design that further captures the vibe of the kitchen. Every home has its unique design challenges. But with a fresh perspective and a bit of creativity, there is always a way to give the client exactly what they want [and need]. In this particular kitchen, the existing soffits and high slanted ceilings added a layer of complexity to the lighting layout and upper perimeter cabinets. While a space needs to look good, it also needs to function well. This meant making the most of the height of the room and accounting for the varied ceiling features, while also giving Tina everything she wanted and more. Pendants and task lighting paired with an abundance of natural light amplify the bright aesthetic. The cabinetry layout and design compliments the soffits with subtle profile details that bring everything together. The tile selections add visual interest, drawing the eye to the focal area above the range. Glass-doored cabinets further customize the space and give the illusion of even more height within the room. While her family may be grown and out of the house, Tina was focused on adding function without sacrificing a stunning aesthetic and dreamy finishes that make the kitchen the gathering place of any home. It was time to love her kitchen again, and if you’re wondering what she loves most, it’s the niche with glass door cabinetry and open shelving for display paired with the marble mosaic backsplash over the range and complimenting hood. Each of these features is a stunning point of interest within the kitchen – both brag-worthy additions to a perimeter layout that previously felt limited and lacking. Whether your remodel is the result of special needs in your home or simply the excitement of focusing your energy on creating a fun new aesthetic, we are here for it. We love a good challenge because there is always a way to make a space better – adding function and beauty simultaneously.
Transitional New Home Construction
Transitional New Home Construction
Copper CreekCopper Creek
Ispirazione per un ingresso con anticamera classico con pareti bianche e pavimento multicolore
Villandry Circle
Villandry Circle
Hills & GrantHills & Grant
Photo: Lisa Petrole
Esempio di un'ampia porta d'ingresso contemporanea con pavimento in gres porcellanato, una porta singola, una porta in legno bruno, pavimento grigio e pareti bianche
Mudroom
Mudroom
Mackin ArchitectsMackin Architects
Mudroom with Dutch Door, bluestone floor, and built-in cabinets. "Best Mudroom" by the 2020 Westchester Magazine Home Design Awards: https://westchestermagazine.com/design-awards-homepage/
Lake House
Lake House
Thompson ConstructionThompson Construction
Immagine di un ingresso con anticamera classico di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in gres porcellanato e pavimento beige
Blackheath
Blackheath
Urban FrontUrban Front
Andy Stagg
Ispirazione per un ingresso minimalista con pareti bianche, parquet chiaro, una porta a pivot, una porta in legno bruno e pavimento beige
Nest in the Trees
Nest in the Trees
Anchor BuildersAnchor Builders
Design & Build Team: Anchor Builders, Photographer: Andrea Rugg Photography
Ispirazione per un ingresso con anticamera chic di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in gres porcellanato e pavimento nero
Waterside Home
Waterside Home
Woodford Architecture and InteriorsWoodford Architecture and Interiors
Idee per un ingresso o corridoio stile marino di medie dimensioni con pareti bianche, moquette e pavimento marrone
Hillside Farmhouse
Hillside Farmhouse
Albert, Righter & Tittmann Architects, Inc.Albert, Righter & Tittmann Architects, Inc.
Hillside Farmhouse sits on a steep East-sloping hill. We set it across the slope, which allowed us to separate the site into a public, arrival side to the North and a private, garden side to the South. The house becomes the long wall, one room wide, that organizes the site into its two parts. The garage wing, running perpendicularly to the main house, forms a courtyard at the front door. Cars driving in are welcomed by the wide front portico and interlocking stair tower. On the opposite side, under a parade of dormers, the Dining Room saddle-bags into the garden, providing views to the South and East. Its generous overhang keeps out the hot summer sun, but brings in the winter sun. The house is a hybrid of ‘farm house’ and ‘country house’. It simultaneously relates to the active contiguous farm and the classical imagery prevalent in New England architecture. Photography by Robert Benson and Brian Tetrault
The English Cottage
The English Cottage
Dyna BuildersDyna Builders
Foto di un ingresso con anticamera tradizionale con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, una porta olandese, una porta bianca, pavimento marrone, travi a vista e pareti in perlinato
West Hills Mid-Century Modern Remodel
West Hills Mid-Century Modern Remodel
Angie Amato Wieland Architecture LLCAngie Amato Wieland Architecture LLC
Immagine di una porta d'ingresso moderna di medie dimensioni con pareti bianche, parquet chiaro, una porta singola, una porta in legno bruno, pavimento marrone e soffitto ribassato
TUMBLE CREEK custom home
TUMBLE CREEK custom home
Design HarmonyDesign Harmony
Working with repeat clients is always a dream! The had perfect timing right before the pandemic for their vacation home to get out city and relax in the mountains. This modern mountain home is stunning. Check out every custom detail we did throughout the home to make it a unique experience!
Апартаменты в ЖК Флотилия
Апартаменты в ЖК Флотилия
Савельева Юлия | АРТБУССавельева Юлия | АРТБУС
Вид на входную группу с зеркалом до потолка и дубовыми рейками
Immagine di un ingresso o corridoio minimal di medie dimensioni con pareti bianche e pavimento bianco
Whole Home Renovation & Addition - Westwood, MA
Whole Home Renovation & Addition - Westwood, MA
J.P. Hoffman Design BuildJ.P. Hoffman Design Build
As seen in this photo, the front to back view offers homeowners and guests alike a direct view and access to the deck off the back of the house. In addition to holding access to the garage, this space holds two closets. One, the homeowners are using as a coat closest and the other, a pantry closet. You also see a custom built in unit with a bench and storage. There is also access to a powder room, a bathroom that was relocated from middle of the 1st floor layout. Relocating the bathroom allowed us to open up the floor plan, offering a view directly into and out of the playroom and dining room.
Truehart
Truehart
Clearcut Construction, Inc.Clearcut Construction, Inc.
The walk-through mudroom entrance from the garage to the kitchen is both stylish and functional. We created several drop zones for life's accessories.
Summit Avenue Mudroom Entry Bench
Summit Avenue Mudroom Entry Bench
Amy Carman DesignAmy Carman Design
In the remodel of this early 1900s home, space was reallocated from the original dark, boxy kitchen and dining room to create a new mudroom, larger kitchen, and brighter dining space. Seating, storage, and coat hooks, all near the home's rear entry, make this home much more family-friendly!
Foyer
Foyer
Catlin DesignCatlin Design
Idee per un grande ingresso stile marinaro con pareti bianche, pareti in legno e parquet chiaro

75.628 Foto di ingressi e corridoi con pareti bianche

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".