TROVA PROFESSIONISTI
Houzz Logo Print
  1. Living
  2. Soggiorno
  3. Colore: turchese

Soggiorni moderni turchesi - Foto e idee per arredare

Penthouse III
Penthouse III
Studio CatoirStudio Catoir
Le film culte de 1955 avec Cary Grant et Grace Kelly "To Catch a Thief" a été l'une des principales source d'inspiration pour la conception de cet appartement glamour en duplex près de Milan. Le Studio Catoir a eu carte blanche pour la conception et l'esthétique de l'appartement. Tous les meubles, qu'ils soient amovibles ou intégrés, sont signés Studio Catoir, la plupart sur mesure, de même que les cheminées, la menuiserie, les poignées de porte et les tapis. Un appartement plein de caractère et de personnalité, avec des touches ludiques et des influences rétro dans certaines parties de l'appartement.
New Moon Rugs - Peacock
New Moon Rugs - Peacock
Kurtz CollectionKurtz Collection
Peacock - The inspiration for this design is a contemporary mosaic tile motif in our unique blend of Tibetan wool, Chinese silk and allo (a natural nettle fiber). Bold and bright colors combine and overlap to mimic the feathers of a peacock. The indigo blue field is offset with vibrant tones of green, gold, red, orange and teal.
Art Deco Contemporary
Art Deco Contemporary
Julie Schuster Design StudioJulie Schuster Design Studio
The sophisticated color story in the main rooms; light grey, feeds the metal element and is an elegant backdrop to the wood element blues and greens in the living room furnishings, where blue plays a dominant role in the artwork. Julian McRoberts Photography Art courtesy of Elizabeth Sadoff Art Advisory
Highland Park Mid Century Remodel
Highland Park Mid Century Remodel
Jennifer Garner InteriorsJennifer Garner Interiors
Photography: Michael Hunter
Ispirazione per un soggiorno minimalista di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, TV a parete e camino classico
Mid Century Modern Renovation
Mid Century Modern Renovation
Kimberly Demmy DesignKimberly Demmy Design
Mid Century Modern Renovation - nestled in the heart of Arapahoe Acres. This home was purchased as a foreclosure and needed a complete renovation. To complete the renovation - new floors, walls, ceiling, windows, doors, electrical, plumbing and heating system were redone or replaced. The kitchen and bathroom also underwent a complete renovation - as well as the home exterior and landscaping. Many of the original details of the home had not been preserved so Kimberly Demmy Design worked to restore what was intact and carefully selected other details that would honor the mid century roots of the home. Published in Atomic Ranch - Fall 2015 - Keeping It Small. Daniel O'Connor Photography
Ankey Home
Ankey Home
Meghan Blum InteriorsMeghan Blum Interiors
Immagine di un grande soggiorno moderno aperto con pareti blu, pavimento in legno verniciato, camino classico, cornice del camino in pietra e TV a parete
Modern Living Room
Modern Living Room
Immagine di un soggiorno minimalista con pareti bianche
Maggie's Closet Makeover in Los Angeles
Maggie's Closet Makeover in Los Angeles
crestviewdoorscrestviewdoors
Maggie chose the "Marakesh" Redi-Screens to revive her bedroom's old closet doors. The doors, paired with her mid-century furnishings and tropical color scheme, reinvigorated the charm that her house was just dying to have! Read her case study here: http://www.crestviewdoors.com/browse/case-studies/maggies-charming-closet-makeover.html See the "Marakesh" Redi-Screens here: http://www.crestviewdoors.com/order/products/redi-screens/redi-screens-marakesh.html
West Loop Penthouse
West Loop Penthouse
Kate MarengoKate Marengo
Kate Marengo
Idee per un soggiorno minimalista di medie dimensioni e stile loft con sala formale, pareti blu, parquet scuro, camino classico, cornice del camino piastrellata e TV a parete
Mid-Century Modern Art Wall - Aliso Viejo
Mid-Century Modern Art Wall - Aliso Viejo
Cynthia Prizant - Prizant Design, LLCCynthia Prizant - Prizant Design, LLC
The juxtaposition of wood grain and saturated, high gloss panels creates a dramatic statement in this fun, mid-century modern living room. Photo by Jeri Koegel
Rosenwald House
Rosenwald House
Flavin ArchitectsFlavin Architects
This remodel of a mid century gem is located in the town of Lincoln, MA a hot bed of modernist homes inspired by Gropius’ own house built nearby in the 1940’s. By the time the house was built, modernism had evolved from the Gropius era, to incorporate the rural vibe of Lincoln with spectacular exposed wooden beams and deep overhangs. The design rejects the traditional New England house with its enclosing wall and inward posture. The low pitched roofs, open floor plan, and large windows openings connect the house to nature to make the most of its rural setting. Photo by: Nat Rea Photography
Dafna Zilafro
Dafna Zilafro
spfaspfa
Esempio di un soggiorno minimalista aperto e di medie dimensioni con pavimento in marmo e angolo bar
Unseen Future Sky Palm Fault
Unseen Future Sky Palm Fault
UserUser
Vibrant contemporary wallpaper from the Unseen Future collection. Green on pale blue matte palm leaf pattern with sky blue geometric overlay. Designed and digitally printed in the UK. 520mm wide x 10 metre rolls trimmed for butt joining at edge.
Midcentury Living room
Midcentury Living room
Sofa.comSofa.com
The Peggy chair in Dusty Rose cotton matt velvet from £460
Foto di un piccolo soggiorno minimalista aperto con pareti blu, pavimento in legno massello medio, nessun camino e nessuna TV
Moon Chair Power Recliner by Famaliving California
Moon Chair Power Recliner by Famaliving California
Famaliving San DiegoFamaliving San Diego
The Moon power reclining chair causes attraction at first sight, and you will love it once you try it. This recliner really embodies the concept of relaxation due to its design that's different than everything else on the market. The Moon is a custom made piece of furniture crafted by the world-renowned Spanish manufacturer Famaliving. This reclining chair has a unique, rounded shape with large oversized arm pillows that will help achieve the ultimate in relaxation. The Moon can come in a variety of colorful and patterned fabrics, including leather, that will really add a unique look to any space. Unlike most recliners, the moon features the 3 main keys to a recliner: Rocking motion, 360 degree rotation, and reclining capability. This recliner features a powered reclining mechanism that allows you to adjust your seat with a touch of a button. The frame of the Moon is crafted from pine wood and MDF construction making it very durable. All Fama products use a webbing system for suspension and support instead of the old spring design that will sag over time. Attached to the bottom is a circular metal base in a black finish that not only allows the 360 degree rotation, but also for it to maintain its low profile look. Dimensions: W40.2" x D36.6" x H35.5" Seat Height: 20.9" Arm Height: 26.4" Back Height: 22.8" Depth When Open: 59.8" We deliver Nationwide! Visit our showroom at: Famaliving San Diego 401 University Ave, San Diego, CA 92103 Questions? Ready to purchase? Tel. 1-619-900-7674 sandiego@famaliving.com
Holmdel NJ Residence
Holmdel NJ Residence
YZDA | Yoshida + Zanon Design AtriumYZDA | Yoshida + Zanon Design Atrium
Peter Rymwid Photography
Esempio di un soggiorno minimalista aperto e di medie dimensioni con pareti bianche, camino classico, TV a parete, pavimento in ardesia, cornice del camino in pietra e tappeto
Uday Villa
Uday Villa
Rohit Bhoite House of DesignRohit Bhoite House of Design
A house is one’s sanctuary of dreams, emotions & hope. And what better way to bring this etymology to life than a home that expresses just this. Drive down about hundred kilometers off the coast of the bustling city of Mumbai and nestled amidst the Sahyadris Mountains, is interior designer Rohit Bhoite’s recent heartfelt project. When he was approached for the Linear House Project, it was simply barren land and the creative brief was to design a space that reflected the diverse yet cognitive personalities of the home owners keeping in mind that it had to be kid friendly too. From the day Rohit’s team started ideating and drafting their initial thoughts to where the complete home stands today, its been an overwhelming and fulfilling journey of over two years. Layout orientation diagrams and computer simulations where discussed with the homeowners, iterated and concluded with great detailing, keeping in mind the philosophy and personas of all. The pristine architectural structure, pool deck, landscaping, interior design and execution, each aspects of the project had been well planned and executed with timelines. Nature and urban contemporary visuals had to blend extremely well into each other. It was the perfect opportunity to create an abode of tranquility with a colour palette of industrial shades with earthy hues and tones that evoke a sense of clam. Overlooking the expansive mountain range the house was designed in a horizontally stretch with the living room & dining being placed right in the centre as the focal point where family and friends would love to spend time together. The two master bedrooms fondly knows as the Black and White rooms put at extreme ends. There is also a kids room and a guest bedroom apart from the comprehensive kitchen. The living space practically has no walls but folding shuttered glass paned French windows on custom designed track channels that allow them to fully open up on both sides. One side being the landscaped lawns and the other being the pool and the barbeque gazebo. The idea was that one can embrace the feeling of sitting outdoors even while inside the leisure of the living room… literally re-creating an inside out look. The flooring selected was a blended ash grey shade with Diesel tiles to offset with the industrial feel. The chalet style sloping pitched roof is as capacious with an 18 feet height at its highest point in the center running through the entire living and dining area. Walls were hand crafted in textured grey and subway tiles as one of the highlighters, with the couch in pure linen fabric and relaxed rattan wicker chairs to offset the colours of the walls. Planters that are about nine feet in height were placed strategically. The icing on the cake was the handmade glass mesh chandelier discovered by Rohit on one of his travels and literally an instant hit with the home owners too. Apart from this, canescent lighting has always been a must have on his projects. He strongly recommends this offering to his clients at most times. The dining table is a solid wood plank and polished off in a complimenting natural wood tinge with a clear glass bottom to ensure that the dimensional view of the house does not get blocked. It is fondly known as the floating table in the family! Geometry with tiles and forms has been a focal point in Rohit’s structural designs, especially when it comes to bathrooms. The powder bathroom is a classic example of just that with extensive use of hexagonal tiling. A custom granite sink with brass details around the periphery and edges of the mirror is the focal point and forms the visual balance of the small yet utilitarian space. There are 4 bedrooms to the Uday Villa. Two Master bedrooms, one kids room and a guest room. One bedroom which the team terms as ‘His Black Room’ was designed simply to the preference of the gentleman and ‘Her White Room’ designed to the choice of the lady of the house. The black and white room have the same layout but are situated at both the extreme ends of the house, each overlooking the greens and the azure pool with tall glass retractable French top to bottom windows. The black room has a beautiful choice of natural hues of deep and tan browns, greens and a grey concrete wall giving the room an industrial look. The opposite wall holds the much loved yet tricky to use aluminium checked Tiles. Polished kadappa (slate) flooring holds the visual identity together and almost completes the look of the black shera(cement) board panel with a deep wooden texture. A tan cosy corner chair, which happens to be one of Rohit’s steals while scouting for local designer portfolios, at the rear end; Adds to the eccentric highlight that you see in the other details as well, such as the bed frame and the word work around the room. A metal mesh light weight glass tube adds a fantastic delicate highlight almost completing the room to perfection. Apart from keeping the bathroom clutter free, practical and trendy, it incorporates the palette of the room, here as well with brass detailing, Diesel tiles and fittings in a clean and trend setting chrome finish. The white room made to the choice of the lady of the family, has a strong feminine voice yet keeps to the integrity of Rohit’s design style. The walls are textured with concrete finish light grey colour with Diesel tiles and the ceiling is masked with shera board in an ash wood shade. The industrial looks is softened with a smart chic choice in upholstery to add warmth. A signature Rohit Bhoite custom designed four poster urban bed with light sheers was a mush have for the lady in the house and it was honoured. It was created in house from scratch and holds a natural veneer polish. To offset the industrial grey, earthy tones of greens were used by way of planters and browns in the carpet. The bathroom door adds a touch of nature to the entire space. The pendant & ceiling light fittings have a touch of brass to compliment the room and add finesse. The bathroom was designed with granite and hued concrete that supports the industrial tone of design language that Rohit is trying to bring about to the project. The kids room is a eclectic blend of yellow, grey and tan brown. The little home owners insisted on slumber party bunk beds and given this fun brief, custom made beds were designed with a height of 15 feet so they do not need to bend over or have heads hitting the roofs when at play. The lights form yet another highlight of this room, that juxtapose floating cloud formations, symbolizing ideas that can creatively flow in thin air. Cement tiles in the flooring, textured walls and fabrics in earthy tones truly complete this room. Shades of blue are the highlight of the guest room. The angular yet non symmetrical geometric patterned flooring offsets the colour tones of the custom-made bed, the head board and the roof. Concrete tiles form the base and the half and half wall , cuts the monotony of a plain white wall that runs across the length and height of the room. The colours of the room spill over the bathroom with the coloured concrete walls and flooring. The raw look with refined designer fittings was Rohit’s way of incorporating technique into his art form. The pool being a highlight for the kids in the family, was designed in the length of 15 mts. x 5 meters to cover the exact expanse of the house, so it is visible not only from the living and dining areas, but also both the black and white rooms at both ends of the constructed structure. There is a practical and aesthetically clear glass porch with matt black gazebo work where the open to air bar, BBQ grill and open to air outdoor furniture has been placed for outdoor dining on a beautiful winter day or a hot summer evening. The family hopes to spend much of their time here as the kids love to make a splash on most days. The landscape design holds a special place for Rohit. This was a design avenue he had been assigned for the very first time. With a lot of in-depth research about flora and fauna with climate durability in mind, the plan was all about juxtaposing natural elements with the existing rock formations originally found in the same space as discovered. Everything was designed around the original being of these mini boulders to represent his ideology of aligning it all into a beautifully orchestrated form without having to compromise on the integrity of the design planned. To finish off the project Rohit and the home owners added the final touches to the bold hues with customized furniture elements, paintings and eye-catching curios from all across the world. A dream realized… an idea fulfilled… a happy family.
Jacques Pendant
Jacques Pendant
Jonathan AdlerJonathan Adler
Idee per un soggiorno minimalista
Mid-Century Modern Highland Park West Home
Mid-Century Modern Highland Park West Home
Mosier Luxury HomesMosier Luxury Homes
Ispirazione per un soggiorno moderno di medie dimensioni e chiuso con pareti blu, parquet chiaro e TV a parete

Soggiorni moderni turchesi - Foto e idee per arredare

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".