Houzz Logo Print

7.455 Foto di scale industriali

Industriale Scale
Industriale Scale
Immagine di una scala industriale
Notting Hill Project
Notting Hill Project
JGraham DesignJGraham Design
Idee per una scala industriale
Trova il professionista locale adatto per il tuo progetto
Trova i migliori professionisti di progettazione e ristrutturazione su Houzz
Interiors
Interiors
Suvirnath PhotographySuvirnath Photography
Foto di una scala industriale
Downtown Loft
Downtown Loft
Bushman Dreyfus ArchitectsBushman Dreyfus Architects
Virginia AIA Merit Award for Excellence in Interior Design | The renovated apartment is located on the third floor of the oldest building on the downtown pedestrian mall in Charlottesville. The existing structure built in 1843 was in sorry shape — framing, roof, insulation, windows, mechanical systems, electrical and plumbing were all completely renewed to serve for another century or more. What used to be a dark commercial space with claustrophobic offices on the third floor and a completely separate attic was transformed into one spacious open floor apartment with a sleeping loft. Transparency through from front to back is a key intention, giving visual access to the street trees in front, the play of sunlight in the back and allowing multiple modes of direct and indirect natural lighting. A single cabinet “box” with hidden hardware and secret doors runs the length of the building, containing kitchen, bathroom, services and storage. All kitchen appliances are hidden when not in use. Doors to the left and right of the work surface open fully for access to wall oven and refrigerator. Functional and durable stainless-steel accessories for the kitchen and bath are custom designs and fabricated locally. The sleeping loft stair is both foreground and background, heavy and light: the white guardrail is a single 3/8” steel plate, the treads and risers are folded perforated steel.
REANIMATION
REANIMATION
Sehw ArchitekturSehw Architektur
© Philipp Obkircher
Immagine di una scala curva industriale di medie dimensioni con parapetto in metallo
Contemporary meets Traditional
Contemporary meets Traditional
Matthies BuildersMatthies Builders
Immagine di una grande scala a "U" industriale con pedata in legno, alzata in legno verniciato e parapetto in metallo
Dorf Residence
Dorf Residence
Todd Zwigard ArchitectsTodd Zwigard Architects
Idee per una scala a rampa dritta industriale di medie dimensioni con pedata in legno, nessuna alzata e parapetto in materiali misti
Pembridge Mews, Notting Hill, W11
Pembridge Mews, Notting Hill, W11
Domus NovaDomus Nova
At its core is an imposing, glass staircase that powerfully connects all five levels. A retractable glass roof allows streams of brilliant natural light to cascade from top to bottom. Pair this with raw brick walls and limed wood floors and the effect is near magical.
Reforma Gustavo Adolfo Bequer
Reforma Gustavo Adolfo Bequer
SIRËESIRËE
Interiorista: Desirée García Paredes Fotógrafa: Yanina Mazzei Constructora: Carmarefor s.l.
Ispirazione per una scala industriale di medie dimensioni
Groveland House
Groveland House
A.GRUPPO Architects - San MarcosA.GRUPPO Architects - San Marcos
© Craig Kuhner Architectural Photography
Esempio di una scala industriale con nessuna alzata
Glass House
Glass House
Thomas Roszak Architecture, LLCThomas Roszak Architecture, LLC
Photography-Hedrich Blessing Glass House: The design objective was to build a house for my wife and three kids, looking forward in terms of how people live today. To experiment with transparency and reflectivity, removing borders and edges from outside to inside the house, and to really depict “flowing and endless space”. To construct a house that is smart and efficient in terms of construction and energy, both in terms of the building and the user. To tell a story of how the house is built in terms of the constructability, structure and enclosure, with the nod to Japanese wood construction in the method in which the concrete beams support the steel beams; and in terms of how the entire house is enveloped in glass as if it was poured over the bones to make it skin tight. To engineer the house to be a smart house that not only looks modern, but acts modern; every aspect of user control is simplified to a digital touch button, whether lights, shades/blinds, HVAC, communication/audio/video, or security. To develop a planning module based on a 16 foot square room size and a 8 foot wide connector called an interstitial space for hallways, bathrooms, stairs and mechanical, which keeps the rooms pure and uncluttered. The base of the interstitial spaces also become skylights for the basement gallery. This house is all about flexibility; the family room, was a nursery when the kids were infants, is a craft and media room now, and will be a family room when the time is right. Our rooms are all based on a 16’x16’ (4.8mx4.8m) module, so a bedroom, a kitchen, and a dining room are the same size and functions can easily change; only the furniture and the attitude needs to change. The house is 5,500 SF (550 SM)of livable space, plus garage and basement gallery for a total of 8200 SF (820 SM). The mathematical grid of the house in the x, y and z axis also extends into the layout of the trees and hardscapes, all centered on a suburban one-acre lot.
маленькая лестница на антресоль
маленькая лестница на антресоль
АКБ дизайнАКБ дизайн
Immagine di una piccola scala a rampa dritta industriale con pedata in legno e parapetto in metallo
My Project
My Project
walton wood and carpetwalton wood and carpet
Foto di una scala industriale
Sous les toits
Sous les toits
Florent Chagny ArchitectureFlorent Chagny Architecture
Ispirazione per una piccola scala a rampa dritta industriale con pedata in metallo, parapetto in metallo e nessuna alzata
Vincennes - studio 19m²
Vincennes - studio 19m²
NEVA Architecture Intérieure - Interior DesignNEVA Architecture Intérieure - Interior Design
A droite de l'entrée nous arrivons dans la pièce de vie. Situation de nuit où l'échelle d'accès à la mezzanine est déployée. Très grande et confortable, il est tout à fait possible de circuler autour facilement.
Industrial Farm House
Industrial Farm House
Christopher Simmonds ArchitectChristopher Simmonds Architect
The client’s brief was to create a space reminiscent of their beloved downtown Chicago industrial loft, in a rural farm setting, while incorporating their unique collection of vintage and architectural salvage. The result is a custom designed space that blends life on the farm with an industrial sensibility. The new house is located on approximately the same footprint as the original farm house on the property. Barely visible from the road due to the protection of conifer trees and a long driveway, the house sits on the edge of a field with views of the neighbouring 60 acre farm and creek that runs along the length of the property. The main level open living space is conceived as a transparent social hub for viewing the landscape. Large sliding glass doors create strong visual connections with an adjacent barn on one end and a mature black walnut tree on the other. The house is situated to optimize views, while at the same time protecting occupants from blazing summer sun and stiff winter winds. The wall to wall sliding doors on the south side of the main living space provide expansive views to the creek, and allow for breezes to flow throughout. The wrap around aluminum louvered sun shade tempers the sun. The subdued exterior material palette is defined by horizontal wood siding, standing seam metal roofing and large format polished concrete blocks. The interiors were driven by the owners’ desire to have a home that would properly feature their unique vintage collection, and yet have a modern open layout. Polished concrete floors and steel beams on the main level set the industrial tone and are paired with a stainless steel island counter top, backsplash and industrial range hood in the kitchen. An old drinking fountain is built-in to the mudroom millwork, carefully restored bi-parting doors frame the library entrance, and a vibrant antique stained glass panel is set into the foyer wall allowing diffused coloured light to spill into the hallway. Upstairs, refurbished claw foot tubs are situated to view the landscape. The double height library with mezzanine serves as a prominent feature and quiet retreat for the residents. The white oak millwork exquisitely displays the homeowners’ vast collection of books and manuscripts. The material palette is complemented by steel counter tops, stainless steel ladder hardware and matte black metal mezzanine guards. The stairs carry the same language, with white oak open risers and stainless steel woven wire mesh panels set into a matte black steel frame. The overall effect is a truly sublime blend of an industrial modern aesthetic punctuated by personal elements of the owners’ storied life. Photography: James Brittain
品川の家
品川の家
プラス プロスペクトコッテージ 一級建築士事務所プラス プロスペクトコッテージ 一級建築士事務所
住宅密集地に建てた重量鉄骨現しの三階建て二世帯住宅。階段室に設けた可動式本棚の詳細。壁面および本棚は構造用合板で仕上げた。
Foto di una piccola scala a rampa dritta industriale con pedata in legno, alzata in legno e parapetto in legno

7.455 Foto di scale industriali

La Ruina Habitada
La Ruina Habitada
Jesus Castillo Oli ArquitectoJesus Castillo Oli Arquitecto
Fotografía de Ángel Baltanás
Esempio di una piccola scala a rampa dritta industriale con pedata in metallo e nessuna alzata
Loft à Paris
Loft à Paris
Janand Delahousse architectesJanand Delahousse architectes
Julien Pepy
Ispirazione per una piccola scala a rampa dritta industriale con pedata in legno e nessuna alzata
1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".