Houzz Logo Print

134.196 Foto di angoli bar

13th home
13th home
the  monochrome studiothe monochrome studio
Esempio di un angolo bar nordico
ASC Mod Spanish Colonial
ASC Mod Spanish Colonial
Amy Storm & CompanyAmy Storm & Company
Ispirazione per un angolo bar mediterraneo
Trova il professionista locale adatto per il tuo progetto
Trova i migliori professionisti di progettazione e ristrutturazione su Houzz
Recreational Refuge
Recreational Refuge
Studio PMStudio PM
Foto di un angolo bar minimal
Basement Excavation and Buildout
Basement Excavation and Buildout
Copper Sky Design + RemodelCopper Sky Design + Remodel
The primary goal of this basement project was to give these homeowners more space: both for their own everyday use and for guests. By excavating an unusable crawl space, we were able to build out a full basement with 9’ high ceilings, a guest bedroom, a full bathroom, a gym, a large storage room, and a spacious entertainment room that includes a kitchenette. In all, the homeowners gained over 1,100 of finished space.
AJU THOMAS AND TINA
AJU THOMAS AND TINA
REFLECTIONZREFLECTIONZ
Ispirazione per un angolo bar chic
Bar
Bar
The Address StudioThe Address Studio
Ispirazione per un angolo bar minimalista
Wil Rose - Whole Home Remodel
Wil Rose - Whole Home Remodel
Anderson & Rodgers ConstructionAnderson & Rodgers Construction
Idee per un piccolo angolo bar con lavandino classico con lavello sottopiano, ante in stile shaker, ante blu, top in quarzo composito, paraspruzzi nero, paraspruzzi in gres porcellanato, pavimento in legno massello medio, pavimento marrone e top nero
Thane Residence
Thane Residence
Olive RoofOlive Roof
Ispirazione per un angolo bar vittoriano
Sushant Lok
Sushant Lok
Palak MittalPalak Mittal
Idee per un angolo bar
Old Irving Park Kitchen Remodel
Old Irving Park Kitchen Remodel
TKS Design GroupTKS Design Group
Download our free ebook, Creating the Ideal Kitchen. DOWNLOAD NOW For many, extra time at home during COVID left them wanting more from their homes. Whether you realized the shortcomings of your space or simply wanted to combat boredom, a well-designed and functional home was no longer a want, it became a need. Tina found herself wanting more from her Old Irving Park home and reached out to The Kitchen Studio about adding function to her kitchen to make the most of the available real estate. At the end of the day, there is nothing better than returning home to a bright and happy space you love. And this kitchen wasn’t that for Tina. Dark and dated, with a palette from the past and features that didn’t make the most of the available square footage, this remodel required vision and a fresh approach to the space. Lead designer, Stephanie Cole’s main design goal was better flow, while adding greater functionality with organized storage, accessible open shelving, and an overall sense of cohesion with the adjoining family room. The original kitchen featured a large pizza oven, which was rarely used, yet its footprint limited storage space. The nearby pantry had become a catch-all, lacking the organization needed in the home. The initial plan was to keep the pizza oven, but eventually Tina realized she preferred the design possibilities that came from removing this cumbersome feature, with the goal of adding function throughout the upgraded and elevated space. Eliminating the pantry added square footage and length to the kitchen for greater function and more storage. This redesigned space reflects how she lives and uses her home, as well as her love for entertaining. The kitchen features a classic, clean, and timeless palette. White cabinetry, with brass and bronze finishes, contrasts with rich wood flooring, and lets the large, deep blue island in Woodland’s custom color Harbor – a neutral, yet statement color – draw your eye. The kitchen was the main priority. In addition to updating and elevating this space, Tina wanted to maximize what her home had to offer. From moving the location of the patio door and eliminating a window to removing an existing closet in the mudroom and the cluttered pantry, the kitchen footprint grew. Once the floorplan was set, it was time to bring cohesion to her home, creating connection between the kitchen and surrounding spaces. The color palette carries into the mudroom, where we added beautiful new cabinetry, practical bench seating, and accessible hooks, perfect for guests and everyday living. The nearby bar continues the aesthetic, with stunning Carrara marble subway tile, hints of brass and bronze, and a design that further captures the vibe of the kitchen. Every home has its unique design challenges. But with a fresh perspective and a bit of creativity, there is always a way to give the client exactly what they want [and need]. In this particular kitchen, the existing soffits and high slanted ceilings added a layer of complexity to the lighting layout and upper perimeter cabinets. While a space needs to look good, it also needs to function well. This meant making the most of the height of the room and accounting for the varied ceiling features, while also giving Tina everything she wanted and more. Pendants and task lighting paired with an abundance of natural light amplify the bright aesthetic. The cabinetry layout and design compliments the soffits with subtle profile details that bring everything together. The tile selections add visual interest, drawing the eye to the focal area above the range. Glass-doored cabinets further customize the space and give the illusion of even more height within the room. While her family may be grown and out of the house, Tina was focused on adding function without sacrificing a stunning aesthetic and dreamy finishes that make the kitchen the gathering place of any home. It was time to love her kitchen again, and if you’re wondering what she loves most, it’s the niche with glass door cabinetry and open shelving for display paired with the marble mosaic backsplash over the range and complimenting hood. Each of these features is a stunning point of interest within the kitchen – both brag-worthy additions to a perimeter layout that previously felt limited and lacking. Whether your remodel is the result of special needs in your home or simply the excitement of focusing your energy on creating a fun new aesthetic, we are here for it. We love a good challenge because there is always a way to make a space better – adding function and beauty simultaneously.

134.196 Foto di angoli bar

VALLEY VIEW
VALLEY VIEW
Kate Roos Design LLCKate Roos Design LLC
A modern take on a butler's pantry now fills the space that was formerly the kitchen. This colorful space not only provides a secondary prep area, complete with a bar sink and freezer drawers but it also includes airy, glass-doored cabinetry for displaying china.
6
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".