TROVA PROFESSIONISTI
Houzz Logo Print
  1. Sala da Pranzo
  2. Stile: Moderno

Sale da Pranzo moderne - Foto e idee per arredare

Casa M | luce e calore in 80 mq
Casa M | luce e calore in 80 mq
CATTALANI ARCHITETTICATTALANI ARCHITETTI
Idee per una sala da pranzo aperta verso la cucina minimalista di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in legno massello medio e pavimento marrone
Attico LP - appartamento nel centro storico di Padova
Attico LP - appartamento nel centro storico di Padova
locatelli pepatolocatelli pepato
Immagine di una sala da pranzo minimalista con pareti bianche e pavimento in legno verniciato
House ER
House ER
Didonè Comacchio ArchitectsDidonè Comacchio Architects
Foto di una sala da pranzo minimalista di medie dimensioni con pavimento in cemento e pavimento grigio
Residenza privata, provincia di Bari (BA)
Residenza privata, provincia di Bari (BA)
VIMARVIMAR
In questo progetto di recupero storico ad opera dell’architetto Marco Tassiello, si è optato per la leggerezza dei dispositivi Eikon Tactil di Vimar dove trovano posto i comandi domotici, mentre per la gestione centralizzata di tutte le funzioni, è stata scelta la domotica By-me Plus.
Flat Santa Lucia
Flat Santa Lucia
STUDIOARCHITETTISTUDIOARCHITETTI
Foto di una sala da pranzo moderna
CSTB HOUSE
CSTB HOUSE
Tommaso Giunchi ArchitettiTommaso Giunchi Architetti
Vista zona pranzo con tavolo in vetro nero, mobile con nate in legno cannettato, lampade foscarini. Ingresso in resina.
Immagine di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimalista con pareti bianche, pavimento in legno massello medio e pannellatura
SURF HOUSE
SURF HOUSE
RAFFAELE  CARUSO ARCHITETTORAFFAELE CARUSO ARCHITETTO
lunch area
Idee per una sala da pranzo moderna
VILLAS BY THE SEA
VILLAS BY THE SEA
PAT.PAT.
The villas are part of a master plan conceived by Ferdinando Fagnola in the seventies, defined by semi-underground volumes in exposed concrete: geological objects attacked by green and natural elements. These units were not built as intended: they were domesticated and forced into the imagery of granite coverings and pastel colors, as in most coastal architecture of the tourist boom. We did restore the radical force of the original concept while introducing a new organization and spatial flow, and custom-designed interiors.
E.House
E.House
Casalgrande Padana SpaCasalgrande Padana Spa
Marte Thassos
Idee per una sala da pranzo minimalista
A modern retro living room
A modern retro living room
Pl StudioPl Studio
Ispirazione per una sala da pranzo minimalista
Moderno Sala Da Pranzo
Moderno Sala Da Pranzo
Esempio di una sala da pranzo minimalista con pareti bianche, pavimento beige e parquet chiaro
Jasmine Street Residence Project
Jasmine Street Residence Project
Truss Interiors & RenovationsTruss Interiors & Renovations
This bright dining room features a monumental wooden dining table with green leather dining chairs with black legs. The wall is covered in green grass cloth wallpaper. Close up photographs of wood sections create a dramatic artistic focal point on the dining area wall. Wooden accents throughout.
Los Angeles Mid-Century Modern Home
Los Angeles Mid-Century Modern Home
Alexander Gorlin ArchitectsAlexander Gorlin Architects
Immagine di una sala da pranzo aperta verso la cucina moderna di medie dimensioni con pareti bianche, parquet chiaro, pavimento bianco e soffitto a volta
Ile Seguin | 115m² | Rénovation complète
Ile Seguin | 115m² | Rénovation complète
Murs et MerveillesMurs et Merveilles
Un salle à manger lumineuse et moderne, qui a été entièrement repensé par nos architectes. La salle à manger à été installée sous le plafond cathédrale de 5,5 mètres de haut et profiter pleinement du volume de l’espace. Nous avons donc profité de la très grande hauteur sous plafond pour installer une composition de 4 suspensions Tom Dixon modèle « melt pendant ». •Un jeu de lignes a été créé, reprenant et accentuant le rythme de la balustrade des escaliers, animant à la fois les rangements sous escaliers et la bibliothèque. C’est ce même rythme qui a inspiré le dessin des verrières artisanales, qui viennent en écho des lignes verticales et de l’oblique de l’escalier réalisées par Pascal Godreau. Un joli papier peint Isidore Leroy « Dune gris » présent sur le mur du fond vient habiller l'espace tout en y apportant douceur et cachet. Un espace banquette a été créé dans le renfoncement de l’escalier, permettant de s’isoler et de profiter de la vue dégagée sur l’Ile Seguin.
Beechwood, Salcombe
Beechwood, Salcombe
van Ellen + Sheryn Architectsvan Ellen + Sheryn Architects
Ispirazione per una sala da pranzo minimalista
Hollywood Hills Retreat
Hollywood Hills Retreat
Caitlin & Caitlin Design Co.Caitlin & Caitlin Design Co.
Bright, colorful dining room with teal grasscloth, graphic banquette, marble dining table, leather sling chairs, and brass burst chandelier. Photo Credit: Mary Costa
North Bay Residence
North Bay Residence
Prentiss Balance Wickline ArchitectsPrentiss Balance Wickline Architects
Photographer: Jay Goodrich This 2800 sf single-family home was completed in 2009. The clients desired an intimate, yet dynamic family residence that reflected the beauty of the site and the lifestyle of the San Juan Islands. The house was built to be both a place to gather for large dinners with friends and family as well as a cozy home for the couple when they are there alone. The project is located on a stunning, but cripplingly-restricted site overlooking Griffin Bay on San Juan Island. The most practical area to build was exactly where three beautiful old growth trees had already chosen to live. A prior architect, in a prior design, had proposed chopping them down and building right in the middle of the site. From our perspective, the trees were an important essence of the site and respectfully had to be preserved. As a result we squeezed the programmatic requirements, kept the clients on a square foot restriction and pressed tight against property setbacks. The delineate concept is a stone wall that sweeps from the parking to the entry, through the house and out the other side, terminating in a hook that nestles the master shower. This is the symbolic and functional shield between the public road and the private living spaces of the home owners. All the primary living spaces and the master suite are on the water side, the remaining rooms are tucked into the hill on the road side of the wall. Off-setting the solid massing of the stone walls is a pavilion which grabs the views and the light to the south, east and west. Built in a position to be hammered by the winter storms the pavilion, while light and airy in appearance and feeling, is constructed of glass, steel, stout wood timbers and doors with a stone roof and a slate floor. The glass pavilion is anchored by two concrete panel chimneys; the windows are steel framed and the exterior skin is of powder coated steel sheathing.
St. Matthews Remodel
St. Matthews Remodel
J Renee DesignsJ Renee Designs
Esempio di una sala da pranzo minimalista

Sale da Pranzo moderne - Foto e idee per arredare

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".