Houzz Logo Print

Sale da Pranzo aperte verso il Soggiorno moderne - Foto e idee per arredare

CSTB HOUSE
CSTB HOUSE
Tommaso Giunchi ArchitettiTommaso Giunchi Architetti
Vista zona pranzo con tavolo in vetro nero, mobile con nate in legno cannettato, lampade foscarini. Ingresso in resina.
Immagine di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimalista con pareti bianche, pavimento in legno massello medio e pannellatura
Via Anco Marzio
Via Anco Marzio
Impresa Edile ColombiImpresa Edile Colombi
Idee per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno moderna con pareti bianche, parquet chiaro e pavimento beige
VILLAS BY THE SEA
VILLAS BY THE SEA
PAT.PAT.
The villas are part of a master plan conceived by Ferdinando Fagnola in the seventies, defined by semi-underground volumes in exposed concrete: geological objects attacked by green and natural elements. These units were not built as intended: they were domesticated and forced into the imagery of granite coverings and pastel colors, as in most coastal architecture of the tourist boom. We did restore the radical force of the original concept while introducing a new organization and spatial flow, and custom-designed interiors.
200 Water
200 Water
Rhobin DelaCruz DesignsRhobin DelaCruz Designs
Luxury Residence in Dumbo
Foto di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno moderna con pareti bianche, parquet scuro e nessun camino
Long Dune Lane, Truro
Long Dune Lane, Truro
Hammer ArchitectsHammer Architects
Peter Vanderwarker
Idee per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno moderna di medie dimensioni con pareti bianche, camino bifacciale, parquet chiaro, cornice del camino in cemento e pavimento marrone
Los Altos Asian Modern
Los Altos Asian Modern
Cathie Hong InteriorsCathie Hong Interiors
Foto di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimalista di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in gres porcellanato, pavimento grigio e soffitto a volta
Bell Canyon Residence
Bell Canyon Residence
Hsu McCulloughHsu McCullough
View from the Dining room with courtyard patio, pergola covered outdoor dining with gardens, swimming and detached studio in the backyard beyond. The Fleetwood Aluminum multi-sliding glass doors open from the corner out revealing a seamless transition of concrete floor from inside to out.
Modern Kitchen Remodel & Addition
Modern Kitchen Remodel & Addition
Apollo BuildersApollo Builders
Esempio di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno moderna di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in marmo e pavimento grigio
Mid-Century Raised Ranch Remodel
Mid-Century Raised Ranch Remodel
The Artisans Group, Inc.The Artisans Group, Inc.
Winner of the 2018 Tour of Homes Best Remodel, this whole house re-design of a 1963 Bennet & Johnson mid-century raised ranch home is a beautiful example of the magic we can weave through the application of more sustainable modern design principles to existing spaces. We worked closely with our client on extensive updates to create a modernized MCM gem. Extensive alterations include: - a completely redesigned floor plan to promote a more intuitive flow throughout - vaulted the ceilings over the great room to create an amazing entrance and feeling of inspired openness - redesigned entry and driveway to be more inviting and welcoming as well as to experientially set the mid-century modern stage - the removal of a visually disruptive load bearing central wall and chimney system that formerly partitioned the homes’ entry, dining, kitchen and living rooms from each other - added clerestory windows above the new kitchen to accentuate the new vaulted ceiling line and create a greater visual continuation of indoor to outdoor space - drastically increased the access to natural light by increasing window sizes and opening up the floor plan - placed natural wood elements throughout to provide a calming palette and cohesive Pacific Northwest feel - incorporated Universal Design principles to make the home Aging In Place ready with wide hallways and accessible spaces, including single-floor living if needed - moved and completely redesigned the stairway to work for the home’s occupants and be a part of the cohesive design aesthetic - mixed custom tile layouts with more traditional tiling to create fun and playful visual experiences - custom designed and sourced MCM specific elements such as the entry screen, cabinetry and lighting - development of the downstairs for potential future use by an assisted living caretaker - energy efficiency upgrades seamlessly woven in with much improved insulation, ductless mini splits and solar gain
Los Altos New Residence
Los Altos New Residence
Klopf ArchitectureKlopf Architecture
Klopf Architecture and Outer space Landscape Architects designed a new warm, modern, open, indoor-outdoor home in Los Altos, California. Inspired by mid-century modern homes but looking for something completely new and custom, the owners, a couple with two children, bought an older ranch style home with the intention of replacing it. Created on a grid, the house is designed to be at rest with differentiated spaces for activities; living, playing, cooking, dining and a piano space. The low-sloping gable roof over the great room brings a grand feeling to the space. The clerestory windows at the high sloping roof make the grand space light and airy. Upon entering the house, an open atrium entry in the middle of the house provides light and nature to the great room. The Heath tile wall at the back of the atrium blocks direct view of the rear yard from the entry door for privacy. The bedrooms, bathrooms, play room and the sitting room are under flat wing-like roofs that balance on either side of the low sloping gable roof of the main space. Large sliding glass panels and pocketing glass doors foster openness to the front and back yards. In the front there is a fenced-in play space connected to the play room, creating an indoor-outdoor play space that could change in use over the years. The play room can also be closed off from the great room with a large pocketing door. In the rear, everything opens up to a deck overlooking a pool where the family can come together outdoors. Wood siding travels from exterior to interior, accentuating the indoor-outdoor nature of the house. Where the exterior siding doesn’t come inside, a palette of white oak floors, white walls, walnut cabinetry, and dark window frames ties all the spaces together to create a uniform feeling and flow throughout the house. The custom cabinetry matches the minimal joinery of the rest of the house, a trim-less, minimal appearance. Wood siding was mitered in the corners, including where siding meets the interior drywall. Wall materials were held up off the floor with a minimal reveal. This tight detailing gives a sense of cleanliness to the house. The garage door of the house is completely flush and of the same material as the garage wall, de-emphasizing the garage door and making the street presentation of the house kinder to the neighborhood. The house is akin to a custom, modern-day Eichler home in many ways. Inspired by mid-century modern homes with today’s materials, approaches, standards, and technologies. The goals were to create an indoor-outdoor home that was energy-efficient, light and flexible for young children to grow. This 3,000 square foot, 3 bedroom, 2.5 bathroom new house is located in Los Altos in the heart of the Silicon Valley. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, and Chuang-Ming Liu 
Landscape Architect: Outer space Landscape Architects 
Structural Engineer: ZFA Structural Engineers 
Staging: Da Lusso Design 
Photography ©2018 Mariko Reed 
Location: Los Altos, CA
 Year completed: 2017
Meyer Remodel
Meyer Remodel
Laura Juarez Baggett Studio, PLLCLaura Juarez Baggett Studio, PLLC
Charles Davis Smith, AIA
Ispirazione per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno moderna di medie dimensioni con parquet chiaro, pavimento beige, pareti beige e nessun camino
Modern Twist on Traditional
Modern Twist on Traditional
Nystrom DesignNystrom Design
Balancing modern architectural elements with traditional Edwardian features was a key component of the complete renovation of this San Francisco residence. All new finishes were selected to brighten and enliven the spaces, and the home was filled with a mix of furnishings that convey a modern twist on traditional elements. The re-imagined layout of the home supports activities that range from a cozy family game night to al fresco entertaining. Architect: AT6 Architecture Builder: Citidev Photographer: Ken Gutmaker Photography
Rustic, Retro Retreat
Rustic, Retro Retreat
Mackenzie Collier InteriorsMackenzie Collier Interiors
James Stewart
Idee per una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimalista con pareti beige e pavimento in gres porcellanato
South Beach Residence
South Beach Residence
Michael Dawkins HomeMichael Dawkins Home
Craig Denis
Idee per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimalista di medie dimensioni con pareti bianche
Modern Luxury Highrise Home
Modern Luxury Highrise Home
One Queensridge PlaceOne Queensridge Place
Contemporary Zebra Wood Study with Custom Built-ins Terrace Directly Overlooking Golf Course Gathering Kitchen with Large Pantry With a terrace that offers a beautiful golf course overlook, this home features a contemporary feel with quality zebra wood and a spacious kitchen that is perfect for entertaining. The study offer custom built-ins and makes for a great retreat at any time of day.
GATINEAU HILLS
GATINEAU HILLS
MarvinMarvin
Architect: Rick Shean & Christopher Simmonds, Christopher Simmonds Architect Inc. Photography By: Peter Fritz “Feels very confident and fluent. Love the contrast between first and second floor, both in material and volume. Excellent modern composition.” This Gatineau Hills home creates a beautiful balance between modern and natural. The natural house design embraces its earthy surroundings, while opening the door to a contemporary aesthetic. The open ground floor, with its interconnected spaces and floor-to-ceiling windows, allows sunlight to flow through uninterrupted, showcasing the beauty of the natural light as it varies throughout the day and by season. The façade of reclaimed wood on the upper level, white cement board lining the lower, and large expanses of floor-to-ceiling windows throughout are the perfect package for this chic forest home. A warm wood ceiling overhead and rustic hand-scraped wood floor underfoot wrap you in nature’s best. Marvin’s floor-to-ceiling windows invite in the ever-changing landscape of trees and mountains indoors. From the exterior, the vertical windows lead the eye upward, loosely echoing the vertical lines of the surrounding trees. The large windows and minimal frames effectively framed unique views of the beautiful Gatineau Hills without distracting from them. Further, the windows on the second floor, where the bedrooms are located, are tinted for added privacy. Marvin’s selection of window frame colors further defined this home’s contrasting exterior palette. White window frames were used for the ground floor and black for the second floor. MARVIN PRODUCTS USED: Marvin Bi-Fold Door Marvin Sliding Patio Door Marvin Tilt Turn and Hopper Window Marvin Ultimate Awning Window Marvin Ultimate Swinging French Door
Dining Room
Dining Room
Deering Design Studio, Inc.Deering Design Studio, Inc.
Deering Design Studio, Inc.
Ispirazione per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno moderna con parquet chiaro e pareti beige
Hillside Modern
Hillside Modern
DeForest ArchitectsDeForest Architects
Photo: Ben Benschneider; Interior Design: Robin Chell
Ispirazione per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimalista
Modern Dining Room
Modern Dining Room
Esempio di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno moderna
Hillside house - dining
Hillside house - dining
Renzo J Nakata ArchitectsRenzo J Nakata Architects
Esempio di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno moderna

Sale da Pranzo aperte verso il Soggiorno moderne - Foto e idee per arredare

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".