Houzz Logo Print

Soggiorni con sala formale - Foto e idee per arredare

Soggiorno e Sala da Pranzo | Open space
Soggiorno e Sala da Pranzo | Open space
02A Studio | Architettura & Design02A Studio | Architettura & Design
Soggiorno con camino e Sala da Pranzo con open space, pavimentazione in parquet posato a correre, mobile tv su misura ed illuminazione Flos Mayday.
Ispirazione per un soggiorno contemporaneo di medie dimensioni e aperto con sala formale, pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino piastrellata e pavimento marrone
Southern Beach Getaway in WaterColor, Florida
Southern Beach Getaway in WaterColor, Florida
E. F. San JuanE. F. San Juan
Southern Beach Getaway in WaterColor Private Residence / WaterColor, Florida Architect: Geoff Chick & Associates Builder: Chris Clark Construction The E. F. San Juan team collaborated closely with architect Geoff Chick, builder Chris Clark, interior designer Allyson Runnels, and the homeowners to bring their design vision to reality. This included custom interior and exterior millwork, pecky cypress ceilings in various rooms of the home, different types of wall and ceiling paneling in each upstairs bedroom, custom pecky cypress barn doors and beams in the master suite, Euro-Wall doors in the living area, Weather Shield windows and doors throughout, Georgia pine porch ceilings, and Ipe porch flooring. Challenges: Allyson and the homeowners wanted each of the children’s upstairs bedrooms to have unique features, and we addressed this from a millwork perspective by producing different types of wall and ceiling paneling for each of these rooms. The homeowners also loved the look of pecky cypress and wanted to see this unique type of wood featured as a highlight throughout the home. Solution: In the main living area and kitchen, the coffered ceiling presents pecky cypress stained gray to accent the tiled wall of the kitchen. In the adjoining hallway, the pecky cypress ceiling is lightly pickled white to make a subtle contrast with the surrounding white paneled walls and trim. The master bedroom has two beautiful large pecky cypress barn doors and several large pecky cypress beams that give it a cozy, rustic yet Southern coastal feel. Off the master bedroom is a sitting/TV room featuring a pecky cypress ceiling in a stunning rectangular, concentric pattern that was expertly installed by Edgar Lara and his skilled team of finish carpenters. We also provided twelve-foot-high floor-to-ceiling Euro-Wall Systems doors in the living area that lend to the bright and airy feel of this space, as do the Weather Shield windows and doors that were used throughout the home. Finally, the porches’ rich, South Georgia pine ceilings and chatoyant Ipe floors create a warm contrast to the bright walls, columns, and railings of these comfortable outdoor spaces. The result is an overall stunning home that exhibits all the best characteristics of the WaterColor community while standing out with countless unique custom features. --- Photography by Jack Gardner
Formal Living Room
Formal Living Room
Kasper Custom Home RemodelingKasper Custom Home Remodeling
Immagine di un soggiorno classico chiuso con sala formale, moquette, camino classico, cornice del camino in pietra, nessuna TV e pavimento beige
Best of Houzz 2024: ecco i vincitori!
J Design Group – Modern – Contemporary Interior Designer Miami – Bay Harbor Isla
J Design Group – Modern – Contemporary Interior Designer Miami – Bay Harbor Isla
J Design Group - Interior Designers Miami - ModernJ Design Group - Interior Designers Miami - Modern
Modern - Contemporary Interior Designs By J Design Group in Miami, Florida. Aventura Magazine selected one of our contemporary interior design projects and they said: Shortly after Jennifer Corredor’s interior design clients bought a four-bedroom, three bath home last year, the couple suffered through a period of buyer’s remorse. While they loved the Bay Harbor Islands location and the 4,000-square-foot, one-story home’s potential for beauty and ample entertaining space, they felt the living and dining areas were too restricted and looked very small. They feared they had bought the wrong house. “My clients thought the brown wall separating these spaces from the kitchen created a somber mood and darkness, and they were unhappy after they had bought the house,” says Corredor of the J. Design Group in Coral Gables. “So we decided to renovate and tear down the wall to make a galley kitchen.” Mathy Garcia Chesnick, a sales director with Cervera Real Estate, and husband Andrew Chesnick, an executive for the new Porsche Design Tower residential project in Sunny Isles, liked the idea of incorporating the kitchen area into the living and dining spaces. Since they have two young children, the couple felt those areas were too narrow for easy, open living. At first, Corredor was afraid a structural beam could get in the way and impede the restoration process. But after doing research, she learned that problem did not exist, and there was nothing to hinder the project from moving forward. So she collapsed the wall to create one large kitchen, living and dining space. Then she changed the flooring, using 36x36-inch light slabs of gold Bianco marble, replacing the wood that had been there before. This process also enlarged the look of the space, giving it lightness, brightness and zoom. “By eliminating the wall and adding the marble we amplified the new and expanded public area,” says Corredor, who is known for optimizing space in creative ways. “And I used sheer white window treatments which further opened things up creating an airy, balmy space. The transformation is astonishing! It looks like a different place.” Part of that transformation included stripping the “awful” brown kitchen cabinets and replacing them with clean-lined, white ones from Italy. She also added a functional island and mint chocolate granite countertops. At one end of the kitchen space, Corredor designed dark wood shelving where Mathy displays her collection of cookbooks. “Mathy cooks a great deal, and they entertain on a regular basis,” says Corredor. “The island we created is where she likes to serve the kids breakfast and have family members gather. And when they have a dinner party, everyone can mill in and out of the kitchen-galley, dining and living areas while able to see everything going on around them. It looks and functions so much better.” Corredor extended the Bianco marble flooring to other open areas of the house, nearly everywhere except for the bedrooms. She also changed the powder room, which is annexed to the kitchen. She applied white linear glass on the walls and added a new white square sink by Hastings. Clean and fresh, the room is reminiscent of a little jewel box. I n the living room, Corredor designed a showpiece wall unit of exotic cherry wood with an aqua center to bring back some warmth that modernizing naturally strips away. The designer also changed the room’s lighting, introducing a new system that eschews a switch. Instead, it works by remote and also dims to create various moods for different social engagements. “The lighting is wonderful and enhances everything else we have done in these open spaces,” says Corredor. T he dining room overlooks the pool and yard, with large, floorto- ceiling window brings the outdoors inside. A chandelier above the dining table is another expression of openness, like the lens of a person’s eyeglasses. “We wanted this unusual piece because its sort of translucence takes you outside without ever moving from the room,” explains Corredor. “The family members love seeing the yard and pool from the living and dining space. It’s also great for entertaining friends and business associates. They can get a real feel for the subtropical elegance of Miami.” N earby, the front door was originally brown so she repainted it a sleek lacquered white. This bright consistency helps maintain a constant eye flow from one section of the open areas to another. Everything is visible in the new extended space and creates a bright and inviting atmosphere. “It was important to modernize and update the house without totally changing the character,” says Corredor. “We organized everything well and it turned out beautifully, just as we envisioned it.” While nothing on the home’s exterior was changed, Corredor worked her magic in the master bedroom by adding panels with a wavelike motif to again bring elements of the outside in. The room is austere and clean lined, elegant, peaceful and not cluttered with unnecessary furnishings. In the master bath, Corredor removed the existing cabinets and made another large cherry wood cabinet, this time with double sinks for husband and wife. She also added frosted green glass to give a spa-like aura to the spacious room. T hroughout the house are splashy canvases from Mathy’s personal art collection. She likes to add color to the decor through the art while the backdrops remain a soothing white. The end result is a divine, refined interior, light, bright and open. “The owners are thrilled, and we were able to complete the renovation in a few months,” says Corredor. “Everything turned out how it should be.” J Design Group Call us. 305-444-4611 Miami modern, Contemporary Interior Designers, Modern Interior Designers, Coco Plum Interior Designers, Sunny Isles Interior Designers, Pinecrest Interior Designers, J Design Group interiors, South Florida designers, Best Miami Designers, Miami interiors, Miami décor, Miami Beach Designers, Best Miami Interior Designers, Miami Beach Interiors, Luxurious Design in Miami, Top designers, Deco Miami, Luxury interiors, Miami Beach Luxury Interiors, Miami Interior Design, Miami Interior Design Firms, Beach front, Top Interior Designers, top décor, Top Miami Decorators, Miami luxury condos, modern interiors, Modern, Pent house design, white interiors, Top Miami Interior Decorators, Top Miami Interior Designers, Modern Designers in Miami, J Design Group Call us. 305-444-4611 www.JDesignGroup.com
Beverly Hills Modern
Beverly Hills Modern
Lori Dennis, ASID, LEED APLori Dennis, ASID, LEED AP
Modern Living Room with floor to ceiling grey slab fireplace face. Dark wood built in bookcase with led lighting nestled next to modern linear electric fireplace. Contemporary white sofas face each other with dark black accent furniture nearby, all sitting on a modern grey rug. Modern interior architecture with large picture windows, white walls and light wood wall panels that line the walls and ceiling entry.
Pearson
Pearson
Foster Hill DesignFoster Hill Design
A high-rise living room with a view of Lake Michigan! The blues of the view outside inspired the palette for inside. The new wainscoting wall is clad in a blue/grey paint which provides the backdrop for the modern and clean-lined furnishings.
The Madison
The Madison
HIGHLAND HOMES LLCHIGHLAND HOMES LLC
Foto di un grande soggiorno tradizionale con sala formale, pareti bianche, camino classico, cornice del camino in intonaco, nessuna TV, pavimento marrone e soffitto in perlinato
Modern Apartment in Moscow, Russia.
Modern Apartment in Moscow, Russia.
luján + sicilialuján + sicilia
Our RUT floor lamp feels very much at home in this fabulous apartment in Moscow, Russia. Many thanks to Maria Katkova.
Esempio di un grande soggiorno design chiuso con pareti nere, camino lineare Ribbon, sala formale, pavimento in marmo, cornice del camino in pietra e nessuna TV
Druid Hills Mid Century Modern
Druid Hills Mid Century Modern
Alair Homes DecaturAlair Homes Decatur
Designed & Built by Renewal Design-Build. RenewalDesignBuild.com Photography by: Jeff Herr Photography
Esempio di un soggiorno moderno aperto con sala formale e camino classico
Downtown Greenville Residence I
Downtown Greenville Residence I
Ridgeline Construction Group, IncRidgeline Construction Group, Inc
Inspiro 8 Studios
Ispirazione per un soggiorno chic aperto con sala formale, parquet scuro, pavimento marrone e tappeto
Eunice Street
Eunice Street
Eisenmann ArchitectureEisenmann Architecture
Mark Compton
Idee per un grande soggiorno minimalista aperto con pareti bianche, camino classico, cornice del camino in mattoni, sala formale, parquet chiaro, nessuna TV e pavimento beige
Farmhouse Living Room
Farmhouse Living Room
Esempio di un soggiorno country con sala formale, pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in legno, nessuna TV e pavimento marrone
Fireplace Xtrordinair Design Gallery
Fireplace Xtrordinair Design Gallery
Woodheat Specialists DBA: The Chimney DoctorsWoodheat Specialists DBA: The Chimney Doctors
Idee per un soggiorno chic di medie dimensioni e chiuso con sala formale, pareti beige, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in pietra, nessuna TV e pavimento marrone
Mulberry Walk
Mulberry Walk
Maxwell & Company ArchitectsMaxwell & Company Architects
Peter Landers Photography
Ispirazione per un grande soggiorno design chiuso con sala formale, pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in pietra, parete attrezzata e tappeto
Barnes Family Home
Barnes Family Home
Black Parrots StudioBlack Parrots Studio
Adam Bronkhorst http://www.adambronkhorst.com
Esempio di un soggiorno vittoriano di medie dimensioni e chiuso con sala formale, pareti nere, pavimento in legno massello medio, camino classico e pavimento marrone
Modern Engineering At Its Best
Modern Engineering At Its Best
D Carlson Construction, Inc.D Carlson Construction, Inc.
Ispirazione per un soggiorno design di medie dimensioni e chiuso con sala formale, pareti grigie, pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino piastrellata e nessuna TV
Hewer Street, North Kensington, London, W10
Hewer Street, North Kensington, London, W10
Domus NovaDomus Nova
Minimalist at heart, the home has an overwhelming sense of energy. “With the recent renovation, we wanted to create living areas that were comfortable and beautiful but stayed true to the original industrial aesthetic and the materials we had used in the first renovation,” says the owner. http://www.domusnova.com/properties/buy/2056/2-bedroom-house-kensington-chelsea-north-kensington-hewer-street-w10-theo-otten-otten-architects-london-for-sale/
Mazama House
Mazama House
FINNE ArchitectsFINNE Architects
The Mazama house is located in the Methow Valley of Washington State, a secluded mountain valley on the eastern edge of the North Cascades, about 200 miles northeast of Seattle. The house has been carefully placed in a copse of trees at the easterly end of a large meadow. Two major building volumes indicate the house organization. A grounded 2-story bedroom wing anchors a raised living pavilion that is lifted off the ground by a series of exposed steel columns. Seen from the access road, the large meadow in front of the house continues right under the main living space, making the living pavilion into a kind of bridge structure spanning over the meadow grass, with the house touching the ground lightly on six steel columns. The raised floor level provides enhanced views as well as keeping the main living level well above the 3-4 feet of winter snow accumulation that is typical for the upper Methow Valley. To further emphasize the idea of lightness, the exposed wood structure of the living pavilion roof changes pitch along its length, so the roof warps upward at each end. The interior exposed wood beams appear like an unfolding fan as the roof pitch changes. The main interior bearing columns are steel with a tapered “V”-shape, recalling the lightness of a dancer. The house reflects the continuing FINNE investigation into the idea of crafted modernism, with cast bronze inserts at the front door, variegated laser-cut steel railing panels, a curvilinear cast-glass kitchen counter, waterjet-cut aluminum light fixtures, and many custom furniture pieces. The house interior has been designed to be completely integral with the exterior. The living pavilion contains more than twelve pieces of custom furniture and lighting, creating a totality of the designed environment that recalls the idea of Gesamtkunstverk, as seen in the work of Josef Hoffman and the Viennese Secessionist movement in the early 20th century. The house has been designed from the start as a sustainable structure, with 40% higher insulation values than required by code, radiant concrete slab heating, efficient natural ventilation, large amounts of natural lighting, water-conserving plumbing fixtures, and locally sourced materials. Windows have high-performance LowE insulated glazing and are equipped with concealed shades. A radiant hydronic heat system with exposed concrete floors allows lower operating temperatures and higher occupant comfort levels. The concrete slabs conserve heat and provide great warmth and comfort for the feet. Deep roof overhangs, built-in shades and high operating clerestory windows are used to reduce heat gain in summer months. During the winter, the lower sun angle is able to penetrate into living spaces and passively warm the exposed concrete floor. Low VOC paints and stains have been used throughout the house. The high level of craft evident in the house reflects another key principle of sustainable design: build it well and make it last for many years! Photo by Benjamin Benschneider
Exquisite House Renovation
Exquisite House Renovation
Demand&Deliver LtdDemand&Deliver Ltd
Nestled within the framework of contemporary design, this Exquisite House effortlessly combines modern aesthetics with a touch of timeless elegance. The residence exudes a sophisticated and formal vibe, showcasing meticulous attention to detail in every corner. The seamless integration of contemporary elements harmonizes with the overall architectural finesse, creating a living space that is not only exquisite but also radiates a refined and formal ambiance. Every facet of this house, from its sleek lines to the carefully curated design elements, contributes to a sense of understated opulence, making it a captivating embodiment of contemporary elegance.

Soggiorni con sala formale - Foto e idee per arredare

Beacon Hill Residence
Beacon Hill Residence
Purple Cherry ArchitectsPurple Cherry Architects
Esempio di un grande soggiorno costiero aperto con sala formale, pareti bianche e parquet chiaro
1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".