TROVA PROFESSIONISTI
Houzz Logo Print

Privacy in Giardino eclettici - Foto e idee

Garden House
Garden House
Dave Adams PhotographyDave Adams Photography
French inspired garden home by landscape architect David Gibson. Architectural & Interior Design Photography by http://www.daveadamsphotography.com
small outdoor room/garden design & space planing
small outdoor room/garden design & space planing
Studio LUPOStudio LUPO
small garden/outdoor room with a mix of tiles and black decking with mini pond and Critall doors
Foto di un piccolo giardino eclettico esposto a mezz'ombra dietro casa in estate con pavimentazioni in cemento e recinzione in legno
Urban Hideaway
Urban Hideaway
K. Dakin Design Inc.K. Dakin Design Inc.
A small courtyard garden in San Francisco. • Creative use of space in the dense, urban fabric of hilly SF. • For the last several years the clients had carved out a make shift courtyard garden at the top of their driveway. It was one of the few flat spaces in their yard where they could sit in the sun and enjoy a cup of coffee. We turned the top of a steep driveway into a courtyard garden. • The actual courtyard design was planned for the maximum dimensions possible to host a dining table and a seating area. The space is conveniently located outside their kitchen and home offices. However we needed to save driveway space for parking the cars and getting in and out. • The design, fabrication and installation team was comprised of people we knew. I was an acquaintance to the clients having met them through good friends. The landscape contractor, Boaz Mor, http://www.boazmor.com/, is their neighbor and someone I worked with before. The metal fabricator is Murray Sandford of Moz Designs, https://mozdesigns.com/, https://www.instagram.com/moz_designs/ . Both contractors have long histories of working in the Bay Area on a variety of complex designs. • The size of this garden belies the complexity of the design. We did not want to remove any of the concrete driveway which was 12” or more in thickness, except for the area where the large planter was going. The driveway sloped in two directions. In order to get a “level”, properly, draining patio, we had to start it at around 21” tall at the outside and end it flush by the garage doors. • The fence is the artful element in the garden. It is made of power-coated aluminum. The panels match the house color; and posts match the house trim. The effect is quiet, blending into the overall property. The panels are dramatic. Each fence panel is a different size with a unique pattern. • The exterior panels that you see from the street are an abstract riff on the seasons of the Persian walnut tree in their front yard. The cut-outs illustrate spring bloom when the walnut leafs out to autumn when the nuts drop to the ground and the squirrels eats them, leaving a mess of shells everywhere. Even the pesky squirrel appears on one of the panels. • The interior panels, lining the entry into the courtyard, are an abstraction of the entire walnut tree. • Although the panel design is made of perforations, the openings are designed to retain privacy when you are inside the courtyard. • There is a large planter on one side of the courtyard, big enough for a tree to soften a harsh expanse of a neighboring wall. Light through the branches cast playful shadows on the wall behind. • The lighting, mounted on the house is a nod to the client’s love of New Orleans gas lights. • The paving is black stone from India, dark enough to absorb the warmth of the sun on a cool, summer San Francisco day.
Park Ridge
Park Ridge
Taproot Garden DesignTaproot Garden Design
Ispirazione per un grande giardino bohémian esposto in pieno sole nel cortile laterale in primavera con recinzione in legno e pedane
Custom Fire pit, paving and tropical planting
Custom Fire pit, paving and tropical planting
Robinson Environmental DesignRobinson Environmental Design
For all of the perimeter plantings that this garden had when we first visited the site, it felt exposed with very little privacy. The existing outdoor spaces were virtually nonexistent and hence, went unused. The stairs from the house to the garden were rickety and unattractive doing nothing but transport guests from the inside to the out. As with all of my gardens, the operative goal was Sanctuary in all of it's forms. Creating the sacred from the secular, making the cold and uncomfortable into the warm and inviting. The lot on which this garden was built is one filled with sharp angles that go unnoticed on a conscious level but come into sharp focus when all of the layers are stripped away. My first and most obvious solution was to pour custom circular pads that transport the client and her friends from area to area as if one is jumping from lily pad to lily pad. Small enough in spaces to transport a guest from area to area, large enough to hold a car, the exposed aggregate pads blend in with the multicolored Del Rio pebbles used throughout the garden. A tropical extravaganza, this garden is now the epitome of seclusion and privacy right in the middle of Venice, California.
Front, back and center
Front, back and center
BE Landscape DesignBE Landscape Design
Lounge, daybed, pergola, firepit. Backyard transformed from vacant lot to entertainment central.
Idee per un giardino bohémian esposto a mezz'ombra di medie dimensioni e davanti casa in primavera con pavimentazioni in pietra naturale e recinzione in legno
Aluminium patio doors connecting inside and outside space
Aluminium patio doors connecting inside and outside space
Absolute Project ManagementAbsolute Project Management
The new Patio doors are moderns and smart, and beautifully connect the patio and living space. Many potted plants clustered add a layer of personality to the deck, and continue the flow of greenery into the living space. Photo by Helen Rayner
Classical Palace Architecture
Classical Palace Architecture
Nathalie JNNathalie JN
The juxtaposition of the classical sculptures and columns with the contemporary outdoor furniture provides this classical palace architecture in Hail, Saudi Arabia with a great sense of opulence and luxury.
Giargino Zen
Giargino Zen
Superfici d'AutoreSuperfici d'Autore
pavimento in teck trattato con oli naturali con vasca idromassaggio rialzata
Ispirazione per un grande giardino bohémian esposto in pieno sole davanti casa con pedane e recinzione in legno
Hygge [ hoog-uh ]: Cozy and comforting
Hygge [ hoog-uh ]: Cozy and comforting
BE Landscape DesignBE Landscape Design
The instructions were clear, make it cozy and comforting. Incorporate natural materials, don't hurt the environment, use lots of native plants, create shade, attract bees, butterflies and humming birds. BELandscape design, created a backyard that is an escape for this hard working couple. Scroll to the 'Before' photos to fully appreciate this backyard transformation.
Tree Canopy Shades Patio and Cools Home
Tree Canopy Shades Patio and Cools Home
FormLA LandscapingFormLA Landscaping
Beneath a canopy like this, temperatures can be as much as 20 degrees cooler than the surrounding area. Not only does this make for more pleasant space, it helps foliage and soil hold their hydration. This hydrated quality is protective. Photo: Lesly Hall Photography
Chelsea
Chelsea
Amelia Bouquet Garden DesignAmelia Bouquet Garden Design
A charming courtyard design in the heart of Chelsea, with year round planting and structure, a green canopy and atmospheric lighting.
Foto di un privacy in giardino bohémian esposto a mezz'ombra di medie dimensioni e in cortile
Urban Hideaway
Urban Hideaway
K. Dakin Design Inc.K. Dakin Design Inc.
A small courtyard garden in San Francisco. • Creative use of space in the dense, urban fabric of hilly SF. • For the last several years the clients had carved out a make shift courtyard garden at the top of their driveway. It was one of the few flat spaces in their yard where they could sit in the sun and enjoy a cup of coffee. We turned the top of a steep driveway into a courtyard garden. • The actual courtyard design was planned for the maximum dimensions possible to host a dining table and a seating area. The space is conveniently located outside their kitchen and home offices. However we needed to save driveway space for parking the cars and getting in and out. • The design, fabrication and installation team was comprised of people we knew. I was an acquaintance to the clients having met them through good friends. The landscape contractor, Boaz Mor, http://www.boazmor.com/, is their neighbor and someone I worked with before. The metal fabricator is Murray Sandford of Moz Designs, https://mozdesigns.com/, https://www.instagram.com/moz_designs/ . Both contractors have long histories of working in the Bay Area on a variety of complex designs. • The size of this garden belies the complexity of the design. We did not want to remove any of the concrete driveway which was 12” or more in thickness, except for the area where the large planter was going. The driveway sloped in two directions. In order to get a “level”, properly, draining patio, we had to start it at around 21” tall at the outside and end it flush by the garage doors. • The fence is the artful element in the garden. It is made of power-coated aluminum. The panels match the house color; and posts match the house trim. The effect is quiet, blending into the overall property. The panels are dramatic. Each fence panel is a different size with a unique pattern. • The exterior panels that you see from the street are an abstract riff on the seasons of the Persian walnut tree in their front yard. The cut-outs illustrate spring bloom when the walnut leafs out to autumn when the nuts drop to the ground and the squirrels eats them, leaving a mess of shells everywhere. Even the pesky squirrel appears on one of the panels. • The interior panels, lining the entry into the courtyard, are an abstraction of the entire walnut tree. • Although the panel design is made of perforations, the openings are designed to retain privacy when you are inside the courtyard. • There is a large planter on one side of the courtyard, big enough for a tree to soften a harsh expanse of a neighboring wall. Light through the branches cast playful shadows on the wall behind. • The lighting, mounted on the house is a nod to the client’s love of New Orleans gas lights. • The paving is black stone from India, dark enough to absorb the warmth of the sun on a cool, summer San Francisco day.
Loft via Vicenza, Torino
Loft via Vicenza, Torino
Manilla Calabrese - mc2Manilla Calabrese - mc2
La corte, a spirale quadrata e a cielo aperto, ospita al centro della vegetazione. Su due dei 4 lati: panchine integrate al muro consentono la sosta e il relax in esterno; sugli altri due lati, vetrate scorrevoli a tutt'altezza offrono l'affaccio della cucina e - sul fronte opposto - della camera, sul giardino zen centrale. Intorno alla corte si affacciano tutti i locali del piano terreno (cucina, stanza da bagno, camera da letto, corridoio) e quelli del soppalco (bagno, n. 2 open space multifunzione)
Raised Planter
Raised Planter
Robinson Environmental DesignRobinson Environmental Design
This planter had previously been several feet lower and was raised to help create an edge to the new stairs and deck. Planted with Heavenly Bamboo and a trailing succulent type plant, it adds another level of privacy to the garden.
Hygge [ hoog-uh ]: Cozy and comforting
Hygge [ hoog-uh ]: Cozy and comforting
BE Landscape DesignBE Landscape Design
The instructions were clear, make it cozy and comforting. Incorporate natural materials, don't hurt the environment, use lots of native plants, create shade, attract bees, butterflies and humming birds. BELandscape design, created a backyard that is an escape for this hard working couple. Scroll to the 'Before' photos to fully appreciate this backyard transformation.
Giargino Zen
Giargino Zen
Superfici d'AutoreSuperfici d'Autore
pavimento in teck trattato con oli naturali con vasca idromassaggio rialzata
Esempio di un grande giardino boho chic esposto in pieno sole davanti casa con pedane e recinzione in legno
Battersea Rooftop Project
Battersea Rooftop Project
Jenna Samengo LandscapesJenna Samengo Landscapes
Highly usable roof top space equally divided for seating, dining and sunbathing. New world artifacts and robust durable furniture transformed this space into a quirky year round private roof terrace
Chelsea
Chelsea
Amelia Bouquet Garden DesignAmelia Bouquet Garden Design
A charming courtyard design in the heart of Chelsea. The green canopy provides protection and privacy, with ambient lighting and year round structure from the planting design.
'The House Among The Gum Trees' Planting Design
'The House Among The Gum Trees' Planting Design
Outdoor DesignsOutdoor Designs
Immagine di un ampio giardino eclettico esposto in pieno sole dietro casa con pavimentazioni in mattoni

Privacy in Giardino eclettici - Foto e idee

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".