TROVA PROFESSIONISTI
Houzz Logo Print
  1. Esterni
  2. Giardino
  3. Materiale della Recinzione: pietra

Giardini con recinzione in pietra - Foto e idee

Jardín moderno con encantoJardín moderno con encanto
El creador de paisajesEl creador de paisajes
Detalle de la pérgola y el espacio estancial usado como comedor exterior. Los pavimentos son del mismo material que el revestimiento de la piscina. Se eligieron tonos similares a la fachada de la vivienda. A la zona de comedor se le aporta intimidad con la plantación de arbustos de porte medio y arbolado de copa perenne.
Geometric GardenGeometric Garden
Painted Fern Garden DesignPainted Fern Garden Design
The awkward shape of this triangular plot, coupled with large overgrown shrubs, a large area of paving and a patch of weeds left the clients at a total loss as to what to do with the garden. The couple did a brilliant job of removing the majority of the planting, but as the hard landscaping started, initial excavations revealed there was a vast amount of rubble and debris buried in the ground that would have to be removed from site. Once completed, the design could then move forward. Geometric lines running at different angles were used to conceal the shape of the plot, distracting from the point of the triangle, whilst visually extending the length. A raised Florence beige porcelain patio was created between the house and garage for entertaining. The edge of the step was bull-nosed to soften any hard edges. The patio was sized to allow for a potential future conversion of the garage to a home office. A bespoke timber pergola was created as a restful seating area and was inward facing into the garden to block out overlooking windows. Five bespoke fibre glass planters were created in a RAL colour to match the pergola. These were to be used to grow fruit and veg. Being a walled garden, there was plenty of shelter to offer plants, but equally the garden would get quite hot in the summer. Plants were chosen that were beneficial to wildlife and sited in areas away from the main patio. A mixture of textures and colours of foliage were used to add additional interest throughout the year. The planting mix included Phlomis italica, Amsonia tabernaemontana, Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' and Skimmia japonica 'Temptation' to span the seasons. Two feature trees used to add height were Prunus serrula and Prunus 'Amanogawa'.
Jardín, fachada y piscinaJardín, fachada y piscina
SAPROSAPRO
Esempio di un ampio vialetto d'ingresso classico esposto a mezz'ombra davanti casa in primavera con recinzione in pietra
VIVENDA EN CABRALVIVENDA EN CABRAL
Arela ArquitecturaArela Arquitectura
Idee per un vialetto d'ingresso tradizionale esposto a mezz'ombra di medie dimensioni e nel cortile laterale in primavera con sassi di fiume e recinzione in pietra
Pergolas, Arbors & TrellisesPergolas, Arbors & Trellises
Hursthouse Landscape Architects and ContractorsHursthouse Landscape Architects and Contractors
Idee per un grande giardino classico in ombra dietro casa in estate con pavimentazioni in pietra naturale e recinzione in pietra
VILLA ANNA 480 MQVILLA ANNA 480 MQ
PolygonaPolygona
Uno stile inconfondibile e raffinato: vi presentiamo Villa Anna Ogni stanza, è sormontata da una diversa volta in pietra. Si alternano volte a stella, a croce, a botte con finestrature bifore che ne esaltano la peculiarità architettonica. è il luogo ideale per le occasioni speciali ed eventi indimenticabili. Una location per matrimoni, feste e ricorrenza, capace di rendere unico qualsiasi momento. Villa Anna si sviluppa su un unico piano per circa 380 m2 con ulteriori 100 m2 di terrazza panoramica utilizzabili. All'esterno il giardino è di notevoli dimensioni, circa 1,3 ettari, in cui si trova una zona piscina privata con struttura bioclimatica dotata di tutti i comfort per rilassarsi, pranzare e cenare a bordo piscina. Lo studio Polygona è orgoglio di aver contribuito alla realizzazione dei Rendering di questo meraviglioso posto dove potete godervi dei soggiorni unici. prenota qui il tuo soggiorno: www.suitesevents.it
Geometric GardenGeometric Garden
Painted Fern Garden DesignPainted Fern Garden Design
The awkward shape of this triangular plot, coupled with large overgrown shrubs, a large area of paving and a patch of weeds left the clients at a total loss as to what to do with the garden. The couple did a brilliant job of removing the majority of the planting, but as the hard landscaping started, initial excavations revealed there was a vast amount of rubble and debris buried in the ground that would have to be removed from site. Once completed, the design could then move forward. Geometric lines running at different angles were used to conceal the shape of the plot, distracting from the point of the triangle, whilst visually extending the length. A raised Florence beige porcelain patio was created between the house and garage for entertaining. The edge of the step was bull-nosed to soften any hard edges. The patio was sized to allow for a potential future conversion of the garage to a home office. A bespoke timber pergola was created as a restful seating area and was inward facing into the garden to block out overlooking windows. Five bespoke fibre glass planters were created in a RAL colour to match the pergola. These were to be used to grow fruit and veg. Being a walled garden, there was plenty of shelter to offer plants, but equally the garden would get quite hot in the summer. Plants were chosen that were beneficial to wildlife and sited in areas away from the main patio. A mixture of textures and colours of foliage were used to add additional interest throughout the year. The planting mix included Phlomis italica, Amsonia tabernaemontana, Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' and Skimmia japonica 'Temptation' to span the seasons. Two feature trees used to add height were Prunus serrula and Prunus 'Amanogawa'.
Geometric GardenGeometric Garden
Painted Fern Garden DesignPainted Fern Garden Design
The awkward shape of this triangular plot, coupled with large overgrown shrubs, a large area of paving and a patch of weeds left the clients at a total loss as to what to do with the garden. The couple did a brilliant job of removing the majority of the planting, but as the hard landscaping started, initial excavations revealed there was a vast amount of rubble and debris buried in the ground that would have to be removed from site. Once completed, the design could then move forward. Geometric lines running at different angles were used to conceal the shape of the plot, distracting from the point of the triangle, whilst visually extending the length. A raised Florence beige porcelain patio was created between the house and garage for entertaining. The edge of the step was bull-nosed to soften any hard edges. The patio was sized to allow for a potential future conversion of the garage to a home office. A bespoke timber pergola was created as a restful seating area and was inward facing into the garden to block out overlooking windows. Five bespoke fibre glass planters were created in a RAL colour to match the pergola. These were to be used to grow fruit and veg. Being a walled garden, there was plenty of shelter to offer plants, but equally the garden would get quite hot in the summer. Plants were chosen that were beneficial to wildlife and sited in areas away from the main patio. A mixture of textures and colours of foliage were used to add additional interest throughout the year. The planting mix included Phlomis italica, Amsonia tabernaemontana, Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' and Skimmia japonica 'Temptation' to span the seasons. Two feature trees used to add height were Prunus serrula and Prunus 'Amanogawa'.
Geometric GardenGeometric Garden
Painted Fern Garden DesignPainted Fern Garden Design
The awkward shape of this triangular plot, coupled with large overgrown shrubs, a large area of paving and a patch of weeds left the clients at a total loss as to what to do with the garden. The couple did a brilliant job of removing the majority of the planting, but as the hard landscaping started, initial excavations revealed there was a vast amount of rubble and debris buried in the ground that would have to be removed from site. Once completed, the design could then move forward. Geometric lines running at different angles were used to conceal the shape of the plot, distracting from the point of the triangle, whilst visually extending the length. A raised Florence beige porcelain patio was created between the house and garage for entertaining. The edge of the step was bull-nosed to soften any hard edges. The patio was sized to allow for a potential future conversion of the garage to a home office. A bespoke timber pergola was created as a restful seating area and was inward facing into the garden to block out overlooking windows. Five bespoke fibre glass planters were created in a RAL colour to match the pergola. These were to be used to grow fruit and veg. Being a walled garden, there was plenty of shelter to offer plants, but equally the garden would get quite hot in the summer. Plants were chosen that were beneficial to wildlife and sited in areas away from the main patio. A mixture of textures and colours of foliage were used to add additional interest throughout the year. The planting mix included Phlomis italica, Amsonia tabernaemontana, Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' and Skimmia japonica 'Temptation' to span the seasons. Two feature trees used to add height were Prunus serrula and Prunus 'Amanogawa'.
Jardín moderno con encantoJardín moderno con encanto
El creador de paisajesEl creador de paisajes
Detalle de la pérgola y el espacio estancial usado como comedor exterior. Los pavimentos son del mismo material que el revestimiento de la piscina. Se eligieron tonos similares a la fachada de la vivienda. A la zona de comedor se le aporta intimidad con la plantación de arbustos de porte medio y arbolado de copa perenne.
Geometric GardenGeometric Garden
Painted Fern Garden DesignPainted Fern Garden Design
The awkward shape of this triangular plot, coupled with large overgrown shrubs, a large area of paving and a patch of weeds left the clients at a total loss as to what to do with the garden. The couple did a brilliant job of removing the majority of the planting, but as the hard landscaping started, initial excavations revealed there was a vast amount of rubble and debris buried in the ground that would have to be removed from site. Once completed, the design could then move forward. Geometric lines running at different angles were used to conceal the shape of the plot, distracting from the point of the triangle, whilst visually extending the length. A raised Florence beige porcelain patio was created between the house and garage for entertaining. The edge of the step was bull-nosed to soften any hard edges. The patio was sized to allow for a potential future conversion of the garage to a home office. A bespoke timber pergola was created as a restful seating area and was inward facing into the garden to block out overlooking windows. Five bespoke fibre glass planters were created in a RAL colour to match the pergola. These were to be used to grow fruit and veg. Being a walled garden, there was plenty of shelter to offer plants, but equally the garden would get quite hot in the summer. Plants were chosen that were beneficial to wildlife and sited in areas away from the main patio. A mixture of textures and colours of foliage were used to add additional interest throughout the year. The planting mix included Phlomis italica, Amsonia tabernaemontana, Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' and Skimmia japonica 'Temptation' to span the seasons. Two feature trees used to add height were Prunus serrula and Prunus 'Amanogawa'.
Jardín moderno con encantoJardín moderno con encanto
El creador de paisajesEl creador de paisajes
Jardín de 300m2 de nueva construcción en el que se destaca como elementos principales una pequeña piscina con jardinera de obra perimetral, pradera de césped natural y pérgola de metal, complementando la arquitectura de la casa.
Jardín moderno con encantoJardín moderno con encanto
El creador de paisajesEl creador de paisajes
Detalle de la pérgola y el espacio estancial usado como comedor exterior. Los pavimentos son del mismo material que el revestimiento de la piscina. Se eligieron tonos similares a la fachada de la vivienda. A la zona de comedor se le aporta intimidad con la plantación de arbustos de porte medio y arbolado de copa perenne.
Jardín moderno con encantoJardín moderno con encanto
El creador de paisajesEl creador de paisajes
Detalle dede la pradera y los parterres perrimetrales. Para adornar el muro medianero, se optó por la instalaciób de trillajes de hierro lacado en el color del enfoscado y la plantación de trachelospermun jasminoides. Con esto queremos crear la sensación de estar rodeados por un muro verde.
Jardín moderno con encantoJardín moderno con encanto
El creador de paisajesEl creador de paisajes
Ispirazione per un vialetto d'ingresso moderno esposto a mezz'ombra di medie dimensioni e nel cortile laterale in inverno con ghiaia e recinzione in pietra
Jardín moderno con encantoJardín moderno con encanto
El creador de paisajesEl creador de paisajes
Detalle de la pérgola y el espacio estancial usado como comedor exterior. Los pavimentos son del mismo material que el revestimiento de la piscina. Se eligieron tonos similares a la fachada de la vivienda. A la zona de comedor se le aporta intimidad con la plantación de arbustos de porte medio y arbolado de copa perenne.
Geometric GardenGeometric Garden
Painted Fern Garden DesignPainted Fern Garden Design
The awkward shape of this triangular plot, coupled with large overgrown shrubs, a large area of paving and a patch of weeds left the clients at a total loss as to what to do with the garden. The couple did a brilliant job of removing the majority of the planting, but as the hard landscaping started, initial excavations revealed there was a vast amount of rubble and debris buried in the ground that would have to be removed from site. Once completed, the design could then move forward. Geometric lines running at different angles were used to conceal the shape of the plot, distracting from the point of the triangle, whilst visually extending the length. A raised Florence beige porcelain patio was created between the house and garage for entertaining. The edge of the step was bull-nosed to soften any hard edges. The patio was sized to allow for a potential future conversion of the garage to a home office. A bespoke timber pergola was created as a restful seating area and was inward facing into the garden to block out overlooking windows. Five bespoke fibre glass planters were created in a RAL colour to match the pergola. These were to be used to grow fruit and veg. Being a walled garden, there was plenty of shelter to offer plants, but equally the garden would get quite hot in the summer. Plants were chosen that were beneficial to wildlife and sited in areas away from the main patio. A mixture of textures and colours of foliage were used to add additional interest throughout the year. The planting mix included Phlomis italica, Amsonia tabernaemontana, Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' and Skimmia japonica 'Temptation' to span the seasons. Two feature trees used to add height were Prunus serrula and Prunus 'Amanogawa'.
Jardín moderno con encantoJardín moderno con encanto
El creador de paisajesEl creador de paisajes
Jardín de 300m2 de nueva construcción en el que se destaca como elementos principales una pequeña piscina con jardinera de obra perimetral, pradera de césped natural y pérgola de metal, complementando la arquitectura de la casa.

Giardini con recinzione in pietra - Foto e idee

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".