Houzz Logo Print

Camere da Letto moderne - Foto e idee per arredare

Penthouse III
Penthouse III
Studio CatoirStudio Catoir
Le film culte de 1955 avec Cary Grant et Grace Kelly "To Catch a Thief" a été l'une des principales source d'inspiration pour la conception de cet appartement glamour en duplex près de Milan. Le Studio Catoir a eu carte blanche pour la conception et l'esthétique de l'appartement. Tous les meubles, qu'ils soient amovibles ou intégrés, sont signés Studio Catoir, la plupart sur mesure, de même que les cheminées, la menuiserie, les poignées de porte et les tapis. Un appartement plein de caractère et de personnalité, avec des touches ludiques et des influences rétro dans certaines parties de l'appartement.
Borca di Cadore - Corte delle Dolomiti
Borca di Cadore - Corte delle Dolomiti
Andrea Zanchi PhotographyAndrea Zanchi Photography
Andrea Zanchi Photography
Immagine di una camera degli ospiti moderna con pareti bianche
Sophisticated Desert Modern
Sophisticated Desert Modern
Full Circle Custom HomesFull Circle Custom Homes
Esempio di una grande camera matrimoniale minimalista con pareti beige, pavimento in gres porcellanato, camino lineare Ribbon e cornice del camino in cemento
Trova il professionista locale adatto per il tuo progetto
Trova i migliori professionisti di progettazione e ristrutturazione su Houzz
Lake Calhoun Organic Modern
Lake Calhoun Organic Modern
John Kraemer & SonsJohn Kraemer & Sons
Builder: John Kraemer & Sons | Photography: Landmark Photography
Ispirazione per una piccola camera matrimoniale moderna con pareti beige e pavimento in legno massello medio
Garden Suite
Garden Suite
Story LLCStory LLC
Our clients wanted to add on to their 1950's ranch house, but weren't sure whether to go up or out. We convinced them to go out, adding a Primary Suite addition with bathroom, walk-in closet, and spacious Bedroom with vaulted ceiling. To connect the addition with the main house, we provided plenty of light and a built-in bookshelf with detailed pendant at the end of the hall. The clients' style was decidedly peaceful, so we created a wet-room with green glass tile, a door to a small private garden, and a large fir slider door from the bedroom to a spacious deck. We also used Yakisugi siding on the exterior, adding depth and warmth to the addition. Our clients love using the tub while looking out on their private paradise!
Bedrooms
Bedrooms
Wall2Wall Interiors, LLCWall2Wall Interiors, LLC
Ispirazione per una camera da letto minimalista con pareti grigie e parquet chiaro
Bedroom Cabinetry
Bedroom Cabinetry
Hudson Cabinetry DesignHudson Cabinetry Design
Immagine di una camera degli ospiti moderna di medie dimensioni con pareti bianche e moquette
Les Sables-d'Olonne - Rénovation totale pour cette maison
Les Sables-d'Olonne - Rénovation totale pour cette maison
AIDYAIDY
Projet de rénovation totale pour cette maison aux Sables-d'Olonne. https://www.agenceaidy.com/
Atomic Ranch MCM Main House
Atomic Ranch MCM Main House
Breathe Design StudioBreathe Design Studio
Our Austin studio decided to go bold with this project by ensuring that each space had a unique identity in the Mid-Century Modern style bathroom, butler's pantry, and mudroom. We covered the bathroom walls and flooring with stylish beige and yellow tile that was cleverly installed to look like two different patterns. The mint cabinet and pink vanity reflect the mid-century color palette. The stylish knobs and fittings add an extra splash of fun to the bathroom. The butler's pantry is located right behind the kitchen and serves multiple functions like storage, a study area, and a bar. We went with a moody blue color for the cabinets and included a raw wood open shelf to give depth and warmth to the space. We went with some gorgeous artistic tiles that create a bold, intriguing look in the space. In the mudroom, we used siding materials to create a shiplap effect to create warmth and texture – a homage to the classic Mid-Century Modern design. We used the same blue from the butler's pantry to create a cohesive effect. The large mint cabinets add a lighter touch to the space. --- Project designed by the Atomic Ranch featured modern designers at Breathe Design Studio. From their Austin design studio, they serve an eclectic and accomplished nationwide clientele including in Palm Springs, LA, and the San Francisco Bay Area. For more about Breathe Design Studio, see here: https://www.breathedesignstudio.com/ To learn more about this project, see here: https://www.breathedesignstudio.com/atomic-ranch
New Home Design in Limerick
New Home Design in Limerick
MM Interior DesignMM Interior Design
Ispirazione per una camera da letto moderna
White Sails Mid-Century Modern
White Sails Mid-Century Modern
Patterson Custom HomesPatterson Custom Homes
Esempio di una camera matrimoniale moderna con pareti bianche e parquet chiaro
La Quinta Modernist Home - Bedroom
La Quinta Modernist Home - Bedroom
Bradshaw ConstructionBradshaw Construction
This 6,500-square-foot one-story vacation home overlooks a golf course with the San Jacinto mountain range beyond. The house has a light-colored material palette—limestone floors, bleached teak ceilings—and ample access to outdoor living areas. Builder: Bradshaw Construction Architect: Marmol Radziner Interior Design: Sophie Harvey Landscape: Madderlake Designs Photography: Roger Davies
Wellfleet Modern House - Barn Doors
Wellfleet Modern House - Barn Doors
ZeroEnergy DesignZeroEnergy Design
This modern green home offers both a vacation destination on Cape Cod near local family members and an opportunity for rental income. FAMILY ROOTS. A West Coast couple living in the San Francisco Bay Area sought a permanent East Coast vacation home near family members living on Cape Cod. As academic professionals focused on sustainability, they sought a green, energy efficient home that was well-aligned with their values. With no green homes available for sale on Cape Cod, they decided to purchase land near their family and build their own. SLOPED SITE. Comprised of a 3/4 acre lot nestled in the pines, the steeply sloping terrain called for a plan that embraced and took advantage of the slope. Of equal priority was optimizing solar exposure, preserving privacy from abutters, and creating outdoor living space. The design accomplished these goals with a simple, rectilinear form, offering living space on the both entry and lower/basement levels. The stepped foundation allows for a walk-out basement level with light-filled living space on the down-hill side of the home. The traditional basement on the eastern, up-hill side houses mechanical equipment and a home gym. The house welcomes natural light throughout, captures views of the forest, and delivers entertainment space that connects indoor living space to outdoor deck and dining patio. MODERN VISION. The clean building form and uncomplicated finishes pay homage to the modern architectural legacy on the outer Cape. Durable and economical fiber cement panels, fixed with aluminum channels, clad the primary form. Cedar clapboards provide a visual accent at the south-facing living room, which extends a single roof plane to cover the entry porch. SMART USE OF SPACE. On the entry level, the “L”-shaped living, dining, and kitchen space connects to the exterior living, dining, and grilling spaces to effectively double the home’s summertime entertainment area. Placed at the western end of the entry level (where it can retain privacy but still claim expansive downhill views) is the master suite with a built-in study. The lower level has two guest bedrooms, a second full bathroom, and laundry. The flexibility of the space—crucial in a house with a modest footprint—emerges in one of the guest bedrooms, which doubles as home office by opening the barn-style double doors to connect it to the bright, airy open stair leading up to the entry level. Thoughtful design, generous ceiling heights and large windows transform the modest 1,100 sf* footprint into a well-lit, spacious home. *(total finished space is 1800 sf) RENTAL INCOME. The property works for its owners by netting rental income when the owners are home in San Francisco. The house especially caters to vacationers bound for nearby Mayo Beach and includes an outdoor shower adjacent to the lower level entry door. In contrast to the bare bones cottages that are typically available on the Cape, this home offers prospective tenants a modern aesthetic, paired with luxurious and green features. Durable finishes inside and out will ensure longevity with the heavier use that comes with a rental property. COMFORT YEAR-ROUND. The home is super-insulated and air-tight, with mechanical ventilation to provide continuous fresh air from the outside. High performance triple-paned windows complement the building enclosure and maximize passive solar gain while ensuring a warm, draft-free winter, even when sitting close to the glass. A properly sized air source heat pump offers efficient heating & cooling, and includes a carefully designed the duct distribution system to provide even comfort throughout the house. The super-insulated envelope allows us to significantly reduce the equipment capacity, duct size, and airflow quantities, while maintaining unparalleled thermal comfort. ENERGY EFFICIENT. The building’s shell and mechanical systems play instrumental roles in the home’s exceptional performance. The building enclosure reduces the most significant energy glutton: heating. Continuous super-insulation, thorough air sealing, triple-pane windows, and passive solar gain work together to yield a miniscule heating load. All active energy consumers are extremely efficient: an air source heat pump for heating and cooling, a heat pump hot water heater, LED lighting, energy recovery ventilation (ERV), and high efficiency appliances. The result is a home that uses 70% less energy than a similar new home built to code requirements. OVERALL. The home embodies the owners’ goals and values while comprehensively enabling thermal comfort, energy efficiency, a vacation respite, and supplementary income. PROJECT TEAM ZeroEnergy Design - Architect & Mechanical Designer A.F. Hultin & Co. - Contractor Pamet Valley Landscape Design - Landscape & Masonry Lisa Finch - Original Artwork European Architectural Supply - Windows Eric Roth Photography - Photography

Ricarica la pagina per non vedere più questo specifico annuncio

Teen & Guest Bedroom Renovations
Teen & Guest Bedroom Renovations
Yveline & Associates, Ltd.Yveline & Associates, Ltd.
Teen girls bedroom feautures accent wall stenciled with a bold geometric stencil. Turquoise and white is complimented by bright accents. Yveline Reisner
NW Idea House 2023
NW Idea House 2023
Space Lab Design Services LLCSpace Lab Design Services LLC
Immagine di una camera da letto moderna
CRYSTAL
CRYSTAL
SENCE ARCHITECTSSENCE ARCHITECTS
Incorporating craftsmanship and design, we've fashioned a place that seamlessly blends timeless aesthetics with modern comfort. The Crystal apartment project harmoniously combines soft light hues with accent colors, sleek lines, and natural materials, crafting an atmosphere of serenity. The living room boasts a contrast of natural wood floors and elegant moldings, while the kitchen boldly incorporates bright green accents. The master bedroom is a serene white oasis with a characterful blue accent wall, and common design elements unify the space. The teenage girl's room showcases dark graphite walls adorned with modern graffiti. The corridor combines functionality and aesthetics with white built-in cabinets and a deep green accent area echoing the kitchen's color scheme. Size / 91 sq.m. Year / 2023 Location / Kyiv, Ukraine

Camere da Letto moderne - Foto e idee per arredare

Ricarica la pagina per non vedere più questo specifico annuncio

Zilker Residence
Zilker Residence
Franke:Franke, Inc.Franke:Franke, Inc.
Ispirazione per una camera da letto minimalista con pareti beige, pavimento in legno massello medio e pavimento marrone
Long Island Seaside
Long Island Seaside
ChangoChango
Esempio di una camera da letto minimalista
Appartement n°2 - Division d'un appartement en 2 locations saisonnières
Appartement n°2 - Division d'un appartement en 2 locations saisonnières
Maison BonnetMaison Bonnet
La rénovation du Projet #48 a consisté à diviser un appartement de 95m2 en deux appartements de 2 pièces destinés à la location saisonnière. En effet, la configuration particulière du bien permettait de conserver une entrée commune, tout en recréant dans chaque appartement une cuisine, une pièce de vie, une chambre séparée, et une salle de douche. Le bien totalement vétuste a été entièrement rénové : remplacement de l'électricité, de la plomberie, des sols, des peintures, des fenêtres, et enfin ajout de la climatisation. Le nombre assez réduit de fenêtres et donc une faible luminosité intérieure nous a fait porter une attention toute particulière à la décoration, que nous avons imaginée moderne et colorée, mais aussi au jeu des éclairages directs et indirects. L'ajout de verrières type atelier entre les chambres et les pièces de vie, et la pose d'un papier peint panoramique Isidore Leroy a enfin permis de créer de vrais cocons, propices à la détente à l'évasion méditerranéenne.
1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".