Basement Extraordinaire

The lounge area is in the center of the space and can be seen from all corners of the basement. The stacked stone ledge with barn board cap helps to balance out the barn board clad bulkhead above as well as the barn board clad archway leading into the fitness room.

The expansive custom glass wall between the two spaces creates a sense of delineation while also allowing natural light to carry through. It also breaks up the use of rustic materials and brings through a clean, polished aesthetic.

Esempio di una grande palestra multiuso stile rurale con pareti grigie, pavimento in laminato e pavimento multicolore —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Broad Oaks
Irvine Lumiere
Howard Renovation
De Sola Terrace, Newport Beach
Residence, Greenwich, CT
Contemporary remodeling of a lower ground floor
Estate - Lindon, Utah (40)
Country Manor
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.