Basement Extraordinaire

The lounge area is in the center of the space and can be seen from all corners of the basement. The stacked stone ledge with barn board cap helps to balance out the barn board clad bulkhead above.

These elements work wonderfully together to tie into the accents throughout as well as provide a visual focal point and frame around the wall mounted tv. The repetition of these materials truly helps to make a large, expansive living space like this feel connected and cozy.

Esempio di una grande palestra multiuso rustica con pareti grigie, pavimento in laminato e pavimento multicolore —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Mountain Chalet
バスケットボールのできる家
Home Gym and Office
villa contemporanea in collina 450mq
Darien
Newhall
Reduced, Reused & Recycled in Austin
Lakeside Bluff Point
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.