The Gallery House

A sculptural statement in its own right, this concrete-and-glass “Gallery House” was designed to showcase the owners’ art collection as well as the natural landscape. The architecture is truly one with its site: To the east, a sheltering wall echoes the curve of a crowded cul-de-sac, while to the west, the design follows the sweeping contours of the cliff—ensuring privacy while maximizing views. The architectural details demanded flawless construction: Windows and doors stretch floor-to-ceiling, and minimalist reveals define the walls, which “float” between perfect shadow lines in the long T-shape foyer. Ideal for entertaining, the layout fosters seamless indoor-outdoor living. Amenities include four pocketing glass walls, a lanai with heated floor, and a partially cantilevered multi-level terrace. The front courtyard sequesters a frameless glass entry. From here, sight lines stretch through the house to an infinity pool that hovers between sky and sea.

Esempio di un ingresso o corridoio minimalista con pareti bianche —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Ci sono 5 domande su questa foto
Foto con colori simili
Интерьер дома баскетболиста ЦСКА Виталия Фридзона
Architecture at The Sanctuary
дом 420 кв м
Seidenberg House
The home of Edwin
Hall
Glen Oaks Residence
Appartement de Luxe - Triangle d'Or, Paris
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.