Houzz Logo Print

Soggiorni con TV a parete - Foto e idee per arredare

Pietralata
Pietralata
ArchifacturingArchifacturing
Esempio di un soggiorno contemporaneo di medie dimensioni con libreria, pareti blu, parquet chiaro, TV a parete e pavimento beige
CASA AS - 160 mq - Ristrutturazione Completa
CASA AS - 160 mq - Ristrutturazione Completa
ARKEY StudioARKEY Studio
Triplo salotto con arredi su misura, parquet rovere norvegese e controsoffitto a vela con strip led incassate e faretti quadrati.
Ispirazione per un grande soggiorno design aperto con parquet chiaro, cornice del camino in intonaco, TV a parete, libreria, camino lineare Ribbon, soffitto ribassato e pareti beige
Abitazione a Milano
Abitazione a Milano
GAM | GRUPPO ARCHITETTI MILANOGAM | GRUPPO ARCHITETTI MILANO
Esempio di un grande soggiorno contemporaneo stile loft con pareti blu, pavimento in cemento, TV a parete e pavimento grigio
Best of Houzz 2024: ecco i vincitori!
CLF9
CLF9
co.arch studioco.arch studio
Foto di un soggiorno design di medie dimensioni e chiuso con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, TV a parete e pavimento marrone
VILLAS BY THE SEA
VILLAS BY THE SEA
PAT.PAT.
The villas are part of a master plan conceived by Ferdinando Fagnola in the seventies, defined by semi-underground volumes in exposed concrete: geological objects attacked by green and natural elements. These units were not built as intended: they were domesticated and forced into the imagery of granite coverings and pastel colors, as in most coastal architecture of the tourist boom. We did restore the radical force of the original concept while introducing a new organization and spatial flow, and custom-designed interiors.
OST
OST
Valerio SangermanoValerio Sangermano
Immagine di un soggiorno design con pareti multicolore, parquet chiaro, TV a parete, pavimento beige e carta da parati
Villa 75
Villa 75
Gabriele Sotgiu FotografoGabriele Sotgiu Fotografo
Immagine di un soggiorno tropicale con pareti bianche, camino classico, cornice del camino piastrellata, TV a parete, pavimento beige, travi a vista e soffitto in legno
Cliffside Farmhouse // Modern Farmhouse
Cliffside Farmhouse // Modern Farmhouse
Younger HomesYounger Homes
Ispirazione per un grande soggiorno country aperto con pareti nere, pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in perlinato, TV a parete, pavimento marrone, travi a vista e pareti in perlinato
A Great Room for Living and Dining
A Great Room for Living and Dining
JWH Design and Cabinetry LLCJWH Design and Cabinetry LLC
Rustic beams frame the architecture in this spectacular great room; custom sectional and tables. Photographer: Mick Hales
Idee per un ampio soggiorno country aperto con pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in pietra e TV a parete
J Design Group – Modern – Contemporary Interior Designer Miami – Bay Harbor Isla
J Design Group – Modern – Contemporary Interior Designer Miami – Bay Harbor Isla
J Design Group - Interior Designers Miami - ModernJ Design Group - Interior Designers Miami - Modern
Modern - Contemporary Interior Designs By J Design Group in Miami, Florida. Aventura Magazine selected one of our contemporary interior design projects and they said: Shortly after Jennifer Corredor’s interior design clients bought a four-bedroom, three bath home last year, the couple suffered through a period of buyer’s remorse. While they loved the Bay Harbor Islands location and the 4,000-square-foot, one-story home’s potential for beauty and ample entertaining space, they felt the living and dining areas were too restricted and looked very small. They feared they had bought the wrong house. “My clients thought the brown wall separating these spaces from the kitchen created a somber mood and darkness, and they were unhappy after they had bought the house,” says Corredor of the J. Design Group in Coral Gables. “So we decided to renovate and tear down the wall to make a galley kitchen.” Mathy Garcia Chesnick, a sales director with Cervera Real Estate, and husband Andrew Chesnick, an executive for the new Porsche Design Tower residential project in Sunny Isles, liked the idea of incorporating the kitchen area into the living and dining spaces. Since they have two young children, the couple felt those areas were too narrow for easy, open living. At first, Corredor was afraid a structural beam could get in the way and impede the restoration process. But after doing research, she learned that problem did not exist, and there was nothing to hinder the project from moving forward. So she collapsed the wall to create one large kitchen, living and dining space. Then she changed the flooring, using 36x36-inch light slabs of gold Bianco marble, replacing the wood that had been there before. This process also enlarged the look of the space, giving it lightness, brightness and zoom. “By eliminating the wall and adding the marble we amplified the new and expanded public area,” says Corredor, who is known for optimizing space in creative ways. “And I used sheer white window treatments which further opened things up creating an airy, balmy space. The transformation is astonishing! It looks like a different place.” Part of that transformation included stripping the “awful” brown kitchen cabinets and replacing them with clean-lined, white ones from Italy. She also added a functional island and mint chocolate granite countertops. At one end of the kitchen space, Corredor designed dark wood shelving where Mathy displays her collection of cookbooks. “Mathy cooks a great deal, and they entertain on a regular basis,” says Corredor. “The island we created is where she likes to serve the kids breakfast and have family members gather. And when they have a dinner party, everyone can mill in and out of the kitchen-galley, dining and living areas while able to see everything going on around them. It looks and functions so much better.” Corredor extended the Bianco marble flooring to other open areas of the house, nearly everywhere except for the bedrooms. She also changed the powder room, which is annexed to the kitchen. She applied white linear glass on the walls and added a new white square sink by Hastings. Clean and fresh, the room is reminiscent of a little jewel box. I n the living room, Corredor designed a showpiece wall unit of exotic cherry wood with an aqua center to bring back some warmth that modernizing naturally strips away. The designer also changed the room’s lighting, introducing a new system that eschews a switch. Instead, it works by remote and also dims to create various moods for different social engagements. “The lighting is wonderful and enhances everything else we have done in these open spaces,” says Corredor. T he dining room overlooks the pool and yard, with large, floorto- ceiling window brings the outdoors inside. A chandelier above the dining table is another expression of openness, like the lens of a person’s eyeglasses. “We wanted this unusual piece because its sort of translucence takes you outside without ever moving from the room,” explains Corredor. “The family members love seeing the yard and pool from the living and dining space. It’s also great for entertaining friends and business associates. They can get a real feel for the subtropical elegance of Miami.” N earby, the front door was originally brown so she repainted it a sleek lacquered white. This bright consistency helps maintain a constant eye flow from one section of the open areas to another. Everything is visible in the new extended space and creates a bright and inviting atmosphere. “It was important to modernize and update the house without totally changing the character,” says Corredor. “We organized everything well and it turned out beautifully, just as we envisioned it.” While nothing on the home’s exterior was changed, Corredor worked her magic in the master bedroom by adding panels with a wavelike motif to again bring elements of the outside in. The room is austere and clean lined, elegant, peaceful and not cluttered with unnecessary furnishings. In the master bath, Corredor removed the existing cabinets and made another large cherry wood cabinet, this time with double sinks for husband and wife. She also added frosted green glass to give a spa-like aura to the spacious room. T hroughout the house are splashy canvases from Mathy’s personal art collection. She likes to add color to the decor through the art while the backdrops remain a soothing white. The end result is a divine, refined interior, light, bright and open. “The owners are thrilled, and we were able to complete the renovation in a few months,” says Corredor. “Everything turned out how it should be.” J Design Group Call us. 305-444-4611 Miami modern, Contemporary Interior Designers, Modern Interior Designers, Coco Plum Interior Designers, Sunny Isles Interior Designers, Pinecrest Interior Designers, J Design Group interiors, South Florida designers, Best Miami Designers, Miami interiors, Miami décor, Miami Beach Designers, Best Miami Interior Designers, Miami Beach Interiors, Luxurious Design in Miami, Top designers, Deco Miami, Luxury interiors, Miami Beach Luxury Interiors, Miami Interior Design, Miami Interior Design Firms, Beach front, Top Interior Designers, top décor, Top Miami Decorators, Miami luxury condos, modern interiors, Modern, Pent house design, white interiors, Top Miami Interior Decorators, Top Miami Interior Designers, Modern Designers in Miami, J Design Group Call us. 305-444-4611 www.JDesignGroup.com
The Country House
The Country House
Whitley & CoWhitley & Co
Immagine di un grande soggiorno country aperto con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in pietra, TV a parete e pavimento marrone
Modern Farmhouse | 2019 Dry Creek Parade
Modern Farmhouse | 2019 Dry Creek Parade
Solitude HomesSolitude Homes
Esempio di un grande soggiorno country aperto con pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in mattoni, TV a parete e pavimento beige
21 - Highland, Utah Residence
21 - Highland, Utah Residence
Magleby ConstructionMagleby Construction
Joshua Caldwell
Ispirazione per un grande soggiorno tradizionale con camino lineare Ribbon, cornice del camino in pietra, pareti bianche, moquette e TV a parete
Burr Ridge Modern
Burr Ridge Modern
Derrick ArchitectureDerrick Architecture
A stair tower provides a focus form the main floor hallway. 22 foot high glass walls wrap the stairs which also open to a two story family room. A wide fireplace wall is flanked by recessed art niches.
Guest House -Hartland, VT
Guest House -Hartland, VT
Housewright Construction Inc.Housewright Construction Inc.
Idee per un soggiorno country con pareti beige, camino classico, cornice del camino in pietra, TV a parete, travi a vista e soffitto in perlinato
Ann Arbor Kitchen & Interior Remodel
Ann Arbor Kitchen & Interior Remodel
Forward Design Build RemodelForward Design Build Remodel
Our client’s goal was to connect the kitchen with the family room for ease of conversation across the room while entertaining, cooking, reading and spending time together. Our plan to connect the kitchen and family room included eliminating most of the wall between the spaces and adding a peninsula island that would serve as working space on the kitchen side, and seating on the family room side. Our design also included new lighting, new furniture, and new flooring throughout the first floor. We also remodeled the first floor powder room and second floor guest bathroom with a completely new look.
Monterey Vista Coastal Living Room
Monterey Vista Coastal Living Room
Beachy Boheme InteriorsBeachy Boheme Interiors
This living room got an upgraded look with the help of new paint, furnishings, fireplace tiling and the installation of a bar area. Our clients like to party and they host very often... so they needed a space off the kitchen where adults can make a cocktail and have a conversation while listening to music. We accomplished this with conversation style seating around a coffee table. We designed a custom built-in bar area with wine storage and beverage fridge, and floating shelves for storing stemware and glasses. The fireplace also got an update with beachy glazed tile installed in a herringbone pattern and a rustic pine mantel. The homeowners are also love music and have a large collection of vinyl records. We commissioned a custom record storage cabinet from Hansen Concepts which is a piece of art and a conversation starter of its own. The record storage unit is made of raw edge wood and the drawers are engraved with the lyrics of the client's favorite songs. It's a masterpiece and will be an heirloom for sure.
1950’s Home Gets Contemporary Redesign
1950’s Home Gets Contemporary Redesign
Monley Cronin ConstructionMonley Cronin Construction
This home was originally built in 1950 and was renovated and redesigned to capture its traditional Woodland roots, while also capturing a sense of a clean and contemporary design. Photos by: Farrell Scott
Creekside Main Level Addition and Remodel
Creekside Main Level Addition and Remodel
MA Peterson Designbuild, Inc.MA Peterson Designbuild, Inc.
Upon entering the great room, the view of the beautiful Minnehaha Creek can be seen in the banks of picture windows. The former great room was traditional and set with dark wood that our homeowners hoped to lighten. We softened everything by taking the existing fireplace out and creating a transitional great stone wall for both the modern simplistic fireplace and the TV. Two seamless bookcases were designed to blend in with all the woodwork on either end of the fireplace and give flexibly to display special and meaningful pieces from our homeowners’ travels. The transitional refreshment of colors and vibe in this room was finished with a bronze Markos flush mount light fixture. Susan Gilmore Photography

Soggiorni con TV a parete - Foto e idee per arredare

Home in Hampton Lake
Home in Hampton Lake
Coastal Signature HomesCoastal Signature Homes
A lovely, relaxing family room, complete with gorgeous stone surround fireplace, topped with beautiful crown molding and beadboard above. Open beams and a painted ceiling, the French Slider doors with transoms all contribute to the feeling of lightness and space. Gorgeous hardwood flooring, buttboard walls behind the open book shelves and white crown molding for the cabinets, floorboards, door framing...simply lovely.
1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".