Houzz Logo Print
  1. Sala da Pranzo
  2. Colore del Pavimento: grigio

Sale da Pranzo contemporanee con pavimento grigio - Foto e idee per arredare

Progetto A
Progetto A
LMArchitettura
Foto di una sala da pranzo contemporanea di medie dimensioni con pareti grigie e pavimento grigio
A+V Family House
A+V Family House
MODO | architettura & design
Foto di una sala da pranzo contemporanea con pareti grigie e pavimento grigio
Appartamento Classe A - intervento di Home Staging su appartamento da impresa
Appartamento Classe A - intervento di Home Staging su appartamento da impresa
Crizia Nieri / Home Staging View
Idee per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimal con pareti bianche, pavimento grigio e soffitto a volta
MOON HOUSE
MOON HOUSE
DC Productions
Esempio di una sala da pranzo contemporanea con pareti bianche, camino classico e pavimento grigio
Mimma
Mimma
biro+
Foto di una sala da pranzo design con pareti bianche e pavimento grigio
La casa di eleonora
La casa di eleonora
Sovani Architetti
Ispirazione per una sala da pranzo contemporanea con pareti bianche, pavimento in cemento e pavimento grigio
La Mansarda tra mare e città. Living.
La Mansarda tra mare e città. Living.
Mariangela Varalli
Ispirazione per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimal di medie dimensioni con pareti bianche e pavimento grigio
PB HOUSE
PB HOUSE
Grigio70
A glance into our recent project, a 200 sqm apartment where the concrete floors highlight the hugeness of the rooms where the light and bespoke furnitures are the main characters of the house.
Casa La Barranca
Casa La Barranca
Bernardo Pozas Residential Design
Esempio di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno design con pareti grigie e pavimento grigio
Aqualane Shore Spec Home
Aqualane Shore Spec Home
NP INTERIOR DESIGN
Foto di una sala da pranzo aperta verso la cucina design con pareti bianche e pavimento grigio
Private, Georgian Property
Private, Georgian Property
Jess Weeks Interiors
Esempio di una sala da pranzo aperta verso la cucina minimal di medie dimensioni con pareti bianche e pavimento grigio
Magnolia Modern
Magnolia Modern
Contour Interior Design, Inc.
Ispirazione per una sala da pranzo design con pareti grigie e pavimento grigio
Contemporary Dining Room
Contemporary Dining Room
Foto di una sala da pranzo design con pareti grigie, nessun camino e pavimento grigio
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville Isaacs
Interior - Living Room and Dining Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
The New American Remodel 2019
The New American Remodel 2019
By Design
This dining room is defined by the dropped ceiling with light cove, large area rug ad wet bar soffit treatment. Stainless wine storage flanks a wet bar that includes an under mount sink, refrigerator drawers and dishwasher so that glassware can be cleaned and stored without leaving the space. Custom walnut dining furniture.
Brook Green Townhouse, London
Brook Green Townhouse, London
My-Studio Ltd
Brook Green Townhouse, London
Immagine di un'ampia sala da pranzo minimal con pavimento in cemento e pavimento grigio
Altadore Residence
Altadore Residence
housebrand
Idee per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno contemporanea di medie dimensioni con pavimento in cemento, pareti bianche, nessun camino e pavimento grigio
Vail Ski Haus
Vail Ski Haus
Reed Design Group
Immagine di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno contemporanea di medie dimensioni con pareti beige, pavimento in ardesia, camino bifacciale, cornice del camino in pietra e pavimento grigio
Full house refurbishment -including loft and extension
Full house refurbishment -including loft and extension
Active Builders London ltd
Open space kitchen with Pluck cabinets, Quooker tap ,stone worktop and beautiful concrete effect tiles
Immagine di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimal con pavimento in gres porcellanato e pavimento grigio
2019 Silver Award - Residential more than 150m², C.O.S Design
2019 Silver Award - Residential more than 150m², C.O.S Design
AILDM
Foto di una grande sala da pranzo minimal con pareti grigie e pavimento grigio

Sale da Pranzo contemporanee con pavimento grigio - Foto e idee per arredare

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".