Houzz Logo Print

Sale da Pranzo aperte verso la Cucina stile marinaro - Foto e idee per arredare

Coastal Lake Home Remodel
Coastal Lake Home Remodel
Bartelt. The Remodeling ResourceBartelt. The Remodeling Resource
Photo Credit - David Bader
Foto di una sala da pranzo aperta verso la cucina costiera con pareti beige, parquet scuro, nessun camino e pavimento marrone
bench seating under window
bench seating under window
Jan Neiges, CMKBD with NKBAJan Neiges, CMKBD with NKBA
purelee photography
Foto di una grande sala da pranzo aperta verso la cucina stile marinaro con pavimento marrone, pareti bianche e parquet scuro
Open Plan Traditional- Modern Living For Today's Family
Open Plan Traditional- Modern Living For Today's Family
HEYDT DESIGNSHEYDT DESIGNS
David Duncan Livingston
Ispirazione per una grande sala da pranzo aperta verso la cucina stile marinaro con parquet scuro
West Bay
West Bay
Blackband DesignBlackband Design
This Coastal Inspired Farmhouse with bay views puts a casual and sophisticated twist on beach living. Interior Design by Blackband Design and Home Build by Arbor Real Estate.
W. 11th Street House
W. 11th Street House
Clayton&Little ArchitectsClayton&Little Architects
Photo by Casey Dunn
Ispirazione per una sala da pranzo aperta verso la cucina costiera con pareti bianche, pavimento in legno massello medio e nessun camino
NANTUCKET MA - Nantucket Chic
NANTUCKET MA - Nantucket Chic
DEANE Inc | Distinctive Design & CabinetryDEANE Inc | Distinctive Design & Cabinetry
Foto di una sala da pranzo aperta verso la cucina costiera con parquet chiaro, pavimento marrone, soffitto in perlinato, pareti bianche e nessun camino
Hamptons Family Getaway
Hamptons Family Getaway
ChangoChango
A playground by the beach. This light-hearted family of four takes a cool, easy-going approach to their Hamptons home.
Esempio di una sala da pranzo aperta verso la cucina costiera di medie dimensioni con pareti bianche, parquet scuro e pavimento grigio
Roca Vista Residence
Roca Vista Residence
Allison Merritt Design, LLCAllison Merritt Design, LLC
Renovations + Design by Allison Merritt Design, Photography by Ryan Garvin
Foto di una sala da pranzo aperta verso la cucina stile marino con pareti bianche, parquet chiaro e pavimento beige
The Okey Project
The Okey Project
Coastal Cabinet WorksCoastal Cabinet Works
Esempio di una grande sala da pranzo aperta verso la cucina stile marinaro con parquet scuro, pareti grigie e pavimento marrone
9th Street
9th Street
Rethink Design StudioRethink Design Studio
Richard Leo Johnson Wall Color: Sherwin Williams Extra White 2137-40 Cabinet Color: Benjamin Moore Intense White OC-51 Hardware: My Knobs, Nouveau III Collection - Matte Black Faucet: Feruson Enterprises, Delta Trinsic Pull-Down - Matte Black Subway Tile: Savannah Surfaces, Waterworks Grove Brick - White Countertop: Cambria, Brittanicca Lighting: Rejuvenation, Jefferson 6" Classic Flush Mount - Black Enamel Roman Shade: The Woven Co., Canton #206 Bench Fabric: Perennials, Elements - Rhino Pillow Fabric A: Kerry Joyce Textiles, Corsica - Blue Dot Pillow Fabric B: Scalamandra, Bamboo Lattice - Endless Summer Chairs: Redford House, James Side Chair Wooden Bowls: Asher + Rye, Farmhouse Pottery Cheese Boards: Asher + Rye, Farmhouse Pottery Cutting Board: Asher + Rye, Son of a Sailor Glass Corked Jars: Roost Ceramic Utensil Pot: Asher + Rye, Farmhouse Pottery
West Indie Home
West Indie Home
HoneyBee DesignzHoneyBee Designz
Ibi Designs
Esempio di una sala da pranzo aperta verso la cucina stile marinaro di medie dimensioni con pareti blu, pavimento in gres porcellanato, nessun camino e pavimento beige
Twin Palms | Dining Room
Twin Palms | Dining Room
Tommy Bahama HomeTommy Bahama Home
Bright and airy dining space finished in a tropical style. The space features Twin Palms furnishings from Tommy Bahama Home. The glass table comes in multiple sizes to accommodate a variety of space constraints.
Coastal Virginia Idea House Holly Road
Coastal Virginia Idea House Holly Road
Stephen Alexander Homes & NeighborhoodsStephen Alexander Homes & Neighborhoods
Jonathon Edwards Media
Immagine di un'ampia sala da pranzo aperta verso la cucina costiera con pareti blu e pavimento in legno massello medio
Tracey Rapisardi Design - Classic Summer House
Tracey Rapisardi Design - Classic Summer House
Tracey Rapisardi DesignTracey Rapisardi Design
Tracey Rapisardi Design, 2008 Coastal Living Idea House Dining Room
Esempio di una sala da pranzo aperta verso la cucina stile marinaro di medie dimensioni con pareti bianche e parquet chiaro
CORNER DINING NOOK
CORNER DINING NOOK
Sheila Rich Interiors, LLCSheila Rich Interiors, LLC
Originally the back porch/laundry room, we incorporated the space into the kitchen and turned it into a corner dining nook with the washer/dryer tucked neatly into the newly-created kitchen laundry closet. We added windows and a banquette for additional storage, as well as a round table along with chairs upholstered in a ribbed pencil stripe fabric in three color ways, also echoed on the pillows.
South West Florida Beachfront Condo
South West Florida Beachfront Condo
D.E. Interior DesignsD.E. Interior Designs
This condo underwent an amazing transformation! The kitchen was moved from one side of the condo to the other so the homeowner could take advantage of the beautiful view. This beautiful hutch makes a wonderful serving counter and the tower on the left hides a supporting column. The beams in the ceiling are not only a great architectural detail but they allow for lighting that could not otherwise be added to the condos concrete ceiling. The lovely crown around the room also conceals solar shades and drapery rods.
2021 NARI CotY National Winner
2021 NARI CotY National Winner
Twelve Stones Designs, LLCTwelve Stones Designs, LLC
The owners of this kitchen had spent the money to upgrade the finishes in their kitchen upon building the home 12 years ago, but after living in the space for several years they realized how nonfunctional the layout really was. The (then) two preschool aged children had grown into busy, hungry teenagers with many friends who also liked to hang out at the house. So the family needed a more functional kitchen with better traffic flow, space for daily activities revolving around the kitchen at different times of day, and a kitchen that could accommodate cooking for and serving large groups. Furthermore, the dark, traditional finishes no longer reflected the homeowners’ style. They requested a brighter, more relaxed, coastal style that reflected their love of the seaside cities they like to visit. Originally, the kitchen was U-shaped with a narrow island in the middle. The island created narrow aisles that bottle-necked at the dishwasher, refrigerator, and cooktop areas. There was a pass-through from the foyer into the kitchen, but the owners never liked that the pass-through was also located so close to the powder room. The awkward proximity was unappealing and made guests feel uncomfortable. The kitchen’s storage was made up of lots of narrow cabinets, apothecary drawers, clipped corner units, and very few drawers. It lacked useful storage for the larger items the family used on a daily basis. And the kitchen’s only pantry was small closet that had only builder-grade, narrow shelving with no illumination to be able to see the contents inside. Overall, the kitchen’s lighting plan was poorly executed. Only six recessed cans illuminated the entire kitchen and nook areas. The under cabinet lighting was not evenly distributed either. In fact, the builder had mis-placed the under cabinet lighting around the decorative pilasters which made for choppy, dark cubbies. Further, the builder didn’t include any lighting over the sink or the bar area, which meant whoever was doing the dishes was always in their own shadow. That, coupled with the steep overhang of the game room above made the bar area feel like a dim, cavernous space that wasn’t inviting or task oriented. The kitchen looked out into the main living space, but the raised bar and a narrow wall (which held the only large cabinet in the kitchen) created more of a barrier than a relationship to the living room or breakfast nook. In fact, one couldn’t even see the breakfast nook from the cooktop or sink areas due to its orientation. The raised bar top was too narrow to comfortably sit to either dine at or chat from due to the lack of knee space. The the homeowners confided that the kitchen felt more like a dark, dirty prison than place where the family, or their guests, wanted to gather and commune. The clients' needs and desires were: ➢ to create a kitchen that would be a space the family loved to be in; to relate to the adjacent spaces all around, and to have better flow for entertaining large groups ➢ to remove the walls between the breakfast nook and living area and to be able to utilize the natural light from the windows in both those areas ➢ to incorporate a functional chopping block for prepping fresh food for home cooked meals, an island with a large sink and drain board, 2 pull out trash cans, and seating for at least the 2 teens to eat or do homework ➢ to design a kitchen and breakfast nook with an airy, coastal, relaxed vibe that blended with the rest of the house's coastal theme ➢ to integrate a layered lighting plan which would include ample general illumination, specific task lighting, decorative lighting, and lots of illuminated storage ➢ to design a kitchen with not only more storage for all the husband’s kitchen gadgets and collection of oils and spices, but smart storage, including a coffee/breakfast bar and a place to store and conceal the toaster oven and microwave ➢ to find a way to utilize the large open space between the kitchen, pantry area, and breakfast nook Twelve Stones Designs achieved the owner's goals by: ➢ removing the walls between the kitchen and living room to allow the natural light to filter in from the adjacent rooms and to create a connection between the kitchen, nook, and living spaces for a sense of unity and communion ➢ removing the existing pantry and designing 3 large pantry style cabinets with LED tape lights and rollout drawers to house lots of kitchen appliances, gadgets, and tons of groceries. We also took the cabinets all the way up to the 9’ ceiling for additional storage for seasonal items and bulk storage. ➢ designing 2 islands - 1 with a gorgeous black walnut chopping block that houses a drawer for chopping and carving knives and a custom double pull out trash unit for point of use utilization - and 1 that houses the dishwasher, a large Blanco Gourmet sink with integrated drain board, woven baskets for fresh root vegetables and kitchen towels, plenty of drawer storage for kitchen items, and bar seating for up to 4 diners. ➢ closing off the space between the kitchen and the powder room to create a beautiful new private alcove for the powder room as well as adding some decorative storage. This also gave us space to include more tall storage near the new range for precision placement of the husband’s extensive oil and spice collection as well as a location for a combo-steam oven the wife wanted for baking and cooking healthy meals. The project is enhanced functionally by: ➢ incorporated USB and standard receptacles for the kids’ laptops and phone charging in the large island ➢ designing the small island to include additional open shelving for items used on a daily basis such as a variety of bowls, plates, and colanders. This set up also works well for the husband who prefers to “plate” his dinners in restaurant-style fashion before presenting them to the table. ➢ the integration of specific storage units, such as double stacked cutlery drawers, a custom spice pull-out, a Kuerig coffee and tea pod drawer, and custom double stacked utensil drawers ➢ moving the refrigerator to the old oven location - this eliminated the bottle neck as well as created a better relationship to the eating table. It also utilizes the floor space between the pantry, nook, and kitchen ➢ creating a banquet style breakfast nook - this banquette seating not only doubles the amount of seating for large gatherings but it better utilizes the odd space between the kitchen and the previous nook area. It also helps to create a distinct pathway from the mudroom room through the pantry area, kitchen, nook, and living room. ➢ the coffee/breakfast bar area which includes the perfect location for the concealed microwave and toaster oven, convenient storage for the coffee pods and tea accoutrements. Roll-out drawers below also house the smoothie maker, hot water kettle, and a plethora of smoothie-making ingredients such as protein powders, smoothie additives, etc. Furthermore, the drawers below the Keurig house measuring utensil, cutlery, baking supplies and tupperware storage. ➢ incorporating lots of wide drawers and pullouts to accommodate large cookware. ➢ utilizing as much vertical space as possible by building storage to the ceiling which accommodates the family’s abundant amount of serving platters, baking sheets, bakeware, casserole dishes, and additional cutting boards. The project is enhanced aesthetically by: ➢ new 5-piece Versailles pattern porcelain tile that now seamlessly joins the entire down stairs area together creating a bright, cohesiveness feeling instead of choppy separated spaces - it also adds a coastal feeling ➢ designing a cabinet to conceal the microwave and toaster oven ➢ the coastal influenced light fixtures over the nook table and island ➢ the sandy colors of the Langdon Cambria countertops. The swirling pattern and sparkling quartz pieces remind the homeowner of black-and-tan sandy beaches ➢ the striped banquet seating whose creamy white background and blue-green stripes were the inspiration for the cabinet and wall colors. ➢ All the interior doors were painted black to coordinate with the blacks and grays in the backsplash tile and countertop. This also adds a hint of tailored formality to an otherwise casual space. ➢ the use of WAC's Oculux small aperture LED units for the overhead lighting complimented with Diode LED strips for task lighting under the cabinets and inside the pantry and glass wall cabinets. All of the lighting applications are on separate dimmer switches. Innovative uses of materials or construction methods by Realty Restoration LLC: ➢ Each 1-1/2” x 3” block of reclaimed end-grain black walnut that makes up the center island chopping block was hand milled and built in the shop. It was designed to look substantial and proportional to the surrounding elements, executed by creating the 4 inch tall top with a solid wood chamfered edge band. ➢ The metal doors on either side of the vent hood were also custom designed for this project and built in the Realty Restoration LLC shop. They are made 1x2, 11-gauge mild steel with ribbed glass. Weighing 60 lbs a piece, heavy duty cabinet hinges were added to support the weight of the door and keep them from sagging. ➢ Under-cabinet receptacles were added along the range wall in order to have a clean, uninterrupted backsplash. Design obstacles to overcome: ➢ Because we were removing the demising walls between the kitchen and living room, we had to find a way to plumb and vent the new island. We did this by tunneling through the slab (the slab had post tension cables which prevented us from just trenching) to run a new wet vent through a nearby structural wall. We pulled the existing hot and cold lines between upper floor joists and ran them down the structural wall as well and up through a conduit in the tunnel. ➢ Since we were converting from wall overs to a gas range it allowed us to utilize the 220 feed for the wall ovens to provide a new sub panel for all the new kitchen circuits ➢ Due to framing deficiencies inherited from the original build there was a 1-1/2” differential in the floor-to-ceiling height over a 20 foot span; by utilizing the process of cutting and furring coupled with the crown moulding details on the cabinet elevations we were able to mask the problem and provide seamless transitions between the cabinet components. Evidence of superior craftsmanship: ➢ uniquely designed, one-of-a-kind metal “X” end panels on the large island. The end panels were custom made in the Realty Restoration LLC shop and fitted to the exact dimensions of the island. The welding seams are completely indistinguishable - the posts look like they are cut from a single sheet of metal ➢ square metal posts on the small island were also custom made and designed to compliment and carry through the metal element s throughout the kitchen ➢ the beautiful, oversized end panels on the pantry cabinets which give the breakfast nook a tailored look ➢ integrating a large format 5 piece Versailles tile pattern to seamlessly flow from the existing spaces into the new kitchen space ➢ By constructing a custom cabinet that jogged around a corner we could not remodel (housing the entry way coat closet) we were able to camouflage the adjacent wall offset within the upper and lower cabinets. By designing around the existing jog in the structural walls we accomplished a few things: we were able to find the space to house, and hide, the microwave and toaster oven yet still have a clean cohesive appearance from the kitchen side. Additionally, the owners were able to keep their much needed coat closet and we didn’t have to increase the budget with unnecessary structural work.
Beach House
Beach House
Timber Trails Development CompanyTimber Trails Development Company
Idee per una sala da pranzo aperta verso la cucina stile marino con pareti bianche, parquet chiaro e nessun camino
Lake Texoma New Build
Lake Texoma New Build
Studio SteidleyStudio Steidley
Michael Hunter Photography
Foto di una piccola sala da pranzo aperta verso la cucina costiera con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, nessun camino e pavimento marrone
Cape Cod Cottage
Cape Cod Cottage
Schranghamer Design Group, LLCSchranghamer Design Group, LLC
Michael Lee
Immagine di una sala da pranzo aperta verso la cucina stile marinaro di medie dimensioni con pareti bianche e parquet scuro

Sale da Pranzo aperte verso la Cucina stile marinaro - Foto e idee per arredare

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".