HOUSE OF QUIRKS

The living room has been designed in a neutral palate. The white concrete finish main wall along with the rest of the grey walls gives a raw feel. The use of concrete elements like the coffee table and floor lamps bind the concept and the space together. The tan leather sofa set is placed the balcony and the view.
The balcony in the living room is given importance taking into consideration that a large amount of time would be spent there. This corner has a reused bench which is the perfect book reading corner with the quirky red old coco cola ice box and metal swans dancing around.

Esempio di un soggiorno contemporaneo —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.