Spindrift

This Gambrel style residence has been completely upgraded to satisfy todays’ standards while restoring and reinforcing the original 1885 design. It began as a Summer Cottage accessible by train from Boston, and is now a year round residence. The essence of the structure was maintained, while enhancing every detail. The breadth of craftsmanship is evident throughout the home resulting in a comfortable and embellished aesthetic.

Photo Credit: Brian Vanden Brink

Foto di un ingresso o corridoio vittoriano con pareti bianche —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Ci sono 8 domande su questa foto

Foto in Spindrift

Foto con colori simili
NORMAN RESIDENCE
New England Ocean View
Anchorage
Marisa Bistany Perkins Ct Home for New England Home Magazine
William T Baker &Associates, Atlanta, GA
New Apartment on Fifth Avenue
City Residence
Heytesbury House
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.