Attadale residence

jody dárcy photographer

Foto di case e interni design —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

smtpearson
Michelle Pearson lo ha aggiunto a House Designs29 luglio 2016

Rechichi designed a series of visually connected spaces, defined by their function, that progress towards the inviting views. The impression of spaciousness is amplified by the height of the ceiling, which sits at seven metres. Above the indoor/outdoor entertaining area, the louvred roof is retractable and climate-controlled, with sensors that follow the sun and keep out rain. Casual modular sofas sit beside a 10-seat dining table, cocktail bar and outdoor kitchen, to service poolside entertaining. The airy, double-height room looks straight out to the pool and across to the river and city. It also provides visual connection to the top floor through a massive framed window and glass wall.

Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.