West Annie

This 1000 sqf addition & remodel in the heart of downtown on West Annie Street was meant to be a retreat for its owner. The addition consists of a dining & gallery open to the outside with a U-shaped courtyard. The outdoor sitting allows for light penetration to the indoors and entertaining. A master suite and bathroom were added with high ceilings and windows which again allow the flow of natural light. A remodel was also done to the existing bathroom and kitchen.

Ispirazione per una cucina boho chic —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

Foto in West Annie

Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.