Lions Bay Post and Beam

The new owners of this 1974 Post and Beam home originally contacted us for help furnishing their main floor living spaces. But it wasn’t long before these delightfully open minded clients agreed to a much larger project, including a full kitchen renovation. They were looking to personalize their “forever home,” a place where they looked forward to spending time together entertaining friends and family.

In a bold move, we proposed teal cabinetry that tied in beautifully with their ocean and mountain views and suggested covering the original cedar plank ceilings with white shiplap to allow for improved lighting in the ceilings. We also added a full height panelled wall creating a proper front entrance and closing off part of the kitchen while still keeping the space open for entertaining. Finally, we curated a selection of custom designed wood and upholstered furniture for their open concept living spaces and moody home theatre room beyond.

This project is a Top 5 Finalist for Western Living Magazine's 2021 Home of the Year.

Immagine di un corridoio moderno di medie dimensioni con pareti bianche, parquet chiaro, una porta a due ante, una porta in legno bruno, pavimento beige, travi a vista e pannellatura —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Aurora Residence
Saratoga 6,000 sq ft Full Remodeling
Referenser
Silverman Residence
Coastal Farmhouse
Contemporary Villa
Balwyn Beauty
Family Centric Kitchen and Living Space
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".