Humphrey House

The architecture of this mid-century ranch in Portland’s West Hills oozes modernism’s core values. We wanted to focus on areas of the home that didn’t maximize the architectural beauty. The Client—a family of three, with Lucy the Great Dane, wanted to improve what was existing and update the kitchen and Jack and Jill Bathrooms, add some cool storage solutions and generally revamp the house.

We totally reimagined the entry to provide a “wow” moment for all to enjoy whilst entering the property. A giant pivot door was used to replace the dated solid wood door and side light.

We designed and built new open cabinetry in the kitchen allowing for more light in what was a dark spot. The kitchen got a makeover by reconfiguring the key elements and new concrete flooring, new stove, hood, bar, counter top, and a new lighting plan.

Our work on the Humphrey House was featured in Dwell Magazine.

Esempio di un grande corridoio moderno con pareti bianche, una porta a pivot, una porta in vetro, pavimento multicolore e pavimento in gres porcellanato —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Ci sono 2 domande su questa foto

I commenti degli utenti:

chunting_khaw
Chun Ting Khaw lo ha aggiunto a Chun Ting's Ideas12 luglio 2022

statement door (not necessarily this design)

webuser_601271874
Utente-601271874 lo ha aggiunto a CAB Ideas17 maggio 2022

Big door. Arrival. Light. Storage

Foto con colori simili
Madison Square Apartment
Arlington Residence
COLLEGE PARK | PRIVATE RESIDENCE
Amity Worrel - Romeria Project
Pacific Avenue
Manhattan Beach Modern Townhouse
Prescott St.
Two-Story Transformation
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".