Family Headquarters Play Room

Having two young boys presents its own challenges, and when you have two of their best friends constantly visiting, you end up with four super active action heroes. This family wanted to dedicate a space for the boys to hangout. We took an ordinary basement and converted it into a playground heaven. A basketball hoop, climbing ropes, swinging chairs, rock climbing wall, and climbing bars, provide ample opportunity for the boys to let their energy out, and the built-in window seat is the perfect spot to catch a break. Tall built-in wardrobes and drawers beneath the window seat to provide plenty of storage for all the toys.

You can guess where all the neighborhood kids come to hangout now ☺

Ispirazione per un'ampia cameretta per bambini da 4 a 10 anni minimal con pareti nere, parquet scuro e pavimento marrone —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Ci sono 2 domande su questa foto

I commenti degli utenti:

antonio_mazzorana
Antonio Mazzorana lo ha aggiunto a Tala's room14 ottobre 2021

Fun and kid friendly and Tala style with rock wall

Foto con colori simili
Морской Детская
Queens Park Basement, Ground Floor Extension, Loft Conversion & Renovation
The Knoll House I Interiors
The Knoll Drive House
GLENMORE HOUSE
Palo Alto 2
Cheery Attic Playroom
Bellevue Project
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.