Houzz Logo Print

Soggiorni chiusi con pavimento nero - Foto e idee per arredare

Seventeen/2 Edinburgh
Seventeen/2 Edinburgh
Studio DeanStudio Dean
Idee per un piccolo soggiorno design chiuso con pareti nere, parquet scuro, camino classico, cornice del camino in legno e pavimento nero
North Shore Villa
North Shore Villa
Lauren Coburn LLCLauren Coburn LLC
Immagine di un grande soggiorno tradizionale chiuso con pareti bianche, parquet scuro, nessun camino, parete attrezzata e pavimento nero
Recent Projects
Recent Projects
Jonathan Little PhotographyJonathan Little Photography
Modern living room with striking furniture, black walls and floor, and garden access. Photo by Jonathan Little Photography.
Foto di un grande soggiorno contemporaneo chiuso con sala formale, pareti nere, parquet scuro, camino classico, cornice del camino in pietra, nessuna TV, pavimento nero e tappeto
Best of Houzz 2024: ecco i vincitori!
University Park Open Concept Kitchen Great Room Remodel
University Park Open Concept Kitchen Great Room Remodel
Urbanology DesignsUrbanology Designs
A captivating transformation in the coveted neighborhood of University Park, Dallas The heart of this home lies in the kitchen, where we embarked on a design endeavor that would leave anyone speechless. By opening up the main kitchen wall, we created a magnificent window system that floods the space with natural light and offers a breathtaking view of the picturesque surroundings. Suspended from the ceiling, a steel-framed marble vent hood floats a few inches from the window, showcasing a mesmerizing Lilac Marble. The same marble is skillfully applied to the backsplash and island, featuring a bold combination of color and pattern that exudes elegance. Adding to the kitchen's allure is the Italian range, which not only serves as a showstopper but offers robust culinary features for even the savviest of cooks. However, the true masterpiece of the kitchen lies in the honed reeded marble-faced island. Each marble strip was meticulously cut and crafted by artisans to achieve a half-rounded profile, resulting in an island that is nothing short of breathtaking. This intricate process took several months, but the end result speaks for itself. To complement the grandeur of the kitchen, we designed a combination of stain-grade and paint-grade cabinets in a thin raised panel door style. This choice adds an elegant yet simple look to the overall design. Inside each cabinet and drawer, custom interiors were meticulously designed to provide maximum functionality and organization for the day-to-day cooking activities. A vintage Turkish runner dating back to the 1960s, evokes a sense of history and character. The breakfast nook boasts a stunning, vivid, and colorful artwork created by one of Dallas' top artist, Kyle Steed, who is revered for his mastery of his craft. Some of our favorite art pieces from the inspiring Haylee Yale grace the coffee station and media console, adding the perfect moment to pause and loose yourself in the story of her art. The project extends beyond the kitchen into the living room, where the family's changing needs and growing children demanded a new design approach. Accommodating their new lifestyle, we incorporated a large sectional for family bonding moments while watching TV. The living room now boasts bolder colors, striking artwork a coffered accent wall, and cayenne velvet curtains that create an inviting atmosphere. Completing the room is a custom 22' x 15' rug, adding warmth and comfort to the space. A hidden coat closet door integrated into the feature wall adds an element of surprise and functionality. This project is not just about aesthetics; it's about pushing the boundaries of design and showcasing the possibilities. By curating an out-of-the-box approach, we bring texture and depth to the space, employing different materials and original applications. The layered design achieved through repeated use of the same material in various forms, shapes, and locations demonstrates that unexpected elements can create breathtaking results. The reason behind this redesign and remodel was the homeowners' desire to have a kitchen that not only provided functionality but also served as a beautiful backdrop to their cherished family moments. The previous kitchen lacked the "wow" factor they desired, prompting them to seek our expertise in creating a space that would be a source of joy and inspiration. Inspired by well-curated European vignettes, sculptural elements, clean lines, and a natural color scheme with pops of color, this design reflects an elegant organic modern style. Mixing metals, contrasting textures, and utilizing clean lines were key elements in achieving the desired aesthetic. The living room introduces bolder moments and a carefully chosen color scheme that adds character and personality. The client's must-haves were clear: they wanted a show stopping centerpiece for their home, enhanced natural light in the kitchen, and a design that reflected their family's dynamic. With the transformation of the range wall into a wall of windows, we fulfilled their desire for abundant natural light and breathtaking views of the surrounding landscape. Our favorite rooms and design elements are numerous, but the kitchen remains a standout feature. The painstaking process of hand-cutting and crafting each reeded panel in the island to match the marble's veining resulted in a labor of love that emanates warmth and hospitality to all who enter. In conclusion, this tastefully lux project in University Park, Dallas is an extraordinary example of a full gut remodel that has surpassed all expectations. The meticulous attention to detail, the masterful use of materials, and the seamless blend of functionality and aesthetics create an unforgettable space. It serves as a testament to the power of design and the transformative impact it can have on a home and its inhabitants. Project by Texas' Urbanology Designs. Their North Richland Hills-based interior design studio serves Dallas, Highland Park, University Park, Fort Worth, and upscale clients nationwide.
The H Cube House
The H Cube House
Studio LagomStudio Lagom
Ispirazione per un soggiorno etnico chiuso con pareti bianche, sala formale, pavimento nero e tappeto
OUR PORTFOLIO
OUR PORTFOLIO
Croft Fireplace CenterCroft Fireplace Center
Esempio di un soggiorno classico di medie dimensioni e chiuso con sala formale, pareti grigie, pavimento in gres porcellanato, camino classico, cornice del camino piastrellata, TV a parete e pavimento nero
Glencoe Interior Renovation
Glencoe Interior Renovation
BDS Design Build RemodelBDS Design Build Remodel
Studio West Photography
Foto di un grande soggiorno moderno chiuso con sala formale, pareti bianche, parquet scuro, camino classico, cornice del camino in pietra, TV a parete e pavimento nero
Portland Street
Portland Street
Twelve Chairs InteriorsTwelve Chairs Interiors
Photo: Samara Vise
Idee per un grande soggiorno minimalista chiuso con sala formale, pareti bianche, parquet scuro, nessun camino, nessuna TV e pavimento nero
the Gradure project
the Gradure project
modulas by hocmodulas by hoc
In this luxurious living area, the focal point is a sleek and sophisticated black marble TV unit, exuding opulence and modern elegance. Positioned in front of it is an exclusive beige-colored sofa, adorned with accent pillows, providing a perfect blend of comfort and style. A striking black table with golden accents complements the ensemble, adding a touch of luxury and contrast. The ambiance is further elevated by the presence of white sheer curtains, gently filtering natural light into the space and creating an airy, ethereal atmosphere. Against the backdrop of beige wall paneling, a captivating painting hangs, adding a pop of color and visual interest. Rich dark wenge-colored teak wood furniture pieces enhance the sense of luxury and warmth, seamlessly blending with the overall aesthetic. A peg table with a metal golden and black base serves as a chic and functional addition, harmonizing with the color scheme and adding a hint of glamour. Throughout the living area, a captivating color palette of cappuccino beige, black, and brown creates a sense of sophistication and cohesion, tying together the elements of the space in a harmonious composition. The result is a refined and inviting living area that exudes luxury and style, perfect for both relaxation and entertaining guests.
King of the Hill in East Manhattan Beach
King of the Hill in East Manhattan Beach
Design + Build by LazarDesign + Build by Lazar
Immagine di un soggiorno contemporaneo di medie dimensioni e chiuso con pareti bianche, parquet scuro, nessun camino, TV a parete e pavimento nero
Casa anni '30
Casa anni '30
Filippo Coltro architettoFilippo Coltro architetto
Filippo Coltro - PH Andrés Borella
Esempio di un piccolo soggiorno eclettico chiuso con pareti bianche, pavimento in legno verniciato e pavimento nero
West Road Cottage
West Road Cottage
RAMSAY GOURD ARCHITECTSRAMSAY GOURD ARCHITECTS
The Library of a little cottage nestled into a picturesque Vermont village. Photo: Greg Premru
Immagine di un piccolo soggiorno stile shabby chiuso con libreria, pareti bianche, pavimento in legno verniciato, parete attrezzata e pavimento nero
Apartment Leipzig
Apartment Leipzig
UserUser
Matthias Hiller / STUDIO OINK
Esempio di un soggiorno nordico di medie dimensioni e chiuso con pareti bianche, parquet scuro, stufa a legna, cornice del camino piastrellata, nessuna TV e pavimento nero
Mountain Way
Mountain Way
RS | MANNINO Architecture + ConstructionRS | MANNINO Architecture + Construction
Iris Bachman Photography
Ispirazione per un soggiorno classico di medie dimensioni e chiuso con libreria, pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in legno, nessuna TV e pavimento nero
Mountain Way
Mountain Way
RS | MANNINO Architecture + ConstructionRS | MANNINO Architecture + Construction
Iris Bachman Photography
Esempio di un soggiorno tradizionale di medie dimensioni e chiuso con libreria, pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in legno, nessuna TV e pavimento nero
Mansion Master Sitting Area
Mansion Master Sitting Area
Maraya Interior DesignMaraya Interior Design
White, gold and almost black are used in this very large, traditional remodel of an original Landry Group Home, filled with contemporary furniture, modern art and decor. White painted moldings on walls and ceilings, combined with black stained wide plank wood flooring. Very grand spaces, including living room, family room, dining room and music room feature hand knotted rugs in modern light grey, gold and black free form styles. All large rooms, including the master suite, feature white painted fireplace surrounds in carved moldings. Music room is stunning in black venetian plaster and carved white details on the ceiling with burgandy velvet upholstered chairs and a burgandy accented Baccarat Crystal chandelier. All lighting throughout the home, including the stairwell and extra large dining room hold Baccarat lighting fixtures. Master suite is composed of his and her baths, a sitting room divided from the master bedroom by beautiful carved white doors. Guest house shows arched white french doors, ornate gold mirror, and carved crown moldings. All the spaces are comfortable and cozy with warm, soft textures throughout. Project Location: Lake Sherwood, Westlake, California. Project designed by Maraya Interior Design. From their beautiful resort town of Ojai, they serve clients in Montecito, Hope Ranch, Malibu and Calabasas, across the tri-county area of Santa Barbara, Ventura and Los Angeles, south to Hidden Hills.
Modern Farmhouse-Upstate
Modern Farmhouse-Upstate
Crisp ArchitectsCrisp Architects
Living room with fireplace, built-in shelves, and furniture. Photographer: Rob Karosis
Immagine di un grande soggiorno country chiuso con pareti bianche, camino classico, cornice del camino in pietra, TV a parete, parquet scuro e pavimento nero
Ledge Stone Veneer Fireplaces
Ledge Stone Veneer Fireplaces
HX Home Solutions and North Star StoneHX Home Solutions and North Star Stone
For a sophisticated, yet elegant look, consider our Ledge stone Style Stone (also referred to as a ledge stone or drystack (dry stack stone veneer). These stones are longer and more narrow than our cobble stone. There is a lot of relief (depth and character of the stone). See more of our Ledge Stone Veneer here: https://northstarstone.biz/stone-fireplace-design-galleries/ledgestone-fireplace-picture-gallery/
Kingman Place
Kingman Place
Jon Hensley ArchitectsJon Hensley Architects
Contractor: AllenBuilt Inc. Interior Designer: Cecconi Simone Photographer: Connie Gauthier with HomeVisit
Ispirazione per un soggiorno tradizionale di medie dimensioni e chiuso con sala formale, pareti grigie, parquet scuro, camino classico, cornice del camino in pietra, nessuna TV e pavimento nero

Soggiorni chiusi con pavimento nero - Foto e idee per arredare

Wilson
Wilson
Castlewood Custom BuildersCastlewood Custom Builders
Esempio di un soggiorno tradizionale chiuso con sala formale, pareti grigie, camino bifacciale, cornice del camino in intonaco e pavimento nero
1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".