REaryard REmodel
REaryard REmodel
jasonstrodl [adapture]
Perfect Images Photography
Idee per un patio o portico chic dietro casa con una pergola
Photography
Photography
JT Photo
Jonathan Tabensky
Ispirazione per una stanza da bagno moderna con ante lisce, ante in legno chiaro, piastrelle grigie, lavabo a bacinella, top in legno e doccia aperta
Mid-Century Modern Revival
Mid-Century Modern Revival
Coldham & Hartman Architects
Ethan Drinker Photography
Idee per un soggiorno minimal di medie dimensioni e aperto con sala della musica, pareti grigie, nessun camino e parquet chiaro
Los Gatos - Home Remodeling
Los Gatos - Home Remodeling
SOD Home Group
Esempio di una cucina chic di medie dimensioni con ante in stile shaker, ante grigie, paraspruzzi bianco, paraspruzzi con piastrelle diamantate, elettrodomestici in acciaio inossidabile, lavello sottopiano, parquet chiaro, top in quarzo composito, pavimento beige e top bianco
Deal/Rhoads
Deal/Rhoads
Greene Design LLC
Photography by Jack Gardner
Immagine della casa con tetto a falda unica grande grigio industriale a due piani con rivestimenti misti
Acari
Acari
Studio 1030 Architects
Ispirazione per la facciata di una casa contemporanea con rivestimento in legno
Platinum House - exterior
Platinum House - exterior
Coates Design Architects Seattle
Ispirazione per la villa beige contemporanea a due piani di medie dimensioni con rivestimento in legno e abbinamento di colori
Beach Drive Residence
Beach Drive Residence
Rhodes Architecture + Light
- Completed: 2005 - Project Location: Seattle, WA - Project Size: 3,071 SF - Project Cost: $276/SF - Photographer: William Wright A new beach house for a family of four on Puget Sound waterfront in West Seattle features an open, carefully day lit interior in a very compact shell. Sited on a forty-foot wide lot and located on the foundations of an old beach cottage, the Beach Drive Residence includes three bedrooms, three bathrooms, open living and reading spaces, and a high play room. A "pavilion" courtyard shared with the southern neighbor centers the entry side of the house. A rocky Puget Sound beach with views of Blake, Vashon, and Bainbridge Islands are the focus of the west side of this house. The openness to the beach and salt water guided the process of the design and selection of materials and finishes. A concern for the permanence and maintenance of the house led to a careful selection of ground-face concrete block, natural concrete floors, and metal windows and door systems and to the raising of the house on a solid base formed of stepping concrete terraces. The relaxed, playful environs led to experimentation with forms, fixtures, and materials.
E. 8th Street House
E. 8th Street House
Clayton&Little Architects
Designed as gallery, studio, and residence for an artist, this house takes inspiration from the owner’s love of cubist art. The program includes an upper level studio with ample north light, access to outdoor decks to the north and south, which offer panoramic views of East Austin. A gallery is housed on the main floor. A cool, monochromatic palette and spare aesthetic defines interior and exterior, schewing, at the owner’s request, any warming elements to provide a neutral backdrop for her art collection. Thus, finishes were selected to recede as well as for their longevity and low life scycle costs. Stair rails are steel, floors are sealed concrete and the base trim clear aluminum. Where walls are not exposed CMU, they are painted white. By design, the fireplace provides a singular source of warmth, the gas flame emanating from a bed of crushed glass, surrounded on three sides by a polished concrete hearth.
New Construction
New Construction
Spaced Out
Robert M. Gurney, FAIA
Foto della facciata di una casa grigia moderna con tetto piano
Hunters Hollow Residence
Hunters Hollow Residence
Michael Metzger
Patio Area Paul Bartholomew
Idee per un patio o portico contemporaneo dietro casa con una pergola e un caminetto
Mark Singer Architect
Mark Singer Architect
Jeri Koegel Photography
Jeri Koegel
Immagine di un patio o portico contemporaneo con un focolare
Comanche
Comanche
Fine Focus Photography
Tre Dunham
Immagine di un soggiorno contemporaneo con pavimento in cemento, TV a parete e divano davanti alla finestra
Fern Flat
Fern Flat
Fuse Architects, Inc.
The garage is accessed from the road and the small concrete stair leads to the main entry of the home. We included a covered parking area for the family's car as well as a modestly sized single car garage.
My Houzz: A Paean to the 1950s and '60s in Pennsylvania
My Houzz: A Paean to the 1950s and '60s in Pennsylvania
Adrienne DeRosa
In the master bedroom, ample glass defines the space while promoting a tree-house-like environment. While the bedroom was part of the original floor plan, it had gained some extra footage during the home's 1968 expansion project. "If you notice the concrete pillars," Bobbie points out, "You can see that that is where the original wall once was." The area beyond the pillars previously served as an outdoor patio until it was enclosed and converted. Adrienne DeRosa Photography © 2013 Houzz
Willetta 9
Willetta 9
Studio D - Danielle Wallinger
This three story loft development was the harbinger of the revitalization movement in Downtown Phoenix. With a versatile layout and industrial finishes, Studio D’s design softened the space while retaining the commercial essence of the loft. The design focused primarily on furniture and fixtures with some material selections. Targeting a high end aesthetic, the design lead was able to value engineer the budget by mixing custom designed pieces with retail pieces, concentrating the effort on high impact areas.
Central Austin Residence: Interior
Central Austin Residence: Interior
hatch + ulland owen architects
Idee per un patio o portico classico con un tetto a sbalzo
Tarrytown Phase II
Tarrytown Phase II
Webber + Studio, Architects
© Paul Bardagjy Photography
Immagine di garage e rimesse connessi design di medie dimensioni
E. 8th Street House
E. 8th Street House
Clayton&Little Architects
Designed as gallery, studio, and residence for an artist, this house takes inspiration from the owner’s love of cubist art. The program includes an upper level studio with ample north light, access to outdoor decks to the north and south, which offer panoramic views of East Austin. A gallery is housed on the main floor. A cool, monochromatic palette and spare aesthetic defines interior and exterior, schewing, at the owner’s request, any warming elements to provide a neutral backdrop for her art collection. Thus, finishes were selected to recede as well as for their longevity and low life scycle costs. Stair rails are steel, floors are sealed concrete and the base trim clear aluminum. Where walls are not exposed CMU, they are painted white. By design, the fireplace provides a singular source of warmth, the gas flame emanating from a bed of crushed glass, surrounded on three sides by a polished concrete hearth.
Fit for a McQueen
Fit for a McQueen
Betty's Room, LLC
Idee per armadi e cabine armadio minimal con ante bianche e pavimento con piastrelle in ceramica
Scopri su Houzz la più vasta collezione di foto e idee per: Muro in blocchi di calcestruzzo. Sfoglia 111 foto sul tema e lasciati ispirare per il tuo prossimo progetto.
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.