Houzz Logo Print

Sale da Pranzo con cornice del camino in mattoni - Foto e idee per arredare

Cole Valley Flat
Cole Valley Flat
Gast ArchitectsGast Architects
Immagine di una sala da pranzo chic con pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in mattoni e boiserie
Mulholland Drive- Bel Air
Mulholland Drive- Bel Air
Rande Leaman Interior DesignRande Leaman Interior Design
The formal dining room looks out to the spacious backyard with French doors opening to the pool and spa area. The wood burning brick fireplace was painted white in the renovation and white wainscoting surrounds the room, keeping it fresh and modern. The dramatic wood pitched roof has skylights that bring in light and keep things bright and airy.
Vivienda en La Floresta
Vivienda en La Floresta
Cláudia de Sousa - Interior DesignCláudia de Sousa - Interior Design
Los clientes me contactaran para realizar una reforma de la área living de su casa porque no se sentían a gusto con los espacios que tenían, ya que eran muy cerrados, obstruyan la luz y no eran prácticos para su estilo de vida. De este modo, lo primero que sugerimos ha sido tirar las paredes del hall de entrada, eliminar el armario empotrado en esa área que también bloqueaba el espacio y la pared maestra divisoria entre la cocina y salón. Hemos redistribuido el espacio para una cocina y hall abiertos con una península que comunican con el comedor y salón. El resultado es un espacio living acogedor donde toda la familia puede convivir en conjunto, sin ninguna barrera. La casa se ha vuelto mas luminosa y comunica también con el espacio exterior. Los clientes nos comentaran que muchas veces dejan la puerta del jardín abierta y pueden estar cocinando y viendo las plantas del exterior, lo que para ellos es un placer. Los muebles de la cocina se han dibujado à medida y realizado con nuestro carpintero de confianza. Para el color de los armarios se han realizado varias muestras, hasta que conseguimos el tono ideal, ya que era un requisito muy importante. Todos los electrodomésticos se han empotrado y hemos dejado a vista 2 nichos para dar mas ligereza al mueble y poder colocar algo decorativo. Cada vez más el espacio entre salón y cocina se diluye, entonces dibujamos cocinas que son una extensión de este espacio y le llamamos al conjunto el espacio Living o zona día. A nivel de materiales, se han utilizado, tiradores de la marca italiana Formani, la encimera y salpicadero son de Porcelanosa Xstone, fregadero de Blanco, grifería de Plados, lámparas de la casa francesa Honoré Deco y papel de pared con hojas tropicales de Casamance.
Best of Houzz 2024: ecco i vincitori!
Brookline Rejuvenation
Brookline Rejuvenation
Oak Hill ArchitectsOak Hill Architects
Immagine di una grande sala da pranzo chiusa con pareti con effetto metallico, parquet scuro, camino classico, cornice del camino in mattoni, pavimento nero, travi a vista e carta da parati
The 2nd Key House
The 2nd Key House
American Hurricane SolutionsAmerican Hurricane Solutions
Foto di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno mediterranea con pareti bianche, pavimento con piastrelle in ceramica, camino bifacciale, cornice del camino in mattoni, pavimento beige, soffitto a cassettoni e pannellatura
Timber-Lantern House
Timber-Lantern House
Mcmahon and NerlichMcmahon and Nerlich
View to double-height dining room
Immagine di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno design con pareti bianche, pavimento in cemento, stufa a legna, cornice del camino in mattoni, pavimento grigio, travi a vista e pannellatura
East Fremantle - Renovation
East Fremantle - Renovation
Building 51Building 51
Foto di una sala da pranzo tradizionale chiusa e di medie dimensioni con pareti bianche, parquet scuro, camino classico, cornice del camino in mattoni, soffitto a cassettoni e pareti in mattoni
Contemporary Kitchen Diner
Contemporary Kitchen Diner
Timothy James InteriorsTimothy James Interiors
THE COMPLETE RENOVATION OF A LARGE DETACHED FAMILY HOME This project was a labour of love from start to finish and we think it shows. We worked closely with the architect and contractor to create the interiors of this stunning house in Richmond, West London. The existing house was just crying out for a new lease of life, it was so incredibly tired and dated. An interior designer’s dream. A new rear extension was designed to house the vast kitchen diner. Below that in the basement – a cinema, games room and bar. In addition, the drawing room, entrance hall, stairwell master bedroom and en-suite also came under our remit. We took all these areas on plan and articulated our concepts to the client in 3D. Then we implemented the whole thing for them. So Timothy James Interiors were responsible for curating or custom-designing everything you see in these photos OUR FULL INTERIOR DESIGN SERVICE INCLUDING PROJECT COORDINATION AND IMPLEMENTATION Our brief for this interior design project was to create a ‘private members club feel’. Precedents included Soho House and Firmdale Hotels. This is very much our niche so it’s little wonder we were appointed. Cosy but luxurious interiors with eye-catching artwork, bright fabrics and eclectic furnishings. The scope of services for this project included both the interior design and the interior architecture. This included lighting plan , kitchen and bathroom designs, bespoke joinery drawings and a design for a stained glass window. This project also included the full implementation of the designs we had conceived. We liaised closely with appointed contractor and the trades to ensure the work was carried out in line with the designs. We ordered all of the interior finishes and had them delivered to the relevant specialists. Furniture, soft furnishings and accessories were ordered alongside the site works. When the house was finished we conducted a full installation of the furnishings, artwork and finishing touches.
The Baker House
The Baker House
Phelps InvestmentsPhelps Investments
Ispirazione per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno country di medie dimensioni con pareti verdi, pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in mattoni e boiserie
30A Beach House - Camellia
30A Beach House - Camellia
The Gall Group: Design | Build | RemodelThe Gall Group: Design | Build | Remodel
Second floor main living area and open concept kitchen.
Immagine di una grande sala da pranzo aperta verso la cucina stile marinaro con pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in mattoni, soffitto in legno e pareti in perlinato
Dinning Room FINAL
Dinning Room FINAL
Matterhorn Development Co.Matterhorn Development Co.
Breakfast nook next to the kitchen, coffered ceiling and white brick wall.
Esempio di un grande angolo colazione classico con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in mattoni, pavimento marrone, soffitto a cassettoni e pareti in legno
Condo Remodel - Lakeview East, Wrigleyville, Chicago, IL
Condo Remodel - Lakeview East, Wrigleyville, Chicago, IL
123 Remodeling Inc.123 Remodeling Inc.
In the heart of Lakeview, Wrigleyville, our team completely remodeled a condo: master and guest bathrooms, kitchen, living room, and mudroom. Master Bath Floating Vanity by Metropolis (Flame Oak) Guest Bath Vanity by Bertch Tall Pantry by Breckenridge (White) Somerset Light Fixtures by Hinkley Lighting https://123remodeling.com/
Beach Park Drive Residence
Beach Park Drive Residence
design styles architecturedesign styles architecture
This custom built 2-story French Country style home is a beautiful retreat in the South Tampa area. The exterior of the home was designed to strike a subtle balance of stucco and stone, brought together by a neutral color palette with contrasting rust-colored garage doors and shutters. To further emphasize the European influence on the design, unique elements like the curved roof above the main entry and the castle tower that houses the octagonal shaped master walk-in shower jutting out from the main structure. Additionally, the entire exterior form of the home is lined with authentic gas-lit sconces. The rear of the home features a putting green, pool deck, outdoor kitchen with retractable screen, and rain chains to speak to the country aesthetic of the home. Inside, you are met with a two-story living room with full length retractable sliding glass doors that open to the outdoor kitchen and pool deck. A large salt aquarium built into the millwork panel system visually connects the media room and living room. The media room is highlighted by the large stone wall feature, and includes a full wet bar with a unique farmhouse style bar sink and custom rustic barn door in the French Country style. The country theme continues in the kitchen with another larger farmhouse sink, cabinet detailing, and concealed exhaust hood. This is complemented by painted coffered ceilings with multi-level detailed crown wood trim. The rustic subway tile backsplash is accented with subtle gray tile, turned at a 45 degree angle to create interest. Large candle-style fixtures connect the exterior sconces to the interior details. A concealed pantry is accessed through hidden panels that match the cabinetry. The home also features a large master suite with a raised plank wood ceiling feature, and additional spacious guest suites. Each bathroom in the home has its own character, while still communicating with the overall style of the home.
Rangley Dr.
Rangley Dr.
Jamie House DesignJamie House Design
For this 1961 Mid-Century home we did a complete remodel while maintaining many existing features and our client’s bold furniture. We took our cues for style from our stylish clients; incorporating unique touches to create a home that feels very them. The result is a space that feels casual and modern but with wonderful character and texture as a backdrop. The restrained yet bold color palette consists of dark neutrals, jewel tones, woven textures, handmade tiles, and antique rugs.
Whole House Renovation in Historic Capitol Hill
Whole House Renovation in Historic Capitol Hill
Finesse Design RemodelingFinesse Design Remodeling
This award-winning whole house renovation of a circa 1875 single family home in the historic Capitol Hill neighborhood of Washington DC provides the client with an open and more functional layout without requiring an addition. After major structural repairs and creating one uniform floor level and ceiling height, we were able to make a truly open concept main living level, achieving the main goal of the client. The large kitchen was designed for two busy home cooks who like to entertain, complete with a built-in mud bench. The water heater and air handler are hidden inside full height cabinetry. A new gas fireplace clad with reclaimed vintage bricks graces the dining room. A new hand-built staircase harkens to the home's historic past. The laundry was relocated to the second floor vestibule. The three upstairs bathrooms were fully updated as well. Final touches include new hardwood floor and color scheme throughout the home.
Kitchen Living Dining Swap
Kitchen Living Dining Swap
12/12 Architects & Planners12/12 Architects & Planners
This project included the total interior remodeling and renovation of the Kitchen, Living, Dining and Family rooms. The Dining and Family rooms switched locations, and the Kitchen footprint expanded, with a new larger opening to the new front Family room. New doors were added to the kitchen, as well as a gorgeous buffet cabinetry unit - with windows behind the upper glass-front cabinets.
Kitchen Living Dining Swap
Kitchen Living Dining Swap
12/12 Architects & Planners12/12 Architects & Planners
This project included the total interior remodeling and renovation of the Kitchen, Living, Dining and Family rooms. The Dining and Family rooms switched locations, and the Kitchen footprint expanded, with a new larger opening to the new front Family room. New doors were added to the kitchen, as well as a gorgeous buffet cabinetry unit - with windows behind the upper glass-front cabinets.
The Baker House
The Baker House
Phelps InvestmentsPhelps Investments
Foto di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno country di medie dimensioni con pareti verdi, pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in mattoni e boiserie
Contemporary Kitchen Diner
Contemporary Kitchen Diner
Timothy James InteriorsTimothy James Interiors
THE COMPLETE RENOVATION OF A LARGE DETACHED FAMILY HOME This project was a labour of love from start to finish and we think it shows. We worked closely with the architect and contractor to create the interiors of this stunning house in Richmond, West London. The existing house was just crying out for a new lease of life, it was so incredibly tired and dated. An interior designer’s dream. A new rear extension was designed to house the vast kitchen diner. Below that in the basement – a cinema, games room and bar. In addition, the drawing room, entrance hall, stairwell master bedroom and en-suite also came under our remit. We took all these areas on plan and articulated our concepts to the client in 3D. Then we implemented the whole thing for them. So Timothy James Interiors were responsible for curating or custom-designing everything you see in these photos OUR FULL INTERIOR DESIGN SERVICE INCLUDING PROJECT COORDINATION AND IMPLEMENTATION Our brief for this interior design project was to create a ‘private members club feel’. Precedents included Soho House and Firmdale Hotels. This is very much our niche so it’s little wonder we were appointed. Cosy but luxurious interiors with eye-catching artwork, bright fabrics and eclectic furnishings. The scope of services for this project included both the interior design and the interior architecture. This included lighting plan , kitchen and bathroom designs, bespoke joinery drawings and a design for a stained glass window. This project also included the full implementation of the designs we had conceived. We liaised closely with appointed contractor and the trades to ensure the work was carried out in line with the designs. We ordered all of the interior finishes and had them delivered to the relevant specialists. Furniture, soft furnishings and accessories were ordered alongside the site works. When the house was finished we conducted a full installation of the furnishings, artwork and finishing touches.

Sale da Pranzo con cornice del camino in mattoni - Foto e idee per arredare

Commercial - Rustic Restaurant Cafe
Commercial - Rustic Restaurant Cafe
LNDesignsLNDesigns
Having worked ten years in hospitality, I understand the challenges of restaurant operation and how smart interior design can make a huge difference in overcoming them. This once country cottage café needed a facelift to bring it into the modern day but we honoured its already beautiful features by stripping back the lack lustre walls to expose the original brick work and constructing dark paneling to contrast. The rustic bar was made out of 100 year old floorboards and the shelves and lighting fixtures were created using hand-soldered scaffold pipe for an industrial edge. The old front of house bar was repurposed to make bespoke banquet seating with storage, turning the high traffic hallway area from an avoid zone for couples to an enviable space for groups.
1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".