Houzz Logo Print

Sale da Pranzo con cornice del camino in intonaco - Foto e idee per arredare

Beverly Hills Modern
Beverly Hills Modern
Lori Dennis, ASID, LEED APLori Dennis, ASID, LEED AP
Modern Dining Room in an open floor plan, sits between the Living Room, Kitchen and Backyard Patio. The modern electric fireplace wall is finished in distressed grey plaster. Modern Dining Room Furniture in Black and white is paired with a sculptural glass chandelier. Floor to ceiling windows and modern sliding glass doors expand the living space to the outdoors.
Таунхаус в ЖК "Каскад Парк"
Таунхаус в ЖК "Каскад Парк"
Ira SagunIra Sagun
Основная задача: создать современный светлый интерьер для молодой семейной пары с двумя детьми. В проекте большая часть материалов российского производства, вся мебель российского производства.
The Bedford House
The Bedford House
Lori Dennis Interior DesignLori Dennis Interior Design
Modern Dining Room in an open floor plan, sits between the Living Room, Kitchen and Backyard Patio. The modern electric fireplace wall is finished in distressed grey plaster. Modern Dining Room Furniture in Black and white is paired with a sculptural glass chandelier. Floor to ceiling windows and modern sliding glass doors expand the living space to the outdoors.
séjour et cuisine
séjour et cuisine
Laurence Dassonville - Création d'intérieursLaurence Dassonville - Création d'intérieurs
Foto di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimal di medie dimensioni con pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in intonaco e pavimento beige
Haus S
Haus S
Ferreira | Verfürth ArchitektenFerreira | Verfürth Architekten
Julia Vogel | Köln
Esempio di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno contemporanea con pavimento in legno massello medio, camino bifacciale e cornice del camino in intonaco
The Listed House
The Listed House
Simpson & VoyleSimpson & Voyle
This elegant dining space seamlessly blends classic and modern design elements, creating a sophisticated and inviting ambiance. The room features a large bay window that allows ample natural light to illuminate the space, enhancing the soft, neutral color palette. A plush, tufted bench in a rich teal velvet lines one side of the dining area, offering comfortable seating along with a touch of color. The bespoke bench is flanked by marble columns that match the marble archway, adding a luxurious feel to the room. A mid-century modern wooden dining table with a smooth finish and organic curves is surrounded by contemporary chairs upholstered in light gray fabric, with slender brass legs that echo the bench's elegance. Above, a statement pendant light with a cloud-like design and brass accents provides a modern focal point, while the classic white ceiling rose and intricate crown molding pay homage to the building's historical character. The herringbone patterned wooden floor adds warmth and texture, complementing the classic white wainscoting and wall panels. A vase with a lush arrangement of flowers serves as a centerpiece, injecting life and color into the setting. This space, ideal for both family meals and formal gatherings, reflects a thoughtful curation of design elements that respect the building's heritage while embracing contemporary style.
Union Pier Lakehouse
Union Pier Lakehouse
Devon Grace InteriorsDevon Grace Interiors
Immagine di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno contemporanea con pareti bianche, parquet chiaro, cornice del camino in intonaco, camino ad angolo e pavimento beige
Vintage in the countryside
Vintage in the countryside
Ola Jachymiak StudioOla Jachymiak Studio
This holistic project involved the design of a completely new space layout, as well as searching for perfect materials, furniture, decorations and tableware to match the already existing elements of the house. The key challenge concerning this project was to improve the layout, which was not functional and proportional. Balance on the interior between contemporary and retro was the key to achieve the effect of a coherent and welcoming space. Passionate about vintage, the client possessed a vast selection of old trinkets and furniture. The main focus of the project was how to include the sideboard,(from the 1850’s) which belonged to the client’s grandmother, and how to place harmoniously within the aerial space. To create this harmony, the tones represented on the sideboard’s vitrine were used as the colour mood for the house. The sideboard was placed in the central part of the space in order to be visible from the hall, kitchen, dining room and living room. The kitchen fittings are aligned with the worktop and top part of the chest of drawers. Green-grey glazing colour is a common element of all of the living spaces. In the the living room, the stage feeling is given by it’s main actor, the grand piano and the cabinets of curiosities, which were rearranged around it to create that effect. A neutral background consisting of the combination of soft walls and minimalist furniture in order to exhibit retro elements of the interior. Long live the vintage!
Modern Two Sided Fireplace - An Aptos Modern Ranch Remodel
Modern Two Sided Fireplace - An Aptos Modern Ranch Remodel
Urbana Design StudioUrbana Design Studio
The homeowner demolished the existing brick fireplace and in it's place, we created a beautiful two sided modern fireplace design with a custom wood mantel and integrated cabinetry. Kate Falconer Photography
Mediterranean Dining Room
Mediterranean Dining Room
Idee per un'ampia sala da pranzo aperta verso la cucina mediterranea con camino bifacciale, cornice del camino in intonaco, pareti beige e parquet chiaro
Georgian Kitchen, Leamington Spa
Georgian Kitchen, Leamington Spa
Fine Fitted InteriorsFine Fitted Interiors
Darren Jenkins
Foto di una sala da pranzo aperta verso la cucina classica di medie dimensioni con pareti beige, pavimento con piastrelle in ceramica, camino classico e cornice del camino in intonaco
GATINEAU HILLS
GATINEAU HILLS
MarvinMarvin
Architect: Rick Shean & Christopher Simmonds, Christopher Simmonds Architect Inc. Photography By: Peter Fritz “Feels very confident and fluent. Love the contrast between first and second floor, both in material and volume. Excellent modern composition.” This Gatineau Hills home creates a beautiful balance between modern and natural. The natural house design embraces its earthy surroundings, while opening the door to a contemporary aesthetic. The open ground floor, with its interconnected spaces and floor-to-ceiling windows, allows sunlight to flow through uninterrupted, showcasing the beauty of the natural light as it varies throughout the day and by season. The façade of reclaimed wood on the upper level, white cement board lining the lower, and large expanses of floor-to-ceiling windows throughout are the perfect package for this chic forest home. A warm wood ceiling overhead and rustic hand-scraped wood floor underfoot wrap you in nature’s best. Marvin’s floor-to-ceiling windows invite in the ever-changing landscape of trees and mountains indoors. From the exterior, the vertical windows lead the eye upward, loosely echoing the vertical lines of the surrounding trees. The large windows and minimal frames effectively framed unique views of the beautiful Gatineau Hills without distracting from them. Further, the windows on the second floor, where the bedrooms are located, are tinted for added privacy. Marvin’s selection of window frame colors further defined this home’s contrasting exterior palette. White window frames were used for the ground floor and black for the second floor. MARVIN PRODUCTS USED: Marvin Bi-Fold Door Marvin Sliding Patio Door Marvin Tilt Turn and Hopper Window Marvin Ultimate Awning Window Marvin Ultimate Swinging French Door
Azure Penthouse
Azure Penthouse
James Rixner, Inc.James Rixner, Inc.
Idee per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno tradizionale di medie dimensioni con pareti grigie, pavimento in legno massello medio, camino classico e cornice del camino in intonaco
Home, Unplugged
Home, Unplugged
Meadowlark Design+BuildMeadowlark Design+Build
2-sided fireplace breaks the dining room apart while keeping it together with the open floorplan. This custom home was designed and built by Meadowlark Design+Build in Ann Arbor, Michigan. Photography by Dana Hoff Photography
Preisgekrönte Altbausanierung, fotografiert für das KAMINZIMMER in Kassel
Preisgekrönte Altbausanierung, fotografiert für das KAMINZIMMER in Kassel
Andreas Zapfe, ObjektphotographieAndreas Zapfe, Objektphotographie
Andreas Zapfe, www.objektphoto.com
Esempio di una grande sala da pranzo aperta verso la cucina minimal con pareti bianche, parquet chiaro, camino lineare Ribbon, cornice del camino in intonaco e pavimento beige
REFORMA INTEGRAL DE UNA CASA DE CAMPO
REFORMA INTEGRAL DE UNA CASA DE CAMPO
Slow & Chic - InteriorismoSlow & Chic - Interiorismo
Salón con chimenea amueblado y renovado
Idee per una sala da pranzo design chiusa e di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino ad angolo, cornice del camino in intonaco, pavimento marrone e travi a vista
"After" - Dining Room
"After" - Dining Room
Michelle Anaya ArchitectsMichelle Anaya Architects
We brought the floor to be at the same level as the new living room. We transformed the existing library / study into the dining room.
Esempio di una grande sala da pranzo chic chiusa con parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in intonaco, pareti bianche e pavimento beige
Modern Dining Rooms
Modern Dining Rooms
CHAPLINSCHAPLINS
Esempio di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno classica con pareti marroni, parquet scuro, camino classico e cornice del camino in intonaco
Fussball Loft
Fussball Loft
Metroarea ArchitettiMetroarea Architetti
dining - Metroarea
Immagine di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno industriale di medie dimensioni con camino bifacciale, cornice del camino in intonaco e parquet chiaro
Manhattan Townhouse
Manhattan Townhouse
Christine Markatos DesignChristine Markatos Design
Elizabeth Felicella Photography
Idee per una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno moderna con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino classico e cornice del camino in intonaco

Sale da Pranzo con cornice del camino in intonaco - Foto e idee per arredare

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".