West Annie

This 1000 sqf addition & remodel in the heart of downtown on West Annie Street was meant to be a retreat for its owner. The addition consists of a dining & gallery open to the outside with a U-shaped courtyard. The outdoor sitting allows for light penetration to the indoors and entertaining. A master suite and bathroom were added with high ceilings and windows which again allow the flow of natural light. A remodel was also done to the existing bathroom and kitchen.

Ispirazione per un patio o portico bohémian dietro casa con ghiaia e nessuna copertura —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

mulah_haus
mulah_haus lo ha aggiunto a Outdoor23 maggio 2020

Fence design; like the part below the grey screens to separate garden from main yard

theresatam
Tamley Architectural Design lo ha aggiunto a Privateer Fence7 dicembre 2018

Alternating the boards on teh front face and back face of posts. This way there is no feel of "front" and "back" side of fence. All is equal.

Foto in West Annie

Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.