Vati Yoga Shala

Conversion of 1950s garage to energy efficient, high performance yoga studio with salvaged materials and barn aesthetic. Building was disassembled, brought up to modern structural standards, with taped seams and exterior insulation for increased airtightness and insulation value, and reassembled using materials from original building and other old growth redwood and douglas fir salvaged from northern california barns. Exterior features galvanized roof, barn lights and reused redwood shiplap siding over rain screen for improved durability and traditional California barn look. Interior features high performance windows, American Clay plaster walls, salvaged wood throughout comprising light soffits, window casing, stools, baseboard, cap, stairs and benches.


Photo credit: Josh Speidel

Immagine di un patio o portico country di medie dimensioni e in cortile con graniglia di granito e un tetto a sbalzo —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.