Two Level Condo Renovation with Roof Deck

Expanding the narrow 30 square foot balcony on the upper level to a full floor allowed us to create a 300 square foot gym. We closed off the opening to the kitchen below. The floor framing is extra strong, specifically to carry the weight of the clients’ weights and exercise apparatus. We also used sound insulation to minimize sound transmission. We built walls at the top of the stairway to prevent sound transmission, but in order not to lose natural light transmission, we installed 3 glass openings that are fitted with LED lights. This allows light from the new sliding door to flow down to the lower floor. The entry door to the gym is a frosted glass pocket door. We replaced existing door/transom and two double-hung windows with an expansive, almost 16-foot, double sliding door, allowing for almost 8-foot opening to the outside. These larger doors allow in a lot of light and provide better access to the deck for entertaining. The cedar siding on the interior gym wall echoes the cedar deck fence.
HDBros

Idee per una piccola sala pesi minimalista con pareti bianche, parquet chiaro e pavimento beige —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Deighan Home
Edina French-Mediterranean
Custom Infill
バスケットボールのできる家
Modern Beach House
Домашний тренажерный зал
Link room gym at Gleneagles Private residence
Lake Geneva Residence
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.