The Campiello 13

“I am so pleased with all that you did in terms of design and execution.” // Dr. Charles Dinarello

Our client, Charles, envisioned a festive space for everyday use as well as larger parties, and through our design and attention to detail, we brought his vision to life and exceeded his expectations. The Campiello is a continuation and reincarnation of last summer’s party pavilion which abarnai constructed to cover and compliment the custom built IL-1beta table, a personalized birthday gift and centerpiece for the big celebration. The fresh new design includes; cedar timbers, Roman shades and retractable vertical shades, a patio extension, exquisite lighting, and custom trellises.

Ispirazione per un grande patio o portico chic dietro casa con pavimentazioni in cemento e una pergola —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Boho treetop house
Great Hills 1
Atherton Avenue
Contemporary Patio
548 Riverstone Dr , Salem SC
Sunrise Vista
Dena Brody
Central Park West Penthouse, Manhattan
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.