The Berkshires | New Construction

While originally planned as a major renovation, the condition of the house required that a completely new home be constructed only retaining a portion of the existing foundation. Working on a very tight budget, the new home provides extensive views of the valley and hills to the West. The geometry of the roof allows for light at all times of the day and provides an aesthetic that blends with the landscape. The screen porch and curved deck take in the views while being shaded by the existing large oak that was integrated with the design.

Immagine di un patio o portico rustico —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Chestnut Street
Oceanfront LEED Silver Home
Lake Home2
Front Porch
Boca Raton, FL
"Antigua" Model in Quail West - Norris/Florida Lifestyle Homes
Decks & Porches
Alder Springs Ranch
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.