San Francisco Residence

This Noe Valley whole-house renovation maximizes natural light and features sculptural details. A new wall of full-height windows and doors allows for stunning views of downtown San Francisco. A dynamic skylight creates shifting shadows across the neutral palette of bleached oak cabinetry, white stone and silicone bronze. In order to avoid the clutter of an open plan the kitchen is intentionally outfitted with minimal hardware, integrated appliances and furniture grade cabinetry and detailing. The white range hood offers subtle geometric interest, leading the eyes upwards towards the skylight. This light-filled space is the center of the home.
Architecture by Tierney Conner Design Studio
Photography by David Duncan Livingston

Foto di una cucina ad ambiente unico moderna di medie dimensioni con lavello sottopiano, ante lisce, ante in legno chiaro, top in pietra calcarea, paraspruzzi bianco, paraspruzzi in lastra di pietra, elettrodomestici da incasso, parquet scuro e isola —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

tina_ressl
Coco Bella lo ha aggiunto a küche1 giugno 2018

Griffleisten in gleicher Farbe wie Fronten.

elainekongtamura
elaine tamura lo ha aggiunto a to print11 aprile 2018

a bit too much wood, but like the sleekness and no handles

Foto con colori simili
リビングにこだわった平屋のお家
Modern Cabinets with Barn Wood
Bundy: Brentwood Modern Farmhouse
SoHo Triplex
Квартира московского банкира
Reforma de cocina en Barcelona (Gracia)
Beach Style Kitchen
Park Grove
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.