1. Sala da Pranzo
  2. Design del Soffitto: legno

Sale da Pranzo con soffitto in legno - Foto e idee per arredare

No 36
No 36
Jessica Gething Design
design by Jessica Gething Design built by R2Q Construction photos by Genevieve Garruppo kitchen by Plain English
Esempio di una sala da pranzo stile marinaro con pavimento in cemento, pavimento grigio e soffitto in legno
Urawa House
Urawa House
ツバメクリエイツ株式会社
Immagine di una sala da pranzo industriale con pavimento in legno massello medio e soffitto in legno
Molitor Cottage
Molitor Cottage
J Taylor Designs
Immagine di una sala da pranzo aperta verso la cucina country con pareti bianche, pavimento in cemento, pavimento grigio, soffitto a volta, soffitto in legno e pareti in mattoni
Award Winning Remodel - 1st Place Global Kitchen Design Competition
Award Winning Remodel - 1st Place Global Kitchen Design Competition
Studio Europa LEICHT European Cabinets
Ispirazione per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimal con pareti bianche, pavimento grigio e soffitto in legno
Bellaire Blvd. Residence
Bellaire Blvd. Residence
Hollenbeck Architects
Breakfast Room
Idee per un angolo colazione moderno di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in cemento, pavimento grigio e soffitto in legno
16th Street
16th Street
Peters Architecture
Foto di una grande sala da pranzo aperta verso la cucina minimal con pareti marroni, pavimento in legno massello medio, pavimento marrone, soffitto in legno e pareti in legno
Stonebridge Residence
Stonebridge Residence
Beard + Riser Architects
Ispirazione per una grande sala da pranzo aperta verso la cucina country con pareti grigie, pavimento grigio, soffitto in legno e pareti in mattoni
SAIANS - RESIDENCIA AL BORDE DEL MAR
SAIANS - RESIDENCIA AL BORDE DEL MAR
FreeHand Arquitectura
Idee per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno tropicale di medie dimensioni con pareti bianche, soffitto in legno, parquet chiaro e pavimento beige
Twin Peaks
Twin Peaks
JBS Building & Development
Immagine di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno minimal con pareti nere, pavimento in legno massello medio, pavimento marrone, soffitto in legno e pareti in perlinato
Flinders Flair
Flinders Flair
Let's Talk Kitchens & Interiors
A contemporary holiday home located on Victoria's Mornington Peninsula featuring rammed earth walls, timber lined ceilings and flagstone floors. This home incorporates strong, natural elements and the joinery throughout features custom, stained oak timber cabinetry and natural limestone benchtops. With a nod to the mid century modern era and a balance of natural, warm elements this home displays a uniquely Australian design style. This home is a cocoon like sanctuary for rejuvenation and relaxation with all the modern conveniences one could wish for thoughtfully integrated.
Now and Zen - Dining
Now and Zen - Dining
Drewett Works
A casual dining area adjacent to the kitchen includes a custom, rift-sawn oak dining table by Peter Thomas Designs and double-drum pendants from Hinkley Lighting. Limestone walls and floors, plus Douglas fir ceilings are characteristic of the home's interiors. Project Details // Now and Zen Renovation, Paradise Valley, Arizona Architecture: Drewett Works Builder: Brimley Development Interior Designer: Ownby Design Photographer: Dino Tonn Limestone (Demitasse) flooring and walls: Solstice Stone Windows (Arcadia): Elevation Window & Door Pendants: Hinkley Lighting Dining table: Peter Thomas Designs https://www.drewettworks.com/now-and-zen/
Glamorous Kitchen, Dining and Living Renovation with Entertaining in Mind
Glamorous Kitchen, Dining and Living Renovation with Entertaining in Mind
Corinthian Fine Homes
This young family began working with us after struggling with their previous contractor. They were over budget and not achieving what they really needed with the addition they were proposing. Rather than extend the existing footprint of their house as had been suggested, we proposed completely changing the orientation of their separate kitchen, living room, dining room, and sunroom and opening it all up to an open floor plan. By changing the configuration of doors and windows to better suit the new layout and sight lines, we were able to improve the views of their beautiful backyard and increase the natural light allowed into the spaces. We raised the floor in the sunroom to allow for a level cohesive floor throughout the areas. Their extended kitchen now has a nice sitting area within the kitchen to allow for conversation with friends and family during meal prep and entertaining. The sitting area opens to a full dining room with built in buffet and hutch that functions as a serving station. Conscious thought was given that all “permanent” selections such as cabinetry and countertops were designed to suit the masses, with a splash of this homeowner’s individual style in the double herringbone soft gray tile of the backsplash, the mitred edge of the island countertop, and the mixture of metals in the plumbing and lighting fixtures. Careful consideration was given to the function of each cabinet and organization and storage was maximized. This family is now able to entertain their extended family with seating for 18 and not only enjoy entertaining in a space that feels open and inviting, but also enjoy sitting down as a family for the simple pleasure of supper together.
House In A Garden
House In A Garden
Studio Lotus
With all living spaces arranged along a central spine, the built mass of the house is characterized by timber-shuttered concrete walls folding inwards to create multiple niches and courts in the built envelope. Added on to this are layers of the owners’ collection of found antiques and artifacts from his stints of travel. The central spine manifests itself as the internal corridor which connects all living spaces sequentially; the façade modulates itself in accordance with the function of the interior spaces – changing from a cantilevered overhang that forms the entrance forecourt, to the conservatory structure that frames the dining room from the South-East side, and leading to the kitchen on the extreme North-West which opens out to the deck and swimming pool. A series of portals along the spine highlights the sequential nature of the living spaces, with varying degrees of privacy accorded to each zone: public spaces, for instance, open directly into the forecourt, whereas the relatively private family zone, adjoining the kitchen, has been placed towards the back of the house. In addition to the tree in the forecourt, the Sembhal tree along the South-Western site periphery and the tree towards the North determine the spatial layout of the residence, with multiple balconies and windows opening out to glorious views of their dense canopies.
ЖК Ландыши
ЖК Ландыши
Anastasia Kovalchuk
Foto di una sala da pranzo aperta verso la cucina design di medie dimensioni con pareti beige, pavimento in legno massello medio, pavimento marrone e soffitto in legno
Two sisters
Two sisters
Cellar Ridge Construction
Foto di una sala da pranzo design con pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, pavimento beige, soffitto a volta e soffitto in legno
Elemental House
Elemental House
Elizabeth Herrmann architecture + design
Idee per una sala da pranzo country con pareti bianche, parquet chiaro, nessun camino e soffitto in legno
OVERLAPPING VOLUMES
OVERLAPPING VOLUMES
URBAN ZEN
Idee per una sala da pranzo contemporanea con pareti multicolore, pavimento grigio e soffitto in legno
American Villa
American Villa
CARPANESE HOME ITALIA
A beautifully designed villa, with American vibes and details that create a mix of classic and contemporary style.
Esempio di una grande sala da pranzo tradizionale con pareti beige, pavimento in marmo, pavimento nero, soffitto in legno e boiserie
Orono Deer Hill Preserve
Orono Deer Hill Preserve
John Kraemer & Sons
Idee per una sala da pranzo chic chiusa con pareti grigie, pavimento in legno massello medio, nessun camino, pavimento marrone e soffitto in legno
Mummy Mountain New Organic Modern Home
Mummy Mountain New Organic Modern Home
S Interior Design
Amazing new build with all custom materials and furnishings nestled into a mountain side providing views that astound. S Interior Design designed this custom 84" dining table from reclaimed wood that visually provides distinction from the kitchen and great room living spaces. The patio is one of many that has high top seating to relax at while grilling. Granite, quartzite and walnut woods mix with the cold rolled steel architectural elements beautifully. This level shows the smaller of the two wine refrigeration/display areas.

Sale da Pranzo con soffitto in legno - Foto e idee per arredare

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".