Houzz Logo Print

Sale da Pranzo con cornice del camino in cemento - Foto e idee per arredare

Transitional Dining Room
Transitional Dining Room
Ispirazione per una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno classica con pareti bianche, parquet scuro, camino classico, cornice del camino in cemento e pavimento bianco
Verte
Verte
Unique HomestaysUnique Homestays
Esempio di un'ampia sala da pranzo aperta verso il soggiorno rustica con pavimento in legno massello medio, camino sospeso, cornice del camino in cemento e soffitto in legno
Weddington, NC - Main floor renovation-Family room makeover
Weddington, NC - Main floor renovation-Family room makeover
Leslie Williams Interior DesignLeslie Williams Interior Design
This breakfast room is an extension of the family room and kitchen open concept. We added exposed wood beams and all new furnishings.
Immagine di un angolo colazione tradizionale di medie dimensioni con pareti grigie, parquet scuro, camino classico, cornice del camino in cemento, pavimento marrone e travi a vista
Modern Mountain Cabin
Modern Mountain Cabin
HMH Architecture + InteriorsHMH Architecture + Interiors
Dining rooms don't have to be overly formal and stuffy. We especially love the custom credenza and the Sarus Mobile ©David Lauer Photography
Ispirazione per una sala da pranzo aperta verso la cucina stile rurale di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino classico e cornice del camino in cemento
Long Dune Lane, Truro
Long Dune Lane, Truro
Hammer ArchitectsHammer Architects
Peter Vanderwarker
Idee per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno moderna di medie dimensioni con pareti bianche, camino bifacciale, parquet chiaro, cornice del camino in cemento e pavimento marrone
Newport Beach - Belcourt Remodel
Newport Beach - Belcourt Remodel
David A. Kaech & Associates, Inc.David A. Kaech & Associates, Inc.
Formal Dining Room - Remodel Photo by Robert Hansen
Foto di una grande sala da pranzo contemporanea chiusa con cornice del camino in cemento, pavimento in cemento, pareti bianche, camino classico e pavimento beige
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville IsaacsArchitecture Saville Isaacs
Interior - Living Room and Dining Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
Rhode Island
Rhode Island
TARA BAKERTARA BAKER
Ispirazione per una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno design con pareti bianche, parquet chiaro, camino bifacciale e cornice del camino in cemento
The Perfect Game Room: Robeson Design
The Perfect Game Room: Robeson Design
Robeson DesignRobeson Design
This is the perfect game room for a family, the concrete stamped stone fireplace offers personalized details and adds visual interest to this warm space.
Projet Felix Faure : un appartement familial à l’esprit cottage anglais
Projet Felix Faure : un appartement familial à l’esprit cottage anglais
Atelier GermainAtelier Germain
Style : campagne chic avec des touches de modernité
Esempio di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno scandinava di medie dimensioni con pareti bianche, parquet scuro, camino classico e cornice del camino in cemento
216 33rd Street - Balboa Peninsula
216 33rd Street - Balboa Peninsula
SAILHOUSESAILHOUSE
Idee per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno costiera di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino classico, cornice del camino in cemento e pavimento marrone
Highland Park Mid Century Remodel
Highland Park Mid Century Remodel
Jennifer Garner InteriorsJennifer Garner Interiors
Photography: Michael Hunter
Idee per una grande sala da pranzo minimalista chiusa con camino classico, pareti grigie, pavimento in legno massello medio e cornice del camino in cemento
Martis Camp Contemporary
Martis Camp Contemporary
Ward-Young Architecture & Planning - Truckee, CAWard-Young Architecture & Planning - Truckee, CA
Esempio di una sala da pranzo aperta verso il soggiorno stile rurale con cornice del camino in cemento e camino bifacciale
Lyders Residence
Lyders Residence
Geoff Chick & AssociatesGeoff Chick & Associates
Esempio di una grande sala da pranzo aperta verso il soggiorno stile marino con pareti bianche, pavimento con piastrelle in ceramica, camino classico, cornice del camino in cemento, pavimento beige, soffitto a cassettoni e pareti in legno
My forever home at last.
My forever home at last.
McCabe Design & InteriorsMcCabe Design & Interiors
Foto di un'ampia sala da pranzo aperta verso il soggiorno country con pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in cemento e pavimento beige
Greenlea
Greenlea
Visbeen ArchitectsVisbeen Architects
Ispirazione per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno country di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino classico e cornice del camino in cemento
Southold, New York
Southold, New York
Ocean Blu DesignsOcean Blu Designs
Ispirazione per una sala da pranzo aperta verso il soggiorno country con camino bifacciale, cornice del camino in cemento, pareti bianche, pavimento in legno massello medio e pavimento marrone
Venice Residence
Venice Residence
JAWSJAWS
Eric Staudenmaier
Foto di una sala da pranzo moderna con pareti bianche, parquet scuro, camino bifacciale, cornice del camino in cemento e pavimento marrone
Sunset Strip Estate - Feat. Garrison II Smooth Walnut Natural Flooring
Sunset Strip Estate - Feat. Garrison II Smooth Walnut Natural Flooring
Garrison CollectionGarrison Collection
Installation by Century Custom Hardwood Floor in Los Angeles, CA
Ispirazione per un'ampia sala da pranzo aperta verso il soggiorno contemporanea con pareti bianche, camino bifacciale e cornice del camino in cemento
b80 - Altadore Calgary
b80 - Altadore Calgary
Beyond HomesBeyond Homes
Bbloc Design in collaboration with Beyond Homes
Immagine di una sala da pranzo design con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino lineare Ribbon e cornice del camino in cemento

Sale da Pranzo con cornice del camino in cemento - Foto e idee per arredare

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".