potrero hill

This project reinvents a traditional San Francisco infill residence into a light filled, colorful modern home. The new design is modest in space but generous in material and detailing. An interactive relationship between the kitchen and living spaces was created with cabinetry that stretches to link the rooms spatially and functionally. The dynamic wall cabinet incorporates open and closed units in a varied, yet colorful modular composition to give variety and visual play. As a product of the couple’s strong belief in environmentally sensitive design, the remodel incorporates green building products and materials throughout.
©john todd

Immagine di una piccola cucina minimalista con lavello sottopiano, top in quarzo composito, paraspruzzi giallo, paraspruzzi in lastra di pietra, elettrodomestici in acciaio inossidabile, pavimento in bambù e isola —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

jennifer_franz8
Jennifer Franz lo ha aggiunto a Jennifer's Ideas22 agosto 2020

is that a fold out extra counter off island to main counter? cool!

Foto con colori simili
Cross Keys Designs
portfolio
Cole Valley Hillside - John Maniscalco Architecture
Kitchens
Contemporary Arts & Craft
Residence in Lake Sherwood, CA
Beacon Hill condo
Contemporary Kitchen
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.