Portola Valley Residence Westridge

This new 6400 s.f. two-story split-level home lifts upward and orients toward unobstructed views of Windy Hill. The deep overhanging flat roof design with a stepped fascia preserves the classic modern lines of the building while incorporating a Zero-Net Energy photovoltaic panel system. From start to finish, the construction is uniformly energy efficient and follows California Build It Green guidelines. Many sustainable finish materials are used on both the interior and exterior, including recycled old growth cedar and pre-fabricated concrete panel siding.

Photo by:
www.bernardandre.com

Immagine di un ingresso minimalista con pareti bianche e parquet scuro —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

webuser_4249460994058047
Utente-4249460994058047 lo ha aggiunto a Serenbe23 settembre 2020

Creative use of wood, broken up w other materials

ann_elstermann21
ann_elstermann21 lo ha aggiunto a ann_elstermann21's ideas20 agosto 2020

The materials , height and openness of the entry is very nice

Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.