Piney Point Ranch

Remodeling and adding on to a classic pristine 1960’s ranch home is a challenging opportunity. Our clients were clear that their own sense of style should take precedence, but also wanted to honor the home’s spirit. Our solution left the original home as intact as possible and created a linear element that serves as a threshold from old to new. The steel “spine” fulfills the owners’ desire for a dynamic contemporary environment, and sets the tone for the addition. The original kidney pool retains its shape inside the new outline of a spacious rectangle. At the owner’s request each space has a “little surprise” or interesting detail.
Photographs by: Miro Dvorscak

Ispirazione per un soggiorno minimalista aperto con pareti bianche —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Ci sono 5 domande su questa foto

I commenti degli utenti:

webuser_38854732
511 Blue Sky lo ha aggiunto a Poppy's Ideas15 dicembre 2019

Poppy likes everything in this room

fgmarquitecto
FGMarquitecto lo ha aggiunto a Instalaciones vistas18 maggio 2018

Tubo de ventilación helicoidal galvanizado. Esté si tiene un diámetro parecido al vuestro.

songlotwo
Gloria Kovnot lo ha aggiunto a SItting Room21 marzo 2017

I like the corner idea not color or size

Foto con colori simili
Platzsparender Raum
Irvine XIII
Berkshire Farmhouse- Sitting Room
Mason Mill
Appartement in Italy ( Квартира в Италии. Империя)
Net Zero Home
Transitional Family Room
FORMA Design
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.