Parrish Conservatory, Leaside

A conservatory can be added to even quite narrow lots and small dark houses. In this instances we open up the wall separating the kitchen and dining room, and opened up both to the new rear conservatory. In doing so we brought much-needed light into dark interiors, and established a positive link from those interiors to the terrace and garden beyond.

Ispirazione per una veranda classica —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Фотосъемка интерьера квартиры на Весковском переулке для SALON Классика
Cross Pond Farm
House on Myrtlefield
Cloverdale Residence
Golfview Way Home
6429 Minnewashta Landings
Front Porch on Lake of the Isles
7382 Seville Drive
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.