Park Slope Triplex

Conversion of a 4-family brownstone to a 3-family. The focus of the project was the renovation of the owner's apartment, including an expansion from a duplex to a triplex. The design centers around a dramatic two-story space which integrates the entry hall and stair with a library, a small desk space on the lower level and a full office on the upper level. The office is used as a primary work space by one of the owners - a writer, whose ideal working environment is one where he is connected with the rest of the family. This central section of the house, including the writer's office, was designed to maximize sight lines and provide as much connection through the spaces as possible. This openness was also intended to bring as much natural light as possible into this center portion of the house; typically the darkest part of a rowhouse building.

Project Team: Richard Goodstein, Angie Hunsaker, Michael Hanson
Structural Engineer: Yoshinori Nito Engineering and Design PC
Photos: Tom Sibley

Esempio di una scala eclettica —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

charliem
Charlie M. lo ha aggiunto a KRECHMER ADDITION 20207 agosto 2020

The continuation of se bookshelves going up past the ceiling height of Daniel’s office

sjkachmar
Sam Kachmar Architects lo ha aggiunto a 25 Monument Lower Level Entry14 ottobre 2019

I love the books with the brick background

nathan_lump
Nathan Lump lo ha aggiunto a For Greg28 luglio 2015

Staircase style (horizontal balusters), does not need to be angled like this

Foto con colori simili
Private Residence
Show House
700 Osceola Ave.
Terra Bella Village Townhomes
Azalea
Дизайн дома г.Светлогорск
水戸市 N-HOUSE
Residence, Greenwich, CT
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.