Modern New-Build In Fort Langley With Mid-Century Influences

Working with raw plywood we designed this bespoke built-in as a series of boxes which provided the perfect back-drop for displaying several groupings of small collections. Strategically placed "blue boxes" project and are lit to highlight certain collections, such as the colourful crystal decanters. This design allowed us to bring together several juxtaposing collections in a unifying manner that was consistent with the modern style of the home.

Foto di un grande soggiorno moderno aperto con pareti bianche, parquet chiaro e pavimento giallo —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Casa Joya
Casa Joya
Lake Tarawera
Waiheke Island Clifftop House
Contemporary Living Room
Chou Residence
Small Home
Presidio Heights Home
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.