LOHI CONDO

Location: Denver, CO, USA

THE CHALLENGE: Transform an outdated, uninspired condo into a unique, forward thinking home, while dealing with a limited capacity to remodel due to the buildings’ high-rise architectural restrictions.

THE SOLUTION: Warm wood clad walls were added throughout the home, creating architectural interest, as well as a sense of unity. Soft, textured furnishing was selected to elevate the home’s sophistication, while attention to layout and detail ensures its functionality.

Dado Interior Design
DAVID LAUER PHOTOGRAPHY

Immagine di un ufficio moderno di medie dimensioni con pareti marroni, parquet scuro, nessun camino e scrivania autoportante —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

anson_omar
Anson Omar lo ha aggiunto a Other 1915 ore fa

i like the lammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmp

mateo_bryce
Mateo Bryce lo ha aggiunto a Other (19)15 ore fa

I like the carpet and the chair.

Foto in LOHI CONDO

A chi è piaciuta questa foto è piaciuto anche
Home Office
Eaglemont, Melbourne
Home Office Wall Unit
Interior Designer Home Office Space
Sherbourne Circle - Office
Serenity
Southwestern
Coronado Residence
Foto con colori simili
London W11
LOHI CONDO
Andesite Residence
Pacific Heights Residence
Study/Office
Modern Mountain - Lake Tahoe
Chattahoochee River Home
Model room design
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.