Leawood Fuller Residence

Wall removal to open up the front sitting room and living room. The front sitting room was sunken and was barely being used by the family. We removed the wall and removed the sunken space. Set up a new main floor laundry/mud room next to the kitchen and garage entry, moving the laundry from the basement to the main floor. Custom built-in pantry and mudroom with storage over the new washer/dryer location. All new flooring on the first floor. Now they have a great entertainment space with room for a dining table as well as dedicated TV location.

Esempio di un ingresso o corridoio country —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Indiana New Build
Windham Ski House
Hawthorn House 2
Holzhaus
六麓荘の家
Квартира в Филях - Прихожая
Grandin Road
The Peninsula at Rough Hollow
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.