Kitchen

A relatively new existing home on a steep downsloping lot where you park and enter at the upper floor needed to have a dramatic stairway entry. By refining and reducing structure and scale, introducing new glass railing and a combination of wood and white cabinetry, the space now expresses a clean, crisp aesthetic reflecting how the owners want to live.

Working with German cabinets by Leicht the kitchen area was sculpted to create more usable cabinet pantry and counter area in a combination of white oak and gloss white lacquer paint. Final touches include a new porcelain tiled fireplace surround and hearth with gas insert and powder room with figured wall and floating walnut vanity. Previously partially blocked by cabinetry, now the new kitchen, dining and living rooms now all share equal access to dramatic views of the bay.

Photo Credits: Treve Johnson.

Esempio di una cucina ad U design con ante lisce, ante bianche, paraspruzzi grigio, elettrodomestici in acciaio inossidabile, pavimento in legno massello medio e penisola —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

michelle_tiger
Michelle Tiger lo ha aggiunto a kitchen17 marzo 2021

like the look of this backsplash

Foto con colori simili
Magnificent Larder Kitchen
Summer Elegance in the Hamptons
Classic White Kitchen
Wolf Willow-Cream on Cream Luxury
1000936
Kitchen Remodel: Timeless Style
Evanston Award Winning Kitchen
A Room With A View (Back Bay Penthouse)
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.