House in Somerton, Somerset

This garden room replaces an existing conservatory. Unlike the conservatory, the new extension can be used all year round - it is both light and well insulated - and does not suffer from noise when it rains. A glazed lantern (or cupola) allows light to reach the existing dining room (to which the garden room connects) and upon opening the automated windows, quickly removes unwanted warm air. Windows on three sides provide views of the terraced garden beyond. The building is formed with a Somerset Blue Lias stone base, rendered masonry and a traditional lead rolled roof.

Ispirazione per un piccolo soggiorno chic chiuso con pareti beige, moquette e soffitto a volta —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Ci sono 6 domande su questa foto

I commenti degli utenti:

9of9
JP lo ha aggiunto a J & H Belgrade11 giugno 2022

Glazed cupola lets in extra light

Foto con colori simili
Open Spaces
(新築)リビング
Sous les combles
Deluxe in Alexandria
Living Room
GREEN with Envy: LEED Certified Whole House Renovation
Eclectic Living Room
The Ledges Interior
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".